Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pete.palis
    musím říct, že to vypadá dobře! ;)
  • Strach z War Thunderu ?...
    • Kdyby nebyl WT, tak tolik nereagují na konkurenci. takže pro hráče dobře, že WT je a WoT se snaží. I když WoT nehraji od doby, kdy se po mapě prohání neexistující tanky, tak plánované změny vypadají pěkně. Jen mě u nich vždy pobaví jejich pojem "realističtější"
      • Neexistující tanky. Javore zase paranoia level 9000?
      • Já se ptám co nároky na hw?! Tuna lidí hraje WoT s poměrně dost obstarožním hw na úrovni low-end herního ntb...
        • wot ma s HW problem odjakziva ... a je to primarne zpusobeny tim, ze vpodstate cely UI (i trebas mapa ...) je ... !flash!. A flash je samo singlecore ... + neuveritelnej otesanek na zdroje. Takze to casto nechodi ani lidem s highend strojem. Moc dobre si pamatuju, jak sem se 4jadrem a GTX580 ... mel 5 fps ...
          • Tos měl procesor a gafiku podtaktovanou ne? Mám GTX560ti a corei5 na max nastaveni v 1920X1080 me to nejde pod 50fps.
            • cca od října 2012, ale moc to nehrotím +/- 6000 bitev.
            • To asi moc dlouho nehrajes ... dneska to mozna +- funguje.
        • Taky WT ma omnoho krajsiu grafiku/fyziku a aspon mne lagguje podstatne menej ako WoT. WoTku by pomohol iba uplne novy engine, tento je absolutne nevhodny
          • Ale tanky jsou tanky... Dokud je WT nebude mít, tak to bude jako srovnávat jablka s hruškama...
            • už nie je to ďaleko 1,2 mesiace max
            • Ja vim... a nejhorsi na tom je ze jedinej nemeckej tank za 60 dolaru je koristni Sherman... to bych je fakt nakopal. Dat tam nejakej poradnej tak uz mozna testuju taky :D
            • Gaijin na tom rejžuje co to jde, přístup pro nevyvolené je sice už teď, ale musíš si koupit tank pack za 60$ abys ho dostal *3*
            • Už o tom několirkát mluvili, ale není nic potvrzeného. Hlavní je, že tanky úspěšně testuju a jsou pecka. Bohužel, pro WoTčkáře to bude fail, protože to tu chce hodně cviku a skillu.....a ne jen dřepět v keři, čekat na nasvícení a oneshotnout to :)
            • Netusis kdy to planujou otevrit i pro nevyvolene?
            • WT už tanky má, sice jen pro vyvolené, ale má
    • Ne ne toto už se plánuje skoro rok, ale strach z War Thunder vtom určitě hrát může..
      • a čo myslíš WT odkedy plánuje GF? WG už dávno vie o tom že bude mať konkurenciu
        • Gaijin* :D
      • No já jim to přeju. Kdysi jsem tohle taky hrál, ted' mně to skoro nezajímá, ale jsem rád, že splní alespoň něco málo co naslibovali. Já počkám na WT, tohle už pro mně asi není.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit