Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • na tej hre ma ale irituje nejvic ze si nemohu vybrat mapy jake chci hrat, furt mi to cpe same kravoviny, a dobrych map co tam je by slo spocitat na prstech jedne ruky
    • neblázni, hráčský výběr map by jim rozbil ten jejich hardcoded křehoučký MatchMaker :D (BTW Komarin v nejbližší budoucnosti bohužel nezmizí...)
  • Podpora více jader procesorů bude?
    • fyzika by se měla počítat na jiném jádře CPU než zbytek hry :)
      • pro ty co neumí číst a tudíž mi dali mínusko: - there will be multicore support, Havok will use that (a mimochodem nebude v patchi 9.0, ale možná až v 9.2)
        ;)
  • "balance between realism, historical accuracy and gameplay" ...to me pobavilo. Byt tam nejaky balanc tak bych to snad i hral *1*
    • Chtel bych videt vase vysledky ve WT a pak ve GF.
      Pokud jses nemehlo ve WoT tak budes taky ve WT *1*
      Ve WT ten balanc taky neni dokonaly ale hrac si umi poradit.
      Luzer se bude porad na neco vymlouvat.
    • Ale balanc tam přece je. Já balancuju mezi totálním znechucením a akutním záchvatem zuřivosti už po třech bitvách *3*
  • Chcelo by to konecne poriadnu single player Tankovu hru. Mozu to spravit super ako len chcu, aj tak bude zazitok sprzneny tupymi hracmi.
    • Kozy
      Znáš Tiger Hunt? Tu hru jsem jako malej miloval i když mi přišla pekelně těžká.
  • Hráno na x360 v betě a jakmile vypršel triál PJU PJU pryč z disku. Jako chvilková zábavka v pohodě ale jakmile se tam sejdou maníci co to tam šijou přémiovou municí tak se to moc nedá no :( I ty vývojové stromy takové nějaké divné :D
  • no ja si preju aby hraci WOT byli v krovi a nehejbalise xD aspon muj Bombomecik nemine s 2000lb bombama xD
  • to už jim nepomůže
    • tato hra může člověku zníčit zdraví
  • tejto hre zt nepomoze nic, je robena tak, aby aj slabsi hrac mal sancu = diskriminuje normalneho hraca (miznuce strely, 4 z piatich striel sa odrazia,po zasahu do zadnej casti tanku protivnika kolno mu spadne pas atd...) hral som tu hrz roky, uz mam dost hrania s blebeckami co strielaju do vlastnych, skacu do vody atd
  • Ne ze bych wargamingu veril byt jen jedno jediny slovo ... fyziku slibovali 3 roky ... a jak do dopadlo se muze kazdy presvedcit ... takze lol lol lol.
    • A mimochodem, pro "minuskare"

http://www.bigworldtech.com/images/stories/games/world_of_tanks/worldoftanks12.jpg
      http://www.bigworldtech.com/images/stories/games/world_of_tanks/worldoftanks06.jpg

Z "ingame" obrazku ... kdo videl ve wotku dest, necht se hlasi. Prense takto je to prezentovano, a presne stejne dopadnou ona slibovana "vylepseni".
  • No tak diky tomu si to asi zase nainstaluju a otestuju..
    Pokud pujde vice ničit i budovy tak to bude o dost zabavnejsi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit