Přejít na výpis diskuzí
Wolfenstein: The New Order - videorecenze PC verze
5.6.2014 | Lukáš Grygar
105 příspěvků
-
Opet se potvrdilo, ze Lukas Grygar, aspon co se video recenzi tyce, nema v Cesku konkurenci!
-
-
Nedá se říct, že by tu byla velká konkurence.
-
:D :D A kolik si těch video recenzí na Wolf. prosimtě viděl? :D :D nebo ostatní hry. Hry nejen od Lukase Grygara.. Z této recenze se nedozvíš víc,, než co si přečteš na krabici, či uvidíš v traileru a co neanglicky mluvící část populace?(si nejspíš domyslí o čem se tam baví) Ano!! můžeš přeskočit překážku.. Je pravda, že to je velký krok kupředu. :D to myslím vážně,, to je věc co se mi na té recenzi líbí.
-
-
Moc pěkná recenze, škoda že tak krátká :-) Nicméně recenzent mě dost navnadil, že podpořím autory za jejich dílo a půjdu to koupit, snad mě to nezklame, jelikož tento žánr je dneska díky žumpě jako CoD opravdu v hnilobách.
-
-
je to skvela hra a ten hudebni podkres co vas ceka v ruznych sekvencich hry proste parada uz dlouho mne zadna hra tak nevtahla do deje to je proste uzasny jak do rytmu kosite nacisty *1*
-
-
jasny priklad toho ako si hraci vazia hry spravene oldschoolovo, a ze takych moc nie je v dnesnej casual dobe blbych cod a bf hracov . Noveho wolfa si treba sakra cenit a prasivy vyvojari by si mali brat of wolfa priklad,
Urcite by novy wolf nemal taky uspech kebyze tam je autoheal, kilo skriptov, a blbe somariny ako vodenie za ruku ake pozname z inych casual fps :)
wolf sa proste podaril na vybornu -
Před pár dny dohráno na Uber. Skvělá jízda to byla, prakticky od začátku do konce...přiběh, hratelnost, grafika, hudba. Více takových her.
-
-
Ale musíš to hrát rambo stylem, protože ta AI na stealth vůbec nereaguje, popřípadě reaguje směšně. S AI si teda mohli více pohrát...
-
-
Když to šlo, tak jsem jsem se snažil jet na stealth, ale jinak s tou AI souhlas.
-
-
-
Hezká recenze a ta scéna s bednou boží Lukáši :)
-
proc si neukazal to rezani laserem do plechu? to sem jeste nevidel v fpsku.
-
-
to řezání bylo vážně docela fajn, škoda, že se to muselo dělat tisíckrát za level:)
-
-
Videorecenze dobrá! Jen se mi zdá, že při natáčení byl úplně vypnut antialiasing.
-
-
no spíš to bylo natáčený v nějakým menším rozlišení (samo bez AA, ale u většího rozlišení by to nebylo tak patrné)
-
mě zas bila do očí ta nízká obtížnost :D
-
Taky mě to "bilo" do očí. :D
-
-
Zajímavé, že nedávná recenze na Dark Souls 2 byla stejně dlouhá, ale hrozně se vlekla, div jsem u toho neusnul, zatímco u téhle recenze mě překvapilo, jak brzy skončila *2* Asi je to hrou.
-
Ako to preskočil a tá hudba do toho. *15* To fakt nemá chybu. On fakt robí parádne videorecenzie. *4*
-
Mě ta hra bavila dost a jsem rád, že jsem si ji koupil. Střílení je fajn, soundtrack je fajn, příběh je fajn a je jen málo, co bych vytknul.
Technické potíže, které by mě totálně naštvaly jsem nepotkal a nějaký doskakování textur jsem moc neřešil, protože stejně nemám zrovna nějaký extra dobrý komp.
Já jsem byl spokojen.