Přejít na výpis diskuzí
World of Tanks hlásí velké změny s patchem 8.0
9.8.2012 | Aleš Smutný
92 příspěvků
-
A kdyby mávali ve směru trendu diskuzí, tak akorát skandují "PC sýla".
-
no a s temi ultralehkymi tanky (ty z lepenky) tak s tema udajne pujde dokonce hazet... neuveritelne... jak to udelali ?
-
tak já nevím, nakolik jsou ty 0 HP zásahy v některejch případech bug, ale je samozřejmý, že když nějaký dělo/munice má průraznost 10 mm a tank má pancíř 20 mm, případně když ten granát sklouzne, tak není poškození žádný...
-
Naprosto přesně, ovšem místní redakce musí mávat rukama, nohama i pusou ve směru trendu, nikoli rozumu, i když by možná někdo z nich chtěl, stejně veřejně publikovat, co si doopravdy myslí nebude. Redakce jako je tady na games a tisíce dalších po celém světě jednoduše předávají zodpovědnost monopolním producentům a oni se jen tak vezou na vlně.
-
No, jestli se pan Smutný opravdu považuje za sugestivního psychokomunistu, tak z něj žádný logický základ nikdy nedostanete. Něco takového je už ze své podstaty oxymorónem. Zatím to předvedl na výbornou.
-
Pan je vedma ?
-
sociopacie, merita, vlastní existence, sebevýjmečnost, hysterie...
ted zkus přestat psát nesmysly a napiš něco, co dává smysl a co má logický základ -
Tak to ani omylem, vy a zbytek redakce hrajete na čem chcete a co chcete, ale jen z toho důvodu, že jste nasměrování stejně jako je trh herního průmyslu, podstatná část čtenářů a především inzerentů totiž o takový zájem stojí, já nikoli a píši to jako svobodný člověk, multiplatformní podpora a konformita napříč herním spektrem je naprosto nefunkčním asynchronním celkem, který má ve svém důsledku největší podíl na současné herní i technologické stagnaci.
Dovolte mi osobní otázku. Budete i nadále akceptovat výměnu optimalizace schopné platformy za platformu optimalizace neschopné, přesto funkční a díky provázané obchodní politice producenta na mainstreamové hry dostačujícího zařízení? -
Přišel Xbox 360 a PS3 a tím pádem nová hráčská komunita = zdroj výnosů. A za ty roky se téměř zastavil vývoj nových technologií. Nejsou již zapotřebí, nikdo si je nežádá. Co na tom chceš popřít? Jak to, že mám 5 let starej PC a všechno si na něm zahraju? (Ano dokonce i Armu 2 na celkem slušný detaily).
-
Máš pravdu, grafika je jediné na čem záleží.
A pokud si myslíš, že na konzolích nejsou žádné hry, co by si člověk mohl hratelnostně užít, tak ti dávám razítko "Český PC hráč (tm), mimo realitu".
Prostě dál hraj SWtOR a nepiš bludy v diskuzích. -
Já již nic jiného nehraji. Bohužel WOT má velice špatně vyvážený systém. Nemumí využívat výcejádro. Takže jste odkázáni na jedno jádro a co největší frekvenci. Ve hře se vyskytují tzv. zásahy 0 HP. Kdy zasáhnete cíl bez žádného poškození. Ty se vyskytují tak často až je to o nervy. Tanky které jedou proti vám a jsou těsně u Vás bez problémů zmizí a objevi se až těsně u vás. Je to zábava,jsou to nervy.
-
Nadhera! Mel bys takovou stiraci naladu chytat casteji :D
-
Je vlastně komedie,že konzole umí takto pustit obraz do velké TV a není tam vlastně co pustit aby sis to užil,protože to má omezený výkon.
-
Tak zlé to není, jen extrémy jsou logicky vždycky nejvíc slyšet, navzdory tomu, že v celkovém objemu čtenářů jsou na úrovni percentilu :)
-
Ne, pouze hraje na čem chce a co chce, aniž by na tom díky své sociopacii zakládal merity vlastní existence a trpěl pocity výjimečnosti, důležitosti a záchvaty hysterie :)
-
Jen klid, přimo ve hře se nic takoveho nic dít nebude, všichni budou při starem pomalinku vyčuhovat z poza rohu a kempit. Cely tenhle patch umožni jen sjetí z prudšího kopce, jenž předím nebylo možné díku všudypřítomnosti neviditelných zdí. To co vidíš na tomto videu ve WoT nikdy nebylo a nikdy nebude.
-
to je pro efekt k traileru ty vemeno :) v realny hre todle tezko zahlidnes :P
-
Vzdyt na pravdu! Ta hra je hrozna.
-
Jako dobrý, ale na mě to přeci jen působí trochu jako "krabice na kolečkách" teď z toho videa. Je na jednu stranu hezké a efektní jak tam poskakují, ale přijde mi to zase přehnané zkrátka to poletování a narážení.
-
wow dokonce si muzes vylestit vlastni delo nebo ho muzes vylestit spoluhracum :)