Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asharak
    No dobře po pár ragequitech na nejtěžší dohráno. 10/10 myslím, někdy sice až přehnaně rushující AI ale kdo by nerushoval v přesile 10 na 1 + mech že :D, obecně byla AI úžasná, jako za starého F.E.A.R.u. Sice se sem tam po čnačtení kousala grafika ale zbytek šel dobře a plynule. Možná negativní bylo moc rychlý pohyb všeho okolo a potřeba se zastavit na prohlédnutí detailů, kterých tam je fakt dost a jsou opravdu skvělé. + příběh do popředí.
    Akorát konec nic moc, čekal jsem závěrečný filmeček. s atomovkama, ale asi bude nějaké pokračování tak se počká *10* No rozhodně si to projedu znovu, 15+hodin mi nestačilo *5*
    • jo jo datadisky budou (bethesda) to je jasný už se těším *4* *4*
    • Jo FEAR, hned po pár minutách v roce 1960 (v tom blázinci) jsem si vzpomně na FEAR, ta hra se mu hodně podobá.
    • Mato1987
      :) som rád, že väčšine ľudí tu na games.cz sa to lúbilo
  • Jack1947
    Jinak kdo jeste nehral(jako ja )... kampan zabere 10hodin 13 extras... 19vsechno asi vysbirani vsech blbosti atp... takze takove 2kampane delsiho COD. Coz jde.

http://www.howlongtobeat.com/game.php?id=16886
  • Ma to len jedno Steam ID? Ale zasa ako je u Bethesdy zvykom dve, jedno pre nas zaprdeny region a druhe pre civilizovany svet? Co prakticky znamena, ze mi to znemozni kupit pripadne DLCka (ak by za nieco stali samozrejme) priamo cez Steam? Cize nieco ako v pripade Dishonored, kde som musel kupovat cez GMG.
  • Viete mi niekto pomôcť?
    Chapter 04.nemozem preskočiť z okna na strechu väznice. Stretli ste sa už niekto s tým na PS 4?
    • ucho
      ne, minuly tyden na PS4 dohrano.
  • u mne 10/10 já se fakt bavil a bavím.což se mě naposled stalo u mass efectu 3
  • Ahoj zaseknul jsme se na první scéně skok na druhé letadlo,jaké tlačítka mám mačkat aby se mi povedl skoks a jak se chytit,díky

jirka
    • Musíš se rozběhnout a skočit, ne jen jít a skočit. Je potřeba nabrat rychlost před skokem.
  • Ahoj.
    Potřebuju poradit. Jsem v Londýně….borec to nahulí s autem + bomba do baráku…..a potom nevím co dál. Pod betonem mi nejde prolést a v druhé díře mě zabije robo pes…..Něco dělám špatně.
    Díky za radu. Jinak hra je parádní.
    H.
    • Ahoj, je tam více děr kam můžeš vlézt, tam na tebe zase vyskočí ten pes a pak se vrať do první díry, tam už ten robopes nebude, protože bude zavalený pod sutí ve druhé díře :D
    • je tam nekde dira, kterou jen pouhym priskrcenim nepodlezes, musis se rozbehnout a podklouznout ji, jako to bylo v tutorialu
  • Velice pěkná střílečka. Škoda jen místy příšerné AI nepřátel, špatné optimalizace (dostat se pod 30 fps není v některých místech problém ani s Radeonem 7970) a naprosto nezničitelného prostředí.
    • hrat opengl hru na amd grafice a stezovat si na optimalizace ... good job XD
      di radsi servat amd za to, ze serou na opengl
      http://diit.cz/sites/default/files/opengl_podpora.png
      • hrál jsem ji na nwidia a taky jsem zjistil probélm s optimalizaci
        • Spades
          Já to hraju na GT650M a nemám problém. Stabilních 60 FPS na low s texturama na max bez komprese.

Pro všechny ostatní, vypněte si kompresi textur, to zpomaluje a zhnusuje textury. Je to pro karty s malou pamětí.
  • Archengel
    Aby ta hra nebyla dobrá, když na tom dělají stejní borci, co dělali The Darkness I&II !!!
    • Len Darkness I, Darkness II vyvijali v Digital Extremes.
  • škoda že na pc nešla jednička Rezistance
    • Mato1987
      Je to preveľká škoda, resistance 1 a 3 sú vynikajúce hry so silným príbehom a výborným technickým spracovaním.
      • Resistance 1,2 som hral grafika hnus a hra tiež.

Neviem ty si fakt dáky iný. Vychvaluje priemerné hry, Half-life 2 dáva na úroveň new order. Ty si asi ten typ človeka že vydí fakt škaredú ženu a povie svojmu kámošovi pozri aká sexica.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší