Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra mi bohuzel nejde spustit a pise mi to chybu
    idRenderSystem::Shutdown()
    Shutting down OpenGL subsystem

Nevite cim by to mohlo byt?:(
    • To je proto, že sis určitě hru sosnul... Kup si originálku, pak ti to půjde.
      • Právě ono mu to nejde protože to nesosnul. Skus to sosnout pak ti to pujde.
      • bohuzel mam originalku:(
        • Pokud máš originálku tak to hraješ pres steam predpokládám. Nainstaluj nejnovější ovladače, updatni windows, naistaluj direct x nový prípadne by ti to měl nainstalovat steam. Pak se ješte podívej do nastavení grafický karty skus vypnout ati AI , nebo jak se to jmenuje. Jaký máš windows pokud máš XP tak tam bude asi problém. Pokud máš win 7 a udělals všechno co jsem napsal tak fakt nevím. Skus bombardovat podporu.
        • CHA CHA *2*
    • bez popisu GPU karty a verzie ovladacov tazko povedat v com je problem. Jednoducha vseobecna rada - preinstalovat ovladace ku grafickej karte.
      • ATI radeon hd 4800 serie ovladace mam aktualizovane stejne jakou directx win aktualizace atd...
    • to m,as za to ze hrajes na pc, na konzoli bez problemu v hd
      • Á seňor max opět zasahuje. Kliďte se lůzo, protože do lokálu přišel šéf! S panem maxem jednejte ohleduplně, protože má přátele na vysokých místech a člověk by pak mohl velice snadno litovat nějaké předchozí nerozvážnosti. Takže, pokud jej nechcete rozlobit, dobrovolně vyhoďte své kompijůtry do smetí!
        • veskoslav detectde
          • Pane maxi, nechci být neuctivý, ale porouchal se vám detektor. Má úcta, nebijte mne, rukulíbám.
          • Veskoslav
            Aspoň se to nauč psát, tupče;)
    • Veskoslav
      http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1399920

Já nevím, že Google jsou lidé tak líní používat....
      • Google jsem pouzival za tohle co jsi mi poslal diky ale nefaka Ani na podpore ke hre mi nedokazaly pomoci
      • Ééé, to je z roku 2010. Seš si jistej, že je to aplikovatelný na tuhle hru? *4*
        • Veskoslav
          No kamarád to zkusil podle toho a jelo to, má totiž kartu z roku 2010:)
      • koukam že bzase diskutuješ misto abys hrál, no jo ono 6 hodinovou kampan je problem natahnout na vic dni *4*
  • Jedinu vec ktoru tak uplne nechapem a nesuvisi priamo s kvalitou hry, je komu to chcu vlastne predat. Wolfenstein je stale asi dobra znacka ale mladsiu generaciu uz asi tak netaha. Za tu cenu (hlavne na steame) mi neni jasne kto je cielovka. Nostalgikov zasa tak vela nieje a ta hra je docela kratka, ziaden multiplayer a na mody sa asi moc tesit nemozme (aj keby k tomu casom vypustili editor, vzhladom na pomerne narocny idTech5 asi moc modov nevznikne). Iste beta kluc na Doom 4 potesi ale to je trocha malo. Zasa mi to pride ako skor ze chce Bethesda dohnat straty ktore utopila v ID Softe a preto vydali tohto Wolfensteina. Hra je to vybrona ale 49e je prehnana cena.
    • blitky
  • Jsem asi v pulce. Docela mně to sklamalo. Čekal jsem víc. Grafika nic moc, víc se mi líbil RAGE a to je dost stará hra, jak po grafické stránce tak i po příběhové atd. New order nemá ani nějakou buh ví co za příběhovou linií , je to jenom mix misií. Špatná optimalizace, fps dropy z 60 na 28-20, špatná grafika, špatná grafika levelu. Proste bída. Id proste delší dobu neumí dělat hry. Wolfenstein return to castle wolfenstein a Doom III byly dobrý hry a od tý doby to jede skopce. Wolfenstein 3D 2009 nic moc, pak RAGE takové rozpačitá ale docela dobrá hra a pak tohle Wolfenstein new order ješte horší.

+konečně nový wolfenstein
    -dej, grafika celkově, grafika misí, fps drop

Pokud hledáte zábavu zahrejte si radši DOOM III nebo RAGE, případne wolf 2D nebo return to castle wolfenstein :)
    • jen pro upresneni

Id soft: Doom III, RAGE
      zbyle hry v 10ti lete promlce pro ne delaly jine firmy
      Raven Software: Quake IV, Wolfenstein 2009
      Machine Games: Wolfenstein new order
      Splash Damage: Enemy territory Quake wars (tuhle hru vrele doporucuji, nehorazne zabavna zalezitost a propracovana zalezitost)
      nicmene kdyz si vemu vsechny tyto zminovane hry, tak jako nejslabsi mi vypadne wolf 2009, nicmene vse zde zminene s prehledem prevysuje trapny konzum dnesni doby, jako napr COD apod
  • nekdy vám závidím že mate tak nízky vkus, protože nekdo s vyssimi naroky dneska nema co hrát
    • Jack1947
      Povez co by jsis predstavoval za FPS ? *7* Hry na motivy stareho Wolfensteina jsou zadne nebo uplne vyprodane zbozi ( uz to nikoho nezajima).
      • tak treba doom 3 byl dobrej, to melo hustou atmosferu, sci fi zbrane, cool prisery, nej grafiky v ty dobe, i skladacky v podobe audiologu a zprav v pc atd.
        • Ty vole, doom 3 byl po doomu 1 a 2 velke zklamani. Vzdy to byl naskriptovany koridor, zacatek upadku fps zanru.
        • Jack1947
          Nedavno byla BFGedice (nebyla nic moc) takze treba jednou bude ten DOOMIV Konecne a splni tve naroky. Mozna. *3*
        • Ale jinak to byla nuda *13*
          • Prestan! Prosim!
      • Dej si Deli a neotravuj tady puso *Mucq *3*
    • nekdy vám závidím že mám tak nízky vkus, protože nekdo s vyssimi naroky dneska ma co hrát
  • Dobrý den,jak je to s těma Enigma kody,prej kompletace otevře nové herní mody,jake??
  • Grafika vypada moc pekne ale cela hra vypada docela bezduse a tupe. Jakozto milovnika stealth akci me tato hra neoslovila, nicmene nevylucuji ze si ji zahraji.
    • Black_Hand
      budes mozna prekvapeny. na to ze je to wolfenstein tupa neni. a bezducha dle vseho taky ne. stealth prvky jsou navic relativne ucelne realizovane, i kdyz to zadny thief neni samozrejme.
  • niekde som čital že treba hru hrať ešte raz volačo je v nej zase iné otazkou čo ? vie nikdo ma sa pribeh meniť
  • Sithard
    Mam nahrany nejaky 4 hodky a smrti mam nepocitane :D jen skoda ze se to neda cely hrat jako stealth akci
    Obcas se vleze do mistnosti ktera uz na vas ceka a enemaci pali hlava nehlava sotva vykouknete z krytu.
  • ta svastika a pozdrav na titulce si rika o rika o maler
    §260 TZ
    (1) Kdo podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka nebo hlásá národnostní, rasovou, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let.
    (2) Odnětím svobody na tři léta až osm let bude pachatel potrestán,
    a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí nebo jiným podobně účinným způsobem,
    • Souhlasim, v nasich koncinach a nejspis nejen v nasich bych si s timhle moc nezahraval.
    • jediní v evropě maji rozum maďaři symbolku maj povolenou a je klid....
      • Myslis to Madarsko, kde frci fasounska narodni garda?
        • I Slovensko je fašistickej stát, a jaký kdo s tím má problémy? Kromě těch co tam žijí.
          • oberstleutnat, z tvých sáhodlouhých žvástů je jasné, že myšlenka fašismu je ti velmi blízká, nedal bych nic za to, že jsi minimálně příznivec nynějších neonacistů, ne-li přímo jejich soukmenovcem. Přeji ti, aby se ti někdy rozsvítilo v makovici.
          • Jack1947
            Nedal bys spise prednost skutecne Demokracii ? (ne, tehle "vizi" o demokracii co se vede tady).

Nevim nevim no, jestli bych byl radsi za fasismus... mit vudce misto presidenta a ctit nejaky rezim.
            To je trochu jako rict ze nasledne vzesly nemecky nacismus, by take nebyl spatni jen mi cesi by jsme patrne sli jako prvni do plynu. Jinak ok
            *3*

Je to velice spatne, ale zase to neni nejhorsi a jsou zeme kde to maji jeste horsi... doslova drou bidu.
            • wenceslaus
              Proto se musí lidé zapojovat do politiky aktivněji. Není blahobytu bez starosti. Já bych ti zas doporučil knížku 1984.
              Výzkum... v těch oblastech nám tou dobou dalo i tehdejší Československo, UK, USA... Rozhodně myslím, že nacismus mnohem (mnohem) víc sebral, než dal.

Nesouhlasím, Češi měli být prostě odsunuti. Navíc na tom vůbec nezáleží, protože už ten fakt, že takhle rozdělovali lidi je prostě zavrženíhodný, a to bez ohledu ba to, do jaké skupiny patříme.
            • Ne nedal protože ta skutečná Demokracie je ta co tu máme teď, Demokracie trpí tím samým problémem jako Komunismus. Myšlenka obou systémů je krásná a teorie taky, ale ve skutečnosti je to opravdu velmi těžko uskutečnitelné, téměř nemožné. To díky nám samotným lidem a naší povaze. Demokracie je podle mě ten nejhorší možný způsob vládnutí, jelikož vláda tedy zodpovědné osoby za chod státu, jsou voleny samotnými lidmi. V dnešní době kdy většina lidí je doslova ovládána mass medii, a jejich zpravodajství považuje za zcela pravdivé a objektivní, nebo všeobecný názor považuje za pravdu i když není pravdivý. Není problémem pro bezpáteřní jedince kterým de jen o jejich vlastní majetek a o to aby ho měli co nejvíce. Doslova naslibovat hory doly a do očí lhát lidem tudíž voličům. Kteří je po té na základě předvolebních slibů do funkcí dosadí. Kde rychle „zapomenou“ na své závazky které dali lidu, a dále se starají jen o svůj majetek a o to jak ho mít ještě víc a to i nelegální cestou. Což pak vede k rozkladu a rozpadu společnosti. Jen se podívej na ten náš Demokratický svět kam směřuje, nebo jak dopadli Římané. Asi tak nějak to vidím já, a velmi dobře je to i popsáno v díle Coriolanus od Williama Shakespeara tam je krásně vystižena podstata demokracie.
              Co se týká Nacismu tak jejich Sociální a Ekonomická politika fungovala dobře a kdo říká že by jsme si jí nemohli upravit a tzv. doladit podle dnešních zkušeností. Nacismu se nezastávám a ani ho ne obhajuji i když to tak často vypadá. Udělali spousty špatných věcí to bez debat, ale světu dali spousty dobrých věcí a těch dle mého názoru bylo více. Dyť si je sebou neseme dodnes, z nacistických technologii těžíme dodnes. Posunuli do předu spousty odvětví a oborů např. elektroniku, mechaniku, chemii atd. Proč bychom se od nich nemohli vzít ty „dobré“ věci a způsoby, nemusíme přebírat celou ideologii.
              S tím posíláním Čechů do plynu to bylo trošku jinak. Když sem Němci dorazili a to jejich ministerstvo čistoty rasi nebo jak se tomu přesně říkalo s tím jejich ideálem člověka, začalo zkoumat rasovou čistotu Čechů tak přišlo na to že Český národ je více árijský než samotní Němci. To z důvodů naší historie, ať už šlo o obléhaní Prahy Švédy, nebo naší dlouhou společnou historii se samotnými Němci, nebo když jsme byli součástí Rakouska Uherska. Kdy jsme se když to řeknu jednoduše s nimi Germáni a jejich „ideály“ křížili, proto je u mě rasová politika blbost protože u nás ve střední Evropě a její historii nikdo nemůže říct že je čistý Germán nebo Slovan nebo něco jiného. To ale odbočuju od tématu. Ty spousty Čechů co byli posláni do plynových komor byli většinou Čeští spíš Českoslovenští Židé, ano byli to Českoslovenští občane ale v souvislosti z touhle dobou musíme rozlišovat kdo byl Žid a kdo ne. Jinak se ta historie po čase změní jenom kvůli tomu že někdo dříve neříkal přesně to jak se věci událi.
              Ano na světě je spousta míst a zemí kde lidé žijí daleko hůř než mi, ale to neznamená že se současnou situací u nás budeme spokojení a nebudeme se jí dál pokoušet zlepšit.
          • wenceslaus
            Nenech se vysmát. Maďarsko je v tomhle nesrovnatelně horší.
            • Jack1947
              Obersleutnant: A co USA tam je ta prava nefalsovana demokracie, sice tvrdsi zakony ale funguje to tam tak jak ma. *4* (neda se to aplikovat ale na zeme EU a uz vubec ne na CR...tak nezbyva nez zvazit treba pobyt tam...)
            • Komunisté se na dnešní době přičinili a podepsali to bez pochyb, ale nemůžeme všechnu vinu svalovat jen na ně. Přece jenom po revoluci nám ten vyvinutý průmysl a spousty dalších věcí zůstalo, a až Havlova vláda a ti slavní Demokraté dovolili aby to bylo vše zrušeno rozprodáno a rozkradeno. Kdyby místo nich byli za to odpovědní lidé kteří byli na tyto odvětví odborníky a stát by vedli lidé kteří by byli odborníky na svou práci tak. Jsme dnes pořád na špičce Evropy a měli bychom silnou ekonomiku. A nedopadly by jsme tak jak jsme dopadly. Demokracie není ideální a i když s ní nesouhlasím tak jí zcela nezavrhuji, má naději že s menšími změnami co se týká politiky a vedení státu, by mohla fungovat. Např. náš momentální Ministr Obrany bývalí herec je nejpovolanější osoba pro tuto funkci? To snad ne. A takhle je to vždy lidé kteří dané problematice rozumí a byli by potřební pro tyto funkce se k nim nedostanou. Protože místo nich se tam dostane ten bezpáteřní jedinec jenom proto že na tomto místě bude někomu kdo je ještě víš dobře sloužit. Ano země na západě s vysokou životní úrovní jsou demokratické, ale jak to s těmito státy vypadá. Amerika si pořád o sobě myslí že je to ta největší světová velmoc při tom už to dávno není pravda, zatímco na severu si lidé žijí dobře tak dole na jihu Ameriky den za dnem krachují společnosti a lidé přicházejí o práci a o tu životní úroveň. Nebo Itálie ta už je také na pokraji kolapsu lidé mají málo práce a horší životní úroveň než mi tady. Řecko, asi není ani potřeba to rozebírat. Mezitím když se podíváme na Čínu za jak krátkou dobu byla schopná zvednout svou úroveň, a dál v tom pokračuje. Znaky které jsem tu popisoval jako průmysl atd. nejsou znakem Demokracie nebo jiného režimu, ale znaky dobře fungujícího státu. Dříve jsme alespoň některé splňovali a fungovalo to tu. A Dnes? Asi všichni víme v jakém stavu je naše země
            • wenceslaus
              Demokracie není ideální, ale je to stále to nejlepší, co máme. Země s vysokou životní úrovní jsou demokratické.
              To, co popisuješ přeci nejsou znaky demokracie. Navíc průmysl, hrdost a tradici nám pěkně zhuntovali komunisté a za 20 let se to opravdu nespraví... navíc nejde jen o režim, ale hlavně o lidi. Co chtějí, co jsou ochotní dělat, obětovat... atd. Demokraci jen, jako jediná, umožňuje aby to mohli lidé vyjádřit (a konat).
            • A kam nás dovedl krátkozraký pohled ohledně demokracie. Z kdysi hrdého a silného národa který byl totalitní ale patřil mezi špičky Evropy. Měl silný průmysl jak těžký, zbrojní tak i potravinářský, byl téměř ve spoustě odvětvích soběstačný. Stát byl lidu schopen zajistit základní služby která má ,jako je obranyschopnost, bezpečnost veřejnosti, zdravotní péče, pracovní příležitosti, a nějakou stabilní jistou životní úroveň. Dnes máme co žádný průmysl už nám nezůstal, soběstační už v nejsme v žádném odvětví , naší zemi trápí čím dál tím větší nezaměstnanost, obranyschopnost naše dříve slavná armáda ani neví co znamená. Bezpečnost veřejnosti to už pomálu také nevíme co znamená když je naše policie akorát tak pro smích a večer aby se už člověk bál jestli dojde domů. Zdravotní peče jestli se to tak dá ještě vůbec nazývat, když můj bratr dostal žlučníkový záchvat a válel se na zemi v křečích. Mamka mu zavolal sanitku nebo chtěla zavolat ale na tísňové lince jí paní řekla že není v ohrožení života tak se musí dopravit sám. Nebo sousedky babička paní které je přes osmdesát let, po silném infarktu po delší době od operace nemohla dýchat byla celá modrá v obličeji, a po zavolání na tísňovou linku dorazila k nám sanitka po 50 minutách, a to jela z blízkého města kam když jedu já a jedu předpisovou rychlostí dojedu za 30 minut nejpozději. Životní úroveň u nás to nemá cenu ani rozebírat. Hezky jsme to dopracovali za těch pár let od národa který mohl být na něco hrdý až sem kde už nemáme být na co hrdí. Možná tak na dávnou historii naší země ale dnešní děti už jí neznají. Tak která varianta je lepší ??
            • wenceslaus
              Právě takový povrchní a krátkozraký pohled dokázal přivést k moci nejhorší diktátory... To, co popisuješ je utopie, kterou nabízeli už i komunisti. Nakonec to zůstane jen u té kontroly a okleštěných právech jedince.
            • A Maďarsko to je pro mě úplná neznámá v tomhle ohledu.

Na Fašismu nevidím nic špatného když funguje tak jak bylo původně zamýšleno, třeba i z malými odchylky. Když se vládá stará aby národ a stát prosperoval, a s nimi i lid. Tak v tom nevidím problém. Já osobně bych se vzdal některých osobních svobod, výměnou za to že vrcholní politici nebudou okrádat národ. Budou se starat o starší generace a podporovat vzdělání, zájmy mladých. Od dětství se je budou snažit vést přes různé organizace, ke vzdělání, národní hrdosti, poctivosti a dalším podobným hodnotám. Aby pak nedovolili aby se naše země a národní bohatství rozprodávalo cizincům.

No nebudu tu vypisovat vše, to když to vezmu jen tak letmo.
              • Reakce na příspěvek:

Jakými svobodami by jsi začal ?
          • Jack1947
            Byl klerofašistický štát.
            • Jack1947 Nechci se s tebou o tom hádat. O to co se děje na Slovensku se moc nezajímám, ale těch pár drobností co byli dříve v televizi na internetu, a co mi řekli kolegové v práci kteří pochází ze Slovenska. Tak takové věci jako omezení svobody tisku, cenzura atd… v zájmu místních elit. Já považuju za Fašistický prvky, ale jak říkám o situaci na Slovensku se moc nezajímám takže nevím jestli z toho ještě něco platí.
    • Chim
      Pobavils, musím si zase pustit po čase Laibach *15*

https://www.youtube.com/watch?v=gshG_fDevz0
    • Tohle samozrejme neni podporovani. Zkus zapojit mozek.
      • To sice neni, ale když můžou bejt náckové Čmelda s Brundou a Josef Lada, tak by se klidně nějakej chobot moh chytit i redakce games.
  • Hodně mě tato hra láká, ale pořád nevím jestli pořídit nebo ne. Vypadá to že by to mohla být kvalitní, na dnešní dobu trochu náročnější FPS. Minimálně je to pro mě hodně zajímavý zasazením děje a jeho tématikou, ale byl bych radši kdybych si mohl zastřílet na straně nácků a ne proti nim. Člověk hold nemůže mít všechno. *13*
    • A jeste tak moci hlidat koncentrak a delat obsluhu krematoria, co kreaturo?
      • Astaroth nevim proč mě hned nazýváš kreaturou. Opravdu omezenost dnešních lidí co znají jenom pravdu vítězné strany je hrozná. Člověk řekne že by chtěl hru a nebo film, kde bude hlavní postava Německý voják z období druhé světové války, a okamžitě všichni co moc neví o tomhle období začnou vyřvávat. Ty zrůdo ty ha..zle ty bys tam chtěl dělat člena popravčí čety. Nebo bys chtěl dělat hlídače koncentračního tábora, a vraždit stovky lidí. Ne to fakt ne víš asi to možná pro tebe bude novinka ale druhá světová válka a nacismus to nebylo jenom o holocaustu,v té době se stalo spoustu věcí. Spousta z nich by si zasloužila kvalitní zpracování převyprávění ať už ve hrách, filmech a nebo literatuře. Když už jsme u toho tak příběh jednoho z vedoucích pracovníků koncentračního tábora by byl velmi silný a velmi dobrý námět na příběh nějaké adventury nebo filmu. Kde ten člověk musí rozhodovat o životě a smrti stovek lidí a to i když se mu to vůbec nelíbí protože musí chránit svojí rodinu a blízké. Zrovna nedávno jsem se díval na dokument o koncentračních táborech, který se tíkal života právě takového člověka kterého sem tu popsal. Bohužel jsi nevzpomenu na jeho jméno. Pracoval v Německu v koncentrační táboře jako vedoucí expedice tudíž on rozhodoval o tom kdo půjde na smrt do plynové komory a kdo na nucené práce. Ta práce se mu nelíbila ale musel jí dělat, a asi nejvíc mě dostala výpověď jeho žijící dcery která vzpomínala jak její tatínek přišel z práce domů a nevnímal a nekomunikoval okamžitě šel do sprchy a tam byl hodinu a pořád dokola se mil. Když vylez tak zbytek dne byl jak tělo bez duše až ho to na konec ještě za války dohnalo k sebevraždě. Samozřejmě během celého dokumentu pořád opakovali proč nic neudělal když se mu to nelíbilo, ale co mohl udělat nic, kdyby se o něco pokusil nebo by se snažil zachránit jenom jednoho člověka, a ostatní na to přišli tak v tom lepším případě by ho jenom zastřelili ale v tom horším by do toho tábora nastoupil i se svojí ženou a dětmi. To si myslím je hodně silný příběh který by si zasloužil zpracování jak ve hrách tak i ve filmech, a když by se toho ujal šikovný scenárista a nebo vývojář a dobře by tento příběh zpracovali tak by to byla velmi emotivní a silná hra. Nebo operace Valkýra by byla skvělým námětem na hru. Rád bych si zahrál i za obyčejného vojáka na frontě nebo člena Waffen SS např. divize Das Reich. Který je přesvědčený nacista a věří za to co bojuje to byl také velmi zajímavý a poutavý příběh. Dnes ještě žije spousta pamětníků kteří za války bojovali, kdyby si někdo dal práci a objel pár těchto lidí co za války byli nacisté z přesvědčení a dnes ještě jsou a nemají problém o tom mluvit. Dal to dohromady pořádně zpracoval. Tak by nám po té mohl nabídnout velmi zajímavý příběh který by nám ukázal pohled druhé strany, a možná vysvětli co je hnalo dopředu a proč to dělali. To si myslím by bylo minimálně hodně poučné a ukázalo by nám to že i na druhé straně bojovali lidské bytosti. Na závěr kdyby si mě chtěl nazvat nacistou tak tím nejsem i když je mi např. jejich sociální a ekonomická politika blízká a myslím že by mohla velmi dobře fungovat, ale rasovou politiku neuznávám a mám s ní problém, protože zabíjet stovky tisíc lidí jenom proto že mají jiný tvar lebky nebo jinou barvu je demence. Co se tíká vyhlazení židů tak to neschvaluji ale ani neodsuzuji v tomto ohledu jsem neutrální, kdyby tě zajímalo proč tak proto že nacisté nebili ti kdo přišli s antisemitismem ale zatím poslední z dlouhé řady těch co se o to snažili. Židi se pokoušela vyhladit téměř každá velká civilizace co tu kdy byla např. Starověcí Egypťané nebo Římané a spousty dalších. Takže nenávist k židům je tu už tisíce let, a když to trvá už tak dlouhou dobu tak proto bude zřejmě nějaký pádný důvod o kterém za tím nevím a nebo ho nechápu. Proto jsem v tomhle neutrální. Historie druhé světové války je můj koníček a velmi mě zajímá, proto se snažím zjistit co nejvíce informací o všech stranách a událostech abych pak mohl říct že se snažím být co nejvíce objektivní co se týká tohoto období. Pokud je tu někdo kdo by chtěl o historii druhé světové diskutovat tak budu jenom rád ale za podmínky že to bude slušná debata. Pokud si někdo dá práci a přečte celej tenhle můj román *1* tak doufám že se nad tím co sem tu napsal zamyslí a pak už mě nebude bezdůvodně nazývat kreaturou nebo nějak jinak.
        • Precti si "Smrt je mym remeslem" od Merleho.
          • Kdysi sem přečetl a musím říct že je to velice zajímavá kniha.
      • A zrovna takovy ThemeAuschwitz bych si klidne zahral.
        • "You know its a big town, there is other stuff there..."

https://www.youtube.com/watch?v=pvz46mWEF-A *1*
          • :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší