Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmm, tak si to užij.

Ostatní si zase užijí milion exkluzivek, co na PC nejsou.

A ti nejchytřejší si užijí oboje.

A ti blbí budou muset dělat drsňáka jako teď děláš ty. Kdyby ses radši místo toho díval na Farmu. Kubího vykopli a v pondělí je tam hospodář pořádně seřval, to byla prča.
  • Vítejte na pcgames.cz. *3*
  • ty bys mohl jit delat reditele do WG ne? ..
    takovyho schopnyho cloveka jako ty je tam potreba.. ne ty budiz flakace, ktery se akorat v pracovni dobe flakaj na foru a snazi se nam vymluvit proc nemuzou makat *15*
  • Dobra vec ale co se tyce grafiky WOT se mi vzdy libil mozna jeste mohli chvilku pockat kdyz vychazeji letadla na ty se tesim hodne :) u WoT jsem se dostal k jednomu tisici bitev zabralo to hodne casu ale stalo to za to komunita lidi je prijemna coz jsem u jinych onlineovek rict nemohl
  • Akceptováním všech herních platforem hráč automaticky přijimá pravděpodobnost, že zařízení, které již ve svém základu nenabízí větší možnost individuální optimalizace by mohlo být lepší, než to které jej nabízí, je tím nejhorším přístupem vůbec.
  • no já třeba jen kvůli WoT přemýšlím, že bych konečně přešel na 64bitovej systém a sedmičky, abych to mohl pořádně osolit (páč na 32bitovejch to jde jen na normal detaily :)
  • Stíny vypadají super a odpružení je konečně funkční, to mi hrozně chybělo. Plus optimalizace hře určitě taky prospěje, starý engine má spoustu chyb co se výkonu týče. Mě se to moc líbí.
  • Hm jsem zvědav jak to vzládnou když nejsou schopní udělat ani pořádny patch ... nebo něco opravit.
  • wow, půjde shazovat ze srázů, paráda! :D
  • ales.smutny
    To musí být hrozné, trápit se tím, na čem hrají ostatní. Tolik starostí, tolik problémů se škatulkováním, zvláště těch, kteří hrají na všem. To jen tak někdo nedokáže,

Skutečný hrdina a vlajkonoš naší doby!
  • Vypada to luxusne, hral jsem to od closed bety, kde jsem dostal key. Ale nejak jsem přestal, asi tak pře půl rokem, kdy jsem dostal notebook. Tak s tímdle updatem to asi zase rozjedu za svůj pershing *14* .
  • A konzoláři zase mohou zapnout své nadupané sedmdesáti palcové LCD TV obrazovky s rozlišením 1080p a kochat se tou nádherou ve svém nejnovějším stopadestém sedmém remaku Call of Duty.

WoT podporuji už od jeho vzniku, jde správným směrem, desktop je jediná opravdová adaptabilní platforma schopná utilizovat inovaci na maximum.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit