Přejít na výpis diskuzí
Wolfenstein: The New Order - videorecenze PC verze
5.6.2014 | Lukáš Grygar
105 příspěvků
-
Hral to tu někdo na PS3ce? Jestli ano, poprosil bych o dojmy a jestli se to dá na "páčkovači" celkem hrát, protože o hře uvažuju, ale na PC mám 32bit Win7 a na tom to prej nefrčí, takže bych musel pořídit kozolovou verzi.
-
-
Ovšem že dá. Hra jede na starých konzolích v 720p/60fps, takže obraz je plynulý a pokud ti míření moc nejde na "páčkách", tak si zapni aim assist nebo naopak zvyš si citlivost pro rychlejší pohyby a tím pádem i lepší zaměřování. Hrát na gamepadu FPS vůbec není problém, to jen někteří to "moc žerou".
-
-
Ono se jim povedlo udělat 720p/60 fps na starých konzolích? Tak to jsou vážně dobří.
-
-
JJ jedu ps3 verzi, zatím 4.kapitolku a jede to naprosto nádherně, samozřejmě grafika je dost zredukovaná oproti ps4 nebo nadupanýmu pc, ale nijak mě to neruší. Jinak ohledně ovladače, jsou střílečky, který mě s ovladačem dvakrát neberou, ale třeba killzone 2,3 je podle mě s ovladačem naprostá paráda a z wolfa mám co se ovládání týče ještě lepší pocit. Prostě bezvadně to reaguje, pohyb je dost přirozenej a ze střelby je skvělej pocit. Takže neváhej, je to prostě good
-
-
Věřím, že je hra super, bohužel na stroji na které rozjedu kamenovaný Watch Dogs bez škubání na medium, tak Wolfík z nepochopitelného důvodu má šílení FPS dropy a opožděné načítání textur jako v Rage :-/
-
-
nvm ale wolf me jel na high naprosto OK, zadna chyba nic...WD me jede na medium
-
ja mam obstarozni Core2 ATI HD4850 a jede mi to naprosto plynule krom buuferu textur, ktery mam na medium je vetsina veci nastavena na high, ale s doskakovanim textur jsem mel teky trochu problem to ovsem vyresily aktualni ovladace...
-
-
kde jsi čoveče sehnal aktuální ovladače? já mám ATI 4890 a poslední ovladače jsou ze září 2013 a hra mě spadne chvilu potom co se načítá nějaký logo :) možná je to ale taky procesorem ten mám starej phenom 9550
-
-
Problem je mezi PC a zidli *2* .Preji hezky den! *1*
-
-
To je demence toto,,, to může napsat jen naprosto tupý fanboy,, všude na světě v diskuzich se řeší nedočítávaní a textury, které u některých objektů abstinují...
-
-
Člověk by neměl používat cizí termity, když je nezná suterénně nebo není v dobré konvici, protože je zde veliké rizoto, že to skončí fiatem. Každý se tváří jako suvenýr, ale vrátí se mu to jako <>buzerant
-
-
Oprav mě, pokud se mýlím, ale mám pocit, že komentář stejného znění už jsem tady z tvého klávesnice kdysi viděl. Ale to nevadí, je parádní. Vlastní výroba?
-
-
-
-
-
Rozhodně lepší než předchozí počin.
-
posledni 2 minuty recenze jsou ciste genialni :D
-
vypadá to dobre, za pet let ve steamu za ty dve éčka (primerena hodnota) to sosnu
-
Tahle hra se mi moc líbí, ale bohužel se mi strašně seká. Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemá podobné PC jako já a jak běží jemu.
Intel Core i5-750, Sapphire Radeon HD5770 1GB, 4 GB RAM, Win 7 64bit. Díky. -
-
Zkus přepsat ten exe soubor z 64 na 32.. prý to pomáhá nebo
1. běžte do C:\Users\"Název vašeho uživatelského účtu"\AppData\Local\ a vytvořte složku MachineGames a poté v ní podsložku Wolfenstein The New Order
2. nyní zapněte hru, hra si vytvoří texture cache cca 1GB ve složce viz výše
Možná pomůže možná ne, hra je šíleně zmršená... -
-
nejsou zmrsene spise drivery od atiny? jejich podpora pro opengl je primo obskurni
-
-
Co jsem slyšel tak mají problémy s optimalizací pro AMD grafiky. Takže bude asi nutné počkat na nějaký ten patch.
-
-
Aha, aha. To je dobrá informace, díky. Snad to bude co nejdřív *14*
-
-
ja to hraju na Radeonu 270x a beha to tak 40 - 60 fps (na plne detaily). mas aktualizovane ovladace? doporucene jsou Catalyst 14.4
-
-
Tak to nemám! Mám Catalyst 13.9. V tomhle případě jsem ovladače zkoušel aktualizovat přes správce zařízení ve Windows a psalo mi to, že mám jejich nejnovější verzi. Zkusím tam nacpat ten 14.4. Díky.
-
-
-
-
seka se i na mnohem silnejsich sestavach.. dost pomaha vypnout vertical sinc a snizit rozliseni textur stinu.
-
-
Já sem v tom nastavení povypínal, co se dalo, až ta hra byla hnusná, ale rozhodně bych to přežil, kdyby se to tak netrhalo...
-
-
-
je to kopirka splacana ze vsech moznejch strilen.. originalniho tam neni zhola nic. optimalizace priserna.. :) ale furt se k te hre vracim s pocitem natesenosti. prvek dvou velkejch kveru je proste cool a ve forme dvou brokaren je to obvzlast pikantni rezba :) dobra hra
-
Nový wolf je jediná hra kterou si na PC (bez patche) zatím asi nezahraji. Respkt. mnikdy jsem ještě nehrál hru která jede nezávisle na nastavení konstantních krásných 1fps opravdu je to náádhera. *14* *15* *2*
Akorát to není moc příjemné pro žaludek a možná i na hlavu. -
-
sem na tom uplne stejne :(....intel i5, 8GB ram, SSD disk, Nvidia 9800 Ultra a jede mi to asi 0,5 fps/sec. Nechápu
-
Ja prave taky cet ze stim lidi maj problemi, ale risk sem to a na i5 2500k bez OC a gtx670 jedu na full nastaveni v 60fps stabilne.
-
-
nemohl sem se na to divat hrac rpg/rts recenzuje fps.
-
Pár stránek zpět jsem psal, že se mi hra hrozně seká, a jestli někdo neví, co s tím. I když si to už možná nepřečte, rád bych tímto poděkoval "kukovi" za radu, abych aktualizoval Catalyst na 14.4. Udělal jsem to a hra běhá prostě parádně bez jediného seknutí i na mém na dnešek už trochu postarším PC. Nečekal jsem, že ovladače přinesou tak obrovské zlepšení a zároveň je to rada pro všechny ostatní. Hra je to vynikající!!