Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ta má jen jeden podstatný problém, obtížnost je moc jednoduchá i na über (hráno a dohráno na ni), jelikož AI nedispouje zrovna genialitou, jinak parádní porce zábavy, ale uvítal bych propříště míň nepodstatných cutscén

BTW dohrál někdo Nightmare easter egg ?:D
    • Mato1987
      samozrejme, našiel si aj tajný východ z úrovne? :D
      • no já to právě nedohrál, vždycky mě zabili :D nevím proč ale bylo to těžší než normální gameplay
        • Mato1987
          to nemyslíš vážne :D
  • Díky za povedenou videorecenzi ^_^
  • Opravdu aktuální recenze na této stránce... *13* *9* *8*
    • ales.smutny
      Tohle je videorecenze, normální textovou jsme vydali okamžitě po konci embarga.
      • Mart9
        Snad ani nemělo smysl reagovat.
        • ales.smutny
          Servis, třeba jen daný čtenář tu textovou přehlédl a rád by si ji přečetl ;)
          • Mart9
            Jen ho nepodceňuj. Vždyť se o textové recenzi píše hned v prvním řádku.
          • Jack1947
            V tom lepším případě ovšem v tom druhém... horším by to byl jen další z tro(t)lů.
  • Já nevím, no... Poukazovat na to, že to není žádný další scriptfest, ale ve videorecenzi ukázat naprostou většinu záběrů z cutsceenů a nastrčených situací... Hlavní zlomová featura je podle všeho přeskakování beden. A jinak je to ve všem ostatním naprosto revoluční, máte plnou místnost nácků, a můžete si vybrat, jestli je vykosíte zleva, nebo zprava...Dokonce můžete obrsta i píchnout nožíkem zezadu, tak to jsem ještě snad skutečně nikde neviděl. Hm, zajímavá videorecenze. Ale nebudu hodnotit, počkám si na gameplay naživo :)
  • LoL, opravdu kvalitní audio hlas. Přes jaký mikrofon mluvíte, prosím ?
    • janchor
      Shure SM58.
  • mx0r
    U mna jednoznacne 8/10 a niekedy aj viac... kedze som pravdepodobne dokonala cielovka - nemam rad MP, lebo nemam cas na trening (ako som uz niekde pisal minule)... a takyto SP, ktory je na vyssich obtiaznostiach aj celkom challenge je presne to, co potrebujem. Pritom pribeh nebol tiez vobec na zahodenie... chvilku som si W:NO skusal minuly rok na Gamescom-e a bol som skepticky, ale co z toho vyslo ma nesmierne prekvapilo. Dokonca som mal niekedy pocit, ze je to (puristi prepacia) ciastocny duchovny nasledovnik HL2.

Nemozem suhlasit s videorecenziou, ze perky boli nanic... ja som sa hlavne na stealth branchi celkom zabaval, kedze sa to dalo chapat ako ulohy... napriklad stealth-kill 5 vojakov pri overcharged health je celkom challenge.

8/10+
  • docela jsem bědoval :(, snad po 2 letech jsem si koupil pc hru za vyšší cenu a vůbec to nejede. Mám intel i5, 8gb ram, SSD disk, Nvidia 9800 Ultra a hra běží asi 0,5 fps/sec. Ostatní tituly jsem na téhle sestavě bez problému hrál na normal/high nastavení. Stáhnutý Nvidia codecs patch nezafungoval. Máte někdo stejný problém? a netvrdte prosím, že je to tou Ultrou - sice je to stará karta, ale pořád silnější než x současnejch low-end karet do 2 000kč
    • Jack1947
      Taky mi to nejede, jinak všechny hry mi jedou - podělali optimilizaci nezbývá než počkat na patch.
    • Nvidia 9800 má zhruba poloviční výkon co nejnižší karta aktuální řady a to už jenom v syrovém výkonu GFLOPs. Ještě se div že ti to nejede na topinkovači :D
    • CO?! Nvidia 9800 Ultra? "Stáhnutý Nvidia codecs patch nezafungoval" a to je co? "...a netvrdte prosím, že je to tou Ultrou - sice je to stará karta, ale pořád silnější než x současnejch low-end karet do 2 000kč" to teda není.
      Trochu konstruktivněji - zkoušel jsi textury stáhnout uplně dolů? Ta grafika má tušim 512MB paměti a jestli používáš rozlišení víc jak 1366x768, tak jí nejspíš hodně došla.
      Mimochodem jsem jen tak ze zvědavosti zkoušel porovnat GTX6800 Ultra proti Intel HD Haswell a ten integrovanej Intel jí ve FullHD deklasoval trojnásobným výkonem v League of Legends (cca 18-25 proti 60-75FPS).
      Není to jenom o "hrubém" výkonu, ale o architektuře jádra a ovladačích.
      Nejlíp uděláš, když si nějakou tu "shitgrafiku" do 2k pujčíš a uvidíš sám.
      • mi to dela taky, ale ja myslel, ze u me to je cpu...

sehnal jsem si ps3 texture pack (to je asi 15GB vs 40GB pc verze), nakej ultratweak, kterej mi to pousti v 640*480 a stejne mam tak 1fps, protoze mam procak na 100% od chvile spusteni mise
        • Jack1947
          Possrali optimilizaci, na některé karty vrcholem je že ani ti s vykoneějšími kartami od NVidia nemají nic hratelného.

Nezbývá mi nic jiného než se přiklonit k konzolové verzi asi no...

pos*ali ne ale podělali ano, pff te systém je nahovno.
  • Super hra mé hodnocení 90 ze 100 dohráno na platinu na PS4
  • Keyz
    Dobrá recenze. Jen to rozlišení je opravu otřesné. Chtělo by to od firmy dostat pracovní dělo, které to natočí aby to nějak vypadalo a běhalo to rychle.

https://www.youtube.com/watch?v=AduQvX4nU0k
    Tady mu to jede ve FullHD a vypadá, jak to má vypadat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit