-
Dneska jsem se nastval nad nedojebanym Watch dogs a vzapeti ... Wolf achjo... kdyz si pak prectu trochu hodne to pokakali (po*rali)
http://steamcommunity.com/app/201810/discussions/0/558756256464346840/
http://www.dsogaming.com/news/nvidia-geforce-337-81-beta-driver-released-ideal-driver-for-wolfenstein-the-new-order-watch_dogs/
takze na Nvidia ovladace a ty by to meli resit, kdyby by mel nekdo stejny problem
*3*
Nejede bych do toho kopnul *10* . -
-
Tjn musel jsem dát beta aby mi to vubec spustilo novou hru a to mám ""doporučenou" gtx460...
-
-
Nazdárek, potřeboval bych poradit, kdy v třetím levelu, jak mám na židli nácka a mám v ruce motorovku, mi pokaždé hra spadne, do tý doby vše ok,,, je to super hra a nevím co s tím, ovladače jsem aktualizoval a nic... pls????? *13* *13* *13* *13*
-
-
například mě to skoro nepadá, kdoví, možná špatná instalace - došlo k chybě ? nebo staženo ? :)
zkusil bych to přeinstalovat, a jestli jsi to někde stáhl, tak stáhni jiný, ale doporučuju koupi, je to parádní hra :) -
-
Díkys za radu, nestáhl jsem to jen dostal od kámoše, ale myslím že ten to někde sosnul....zkusím to tedy přeinstalovat a uvidíme, nebo počkám na nějakej opravný update, třeba brzo vyjde a nebo fakt bude lepší to koupit,,,,,,,
-
-
-
Hezky no ale to si asi nikdy nezahraju protoze to chce naroky jak kokos.. A taky tahat to z netu 44Gb fakt ne :DDDd
-
-
ze by net od uganda connections? nedavno jsem si tahal rage a oba dily borderlands ze steamu, v souctu to je neco malo pres 50 gb a za dve a pul hodky to bylo zu hause
-
-
Oba díly Borderlands mají jen něco přes 12 Gb *2*
-
Lol, to není nic extra. Ze steamu mám 35Giga hru za půl hoďky.
-
-
19 MB/s, no tak to je určitě pravda :D
-
-
no to by mne zajimalo co ma za providera a z jakyho serveru taha... ja bez ohledu na 120 Mbit linku ze steamu nevydoloval vic nez 6 MB/s kdyz byla svetla chvilka... *7*
-
-
11MB/s CS:GO asi vás Steam nemá rád *7*
-
-
-
-
snáď na nás teraz nechceš urobiť dojem ...
-
-
spis jsem cekal, ze na to sbalim nejakou IT slecnu, ktera si misto laku na nehty radeji koupi poradny zdroj, u vecere misto sladkych kecu bude srovnavat jednotlive operacni systemy ale az v posteli do dokaze poradne rozparadit. jedine tam ukaze sve kvality v programovani procedur v c++
-
-
-
-
Ahoj
Potřebuji poradit. Jsem v levelu kdy laserem vyříznu plot přeskočím na druhý dům otevřu okno. Skočím do chodby kde zabiju nožem nácka ,ale pak tam jsou další a ty jsou nad moje síly. Nějak mi nejde boj s nožem. Nemohl by jste mi někdo poradit. Děkuji *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
-
Pokus se to udělat ´´Stealth´´ stylem, pokud nevíš co to je, jedná se o plížení a tiché zabíjení. Pokud se dostaneš až k místnosti s Důstojníkem (možná se jmenuje jinak) tak už to máš v pohodě.
-
-
Lidi, mam dotaz. Co je pravdy na tom, že při koupi krabicový verze je pro hraní nutný dostahovat ještě asi 10GB dat za Steamu? Protože stahování většího množství dat jsem se se svym tragickym připojenim chtěl pokud možno vyhnout.
-
-
je možny že je to patch, kdyžtak si nastav že ti steam nebude sam stahovat patche
-
-
lol rada za vsechny prachy... proste to vypni... jinak jo, 10gb je releasedate patch... a fakt, jak tu riká kolega, proste to vypni a vykašli se naněj, nebud mekkej!!
-
-
Pockat hra ma tedy 30gb + patch?... no ty vle to sou veci. *7*
-
-
40gb no cca
-
-
-
10gb ? ale prosim to je trochu moc.
-
-
-
Tak jsem rad ze se novy Wolfenstein povedl pri predobjednavce jsem mel obavy ale stara dobra klasika se vratila. Je videt ze iD soft jeste nejsou tak zcela marny ;)
Ted jenom at uz je odpoledne a js z prace doma a nemuzu se dockat az sejmu prvniho nacka :)) -
-
On to delal iD soft? To delal nekdo jinej ne? Machine games.
-
-
Jj pravda ale videl jsem ze se na tom snad nejak iD soft podilel.
-
-
ID Soft dodal technologiu - iDTech5 a pomahal im s technickymi otazkami a mozno/asi sa trochu vyjadrovali aj k designu a pribehu kedze je to ich znacka ale tazko povedat.
-
-
-
-
Není ten "elegantní letoun" Německý proudový bombardér Horten 229? (1944)
http://en.m.wikipedia.org/wiki/File:Horten_Ho_229_Smithsonian_rear.jpg -
-
Podle tvůrci silná inspirace. Jinak minulý týden byl na Prima Zoom o něm dokument a svou dobu to letadlo předběhlo o více jak 30 let. Kdyby to Němci nasadili o rok dříve, tak by budoucnost tak, jak je ve Wolfovi nebyla tak sci-fi.
-
-
Ten dokument byl sice zajímavý, ale přesto, nebo snad právě proto, v něm bylo hodně zavádějících polopravd, jak technicky, tak historicky. Například to, jak tvrdili, že by mělo Německo v roce 1946 atomovou bombu, je absolutní pohádka.
-
-
To tvrdil slutečně Goring Hitlerovi v 43;)
-
-
Rok díve už bylo pozdě. Němci by možná neměli ani prostředky na nějaké smysluplné nasazení.
A spojenci by pak jen prostě nezpomalili zbrojení (USA vyrobila nejvíce tanků v roce 1943 - mimochodem víc, než SSSR). -
-
No ono by to dost zamíchalo leteckou převahou a ta v roce 43-44 byla třeba na východní frontě docela významná. Navíc z toho modelu vycházel dálkový bombardér, který by stíhačky neměly šanci dohnat a mohl nést až 20 tun výbušnin a to včetně jaderné bomby, jak plánoval Göring a Hitlerem.
-
-
Němci neměli na východě problém se vzdušnou převahou. Tu si tam udrželi do doby, kdy jim docházeli zdoje.
I když stratgický bombardér by jim určitě pomohl, šlo by nejspíš jen o prodlužování neodvratného.
Navíc už USA na koci války měla proudové stíhačky P-80 Shooting Star, které by snad Horten zastavili. Nemluvě o té atomové bombě...
Určitě by si v boji své ostruhy vydobil, ale nevěřím, že by to zmněnilo válku. -
-
Ok, díky. V proudových letadlech má už trochu zmatek :-) Jinak samozřejmně, že je i tak Horten rychlejší, ale počítám s tím, že si obránce dokáže zajistit nějakou výhodu.
Britové mohli mít proudovou stíhačku taky tak přibližně... taky tomu nedali zelenou :-) Mimochodem Hitlerova "strategická" rozhodnutí, to už je pojem :-) -
Jinak když už sme u toho tak Němci mohli mít první proudovou stíhačku která už byla odladěná a připravena pro výrobu a provoz ve 41 nebo 42 roce myslim ted si nejsem jistej. Jenže Hitler byl id..ot a tomuhle plánu nedal zelenou.
-
ano P 80 měl takovou rychlost al až pozdější verze ketré bojovali v korei těch pár prvních letounu co bylo nasazeno v itálii a po neuspěchu staženo takových výsledků nedosahovalo. Ale nic to nemění na tom že horten dosahoval rychlostí něco malo přes 1000 km/h.
-
To mám jiný informace :-) P80 měla max rychlost přes 900 km/h a Arado cca 700 km/h, ne?
-
No první prototypy byly až v roce 1944, Němci měli první prototyp v roce 1943. Kdyby se oboje posunulo o ten rok, tak je to zcela někde jinde. Jinak kdyby Němci měli čas, tak Američané by stejně neměli jak shodit tu bombu. Plán protivzdušené obrany a převahy letectva by to znemožnil. Navíc bitva o VB by také mohla probíhat jinak i když defacto v roce 1943 už bylo rozhodnuto.
-
No ten Shooting star nebyl až tak dokonalej, byl postaven jako odpověď na Arada co lítali v Itálii a fotili si je jak kdyby se nechumelilo. Tak amici uspíšili výrobu aby je mohli nasadit jenže problém byl že P 80 Arada nedohnala *1* . Možná kdyby válka trvala ještě pár let tak by to určitě vychytali.
-
-
-
-
-
Jo jo je to byl nádherný stroj. *1*
-
krása
-
-
Ahoj, tak jsem to dohrál na medium. A hned jsem to znovu spustil na uber. Dal bych tomu tak 95 %...
-
Pro mě jednoznačně hra roku 2014
-
8 je prumer, tady všechno dostane 8
-
-
To víš, není to indie...
-
-
Ty si to vážně nikdy neodpustíš, že? *7*
-
-