-
Bude VideoRecenze?
-
Jinak takto vypadá základní balení. Vyšlo mě to na 775 Kč:http://i.imgur.com/TvL7BwV.jpg
-
-
Ty blazne schovej ten klic kam jsi dal rozum kamo...
-
-
nikdy zadny nemel
-
Je už registrovaný na můj mail, proto je vyfocený;)
-
-
kde jsi kupoval? a ten klíč k doomu.. no nerozum :)
-
-
Na gameshop, ale už nemají v nabídce pc verzi. A klíč už je použitý, takže sem ho vyfotit mohl:)
-
-
Aha tak to jo ;)
-
schovej si ten klic
-
-
-
-
Když já prostě nemám čas! *13*
-
Možnost podívat se jak vypadá art book s některými omezeními na google books.
http://kuc.cz/dheskx -
-
teším sa teším sa , artbook mi má doraziť nabudúci týždeň v piatok :):):)
-
-
Vypadá to na dobrou FPS bez větších debilit.
Nové "perky" podle hraní, omezený autoheal a také to vypadá podle obrázků dobře. Jen škoda , že se to neinspiruje Shadow Warrior, kde lze protivníka brutálně likvidovat. Hrůzy války by byly o to větší.
Btw v recenzi se píše, že na 3 z 5 to je těžké. Já tedy četl opak. Mnoho lékáren a v případě krytí to je lehké. -
-
Autoheal doplnuje vždy na celé desítky, takže od 1 do 9 života max. Což se dá. No krytí. Ono když se prozradíš a spustíš alarm, tak na Tebe vyběhne opravdu všechno a moc krytí nepomůže. Lékáren je omezeně na 3, ale pořád se to dá. Horší je to s náboji.
-
-
Dík za info.
To vypadá, že ten patch toho dost vyřešil a netřeba zvedat obtížnost jak bylo doporučeno před vydáním.
-
-
Ty jo lekarnicky... uz si nevzpominam kde sem je naposledy videl (na pc). *15*
-
-
tak teraz ked vieme ako by to vyzeralo keby Hitler vyhral, myslite ze niekto spravi hru alebo napise knihu o tom ako by to vyzeralo keby Mayer Amschel Rothschild zomrel ako dieta?
-
-
je serie knih Co by kdyby.přečti si něco stojí to za to
-
-
Dohráno, konec silnější než bych u takovéto hry čekal. Rozhodně doporučuju zahrát.
-
-
Konec byl jednoznačně to nejhorší ze hry. Nechat zemřít polovinu postav a ukončit to "smrtí" hrdiny s následným laciným cliffhangerem, s tím můžou jít někam. Příběh taky moc nenadchnul. Většina postav, sic zajímavých, byla v příběhu trestuhodně nevyužita, taková dvojka jako Engelová a Bubi by rozhodně zasloužila větší zapojení do příběhu než jedninou misi a jednu interaktivní cutscénu.
BTW, Finální souboj byl totální průser, nudnej, generickej s týpkem kterej mi byl upřímně řečeno ukradenej. Naopak takovou paní Engel bych si s chutí rád zastřelil, celou hru jsem se na to těšil a nakonec nic. Ba dokonce ani na Hitlera ve hře nedošlo, alespoň jako vedlejší postava se tam mohl mihnout. :/
Hra pěkná, ale čekal jsem víc. -
-
hmm to je kritiky na příběh, nevyužitý postavy....
nehrajete Fallouta, ale First Person Shooter, k čemu ostatní, to by bylo everybody person shooter
nebo taky nehrajete nějakou podělatou akci, kde furt na toho magora čumíte jak ve filmu, a jeho očima přímo se nepodíváte a celou hru zaměřujete tak nějak šejdrem, tam nebýt dobrý příběh, tak je akční hra k ničemu
wolfenstein má na fpsku dost dokonalej příběh, postavy jsou jako křoví řekl bych využity až až, a chcípaj rychlostí optimální pro odboj, a mnoho zde už k vylepšení není ... spíš ty datadisky to rozvinou dále...
já bych u fps vyzdvihl jiné věci jako je třeba destrukce prostoru, prořezávání se plotem a bednama, dobrá fyzika pohybu, a hlavně hromady nepřátel, mít lepší komp, chtěl bych jich i víc *3*
a taky bych hru nesoudil jako hotový a ucelený děj, neboť znám bethestu, pač jsem též pařil fallout3 a falloutnw, a k prvnímu bylo 5dlc, kdruhému 4dlc, takže jsem v klidu a čekám 2 až 5dlc k wolfíkovi, což bude supr a hustý a už aby to bylo *1* -
-
Betheeda hru iba distribuje ale nerobila ju to by bol hriech lebo bethesda zničila môj obľúbený fallout. Hru robil Id tak ako prvého wolfa. Od fallout 3 si nekupujem nič od bethesdy ani nehrám. Je to ako BW a EA , BW hru spraví a EA je vydavateľ a sponzor. Aj to ľutujem lebo EA pokazil celé BW hry od nich som mal naozaj rád. Takže nie bethesda spravila hru iba zabezpečila distribúciu.
-
-
Nauč se používat označení "spoiler", hlavo dubová....
-
-
Alespoň začal větou, že bude mluvit o konci hry *7*
-
-
-
Me naopak konec vyslovene zklamal.
Vyslovene spatny, ci alespon castecne spatny konec ma v posledni dobe asi 80% her, coz mi to prijde uz opravdu ohrane a nudne. Daleko vice mi utkvel vysloveny happy end v Last of Us, nez 30 mrtvych hlavnich hrdinu ve vsemoznych AAA titulech poslednich let. -
-
happy end v the last of us? to je skôr tvoj uhol pohladu, mne to skôr prišlo ako dosť surový "happy end", aj keď treba uznať, že nesmierne podarený a odkiaľ si vyčítal, že Blazkowicz zomrel ? :) dopozeral si titulky až do konca ? -
-
Sice pro něj na konci "asi" ten vrtulník fakt přiletěl, ale chci vidět jak mu dají dokupy to břicho z kterého mu koukali vnitřnosti. :D -
-
A Frau Engel ako prežila pád z útesu a rozmliaždenie lebky, je to hra, nejako ho dajú do kopy :D žeby augmented mechBlaskowicz? :D -
-
Tak mě ještě napadlo...jestli jen nevezmou mozek z B.J. a nestrčí ho do nějakého prototypu mecha, kterého najdou po zabití Deathsheada. -
Ja jsem teda hrozna lama. Titulky jsem samo preskocil. :) No nic tak si jdu dat ten posledni souboj jeste jednou. :) -
No s touto myšlienkou sa pohrávam odvtedy ako som dohral wolfensteina, jednoducho dlc s Frau Engel musí byť :) nebolo by naškodu keby sa vrátili aj pôvodné elite guards z RTCW ako jej osobná ochranka :) -
Taky bych to viděl na nějaký ten plech.. :D Uvidíme, snad bude nějaké DLC ve kterém B.J. půjde po Frau Engel a nenechají to až na další regulérní díl.
-
-
-
-
-
-
Pokud hrajete na poslední a předposlední obtížnost, doporučuji se snažit zabíjet potichu a nehrnout se do akce, pokud nemáte tunu nábojů a vše plné. Nahrávací obrazovku totiž budete vídat docela často:-D
-
Četl sem o potížích s propady framerate a texturami ala Rage. Návdavkem otřesné chování AI. Počkám na širší spektrum ohlasů, patche a zda se podaří "spáchat" použitelné drivery a o okurkové sezóně až to bude za tři kilča koupi znovu zvážím.
-
-
Nestojí to ani za 300. Ta hra je budget, shit, konzolový patvar.
-
-
A proto jsem ji koupil za plnou cenu! *14*
-
-
-
Slzy mi tecu od smiechu nad touto diskusiou :)))
-
-
Jo, GGGayovi se zase zlomila packa, tak prudi
-