Přejít na výpis diskuzí
World of Tanks hlásí velké změny s patchem 8.0
9.8.2012 | Aleš Smutný
92 příspěvků
-
Jsem v*l a kliknul jsem na video driv nez jsem cetl... kazdopadne diky moc.
-
18:30 a 21:30 (tam je přímo o zásazích do modulů)
-
Dik! Ja to tusil!
-
Tak jen proto že se tady zase objevují stížnosti na zásahy za 0 HP - tady to je vysvětleno http://www.playzone.cz/tv/tankodrom/tankodrom-10
Jedná se o zásahy do modulu, resp. člena posádky kdy modul (nebo zasažený člen posádky) "vyžere" veškeré HP zásahu... jinýmy slovy zásah za 0 HP znamená, že jste např. poškodili nabíjení nebo dělo... případně zabili člena posádky... *1* -
Kdyby jste se o WoT zajímal trošku více tak zásahy za 0 HP byly vysvětleny a to si troufám říct velice dobře v tankodromu... jedná se o zásah do modulu který zásahem vyřadíte a on ovšem pohltí všechny HP které zásah měl... jinak řečeno dáš mu 0 HP, ale vyřadíš mu třeba nabíjení... *3* Má to být upraveno v patchi (nevím jestli už 8,0) kdy dojde k poškození modulu ovšem i odebrání HP (i když minimálnímu) takže nebude už zásah za 0 HP, ale třeba za 10 HP *3*
-
Ten kdo by za něj hrál by se asi divil jak rychle by po něm byla veta... ;) stačilo by se mu dostat k pásům a rozstřílí ho každej tank bez obavy svého poškození... *1*
-
A snad tam bude landkrauzer ratte jak slibujou v tomhle videu protože to by bylo kure*ský psycho nereálný leč zábavný a třikrát prosolený maso
http://www.youtube.com/watch?v=zKItVDjmlk8 -
tosame i s IS-10 neboli T-10 (či ve WOT známá jako IS-8) vzhledově je stejná jako IS-10 (T-10) uhly, podvozek, dokonce i dělo má stejné prostě ta IS-8 je IS-10 akorát že IS-10 měla v realitě čelní pancíř 200mm (hold tank co se vyráběl v 1956-60) těžký tank který se účastnil invaze do československa v roce 1968, někdo si ho možná ještě bude z přítomných pamatovat že ho v té době viděl na vlastní oči...
proč v této hře má 120mm čelní a prostřelí ho každý? protože kdyby byl podle reality tak ten tank neprošije nic, tohle byla legenda sovetského svazu, poslední těžký tank s těmi uhly a schopnostmi toho stroje by to byl zabiják všech strojů... a tak ho vyvážili aby jim tam sedl... = tank co je k smíchu, já bych ho v životě nechtěl nikdy potkat a věřím že každý tank který mu kdy čelil musel být podělaný strachy protože věděl že mu zbývá jen pár sekund života -
To všechno zní tak perfektně , jako bych si to na starém PC už nezahrál :( . Škoda upgradovat nebudu .
-
co treba T34-85 bez D10T to je teprve na ****
-
Komunita je příjemná? Řekl bych, že je to klasika v „anonymním“ online světě. OMG, fu*king noobs, idiots, retards a spousta dalších týmových hlášek… Poprava od spoluhráče, blokování, tak tohle bolí o dost více, naštěstí to není moc často. Jasně, pohodáři jsou rovněž všude, a pokud si najdeš stálou partu, tak první skupinu „klasiků“ moc neřešíš. Jinou online hru delší čas nehraju, každopádně temná strana síly je zastoupena naprosto všude.
-
To víš moc "silný" tank většina lidí lam si stěžuje tak ho musí doj*bat .. oni nemůžou udělat ten tank jak byl nebo měl být oni to prostě musí balancovat ... aby si všechno bylo rovné .. omg
-
ty voe kup si počítač jo :D a jesli na něj nemáš tak si lemra a zahraj si třeba bulanky :D
-
Já už na ty jejich patche začínám být alergický, co udělali s max dělem u E-100 po posledním patchi, to už snad nemyslí ani vážně. Asi ta E-100 někomu leží v žaludku, pořád do ní jeb_u a jeb_u.
Co se týče té grafiky v 8.0 tak abych byl upřímný ta mi taky moc nesedí... podle mě moc prosluněné... osobně bych radši mapy s nepříznivým počasím... -
Mě je jedno kolik máš bitev ja sám to hraju od betaverze a vím kde ta hra byla jak to šlo krásně a kde ta hra je teď a to že pláčou za blbost ? promin 0 dmg, zmizení tanku, nebo jak jim dlouho trvalo než opravili červenou obrazovku atd to je blbost? (neberu v potaz lamy co nevědí že do tanku se ze předu težko stříli a kvůli nim to taky upravují ..) oni platí ikdyž nemusí ukážou jim hru která funguje a pak to začnou mrvit..
-
No prakticky na vsechno co pouziva jedno/dve vlakna. Takze stejne i kdybych stavel pracovni komp tak tam dam Intel, ono to AMD o moc lip v cena/vykon nebude. Jedine snad nekde v low endu.
Ale jak rikam, nemit zdravou konkurenci neni vubec dobre. -
To je jeden rok. A u PC to bere i F2P a podobný věci. A konzolí to absolutně ignoruje PSN a XBLA.
-
http://i.imgur.com/iTZtG.jpg
-
Je to proste, ty videa jsou jen marketing ta hra je uplne o necem jinem a kdo pochopi vyhral. Kdo ne a cpe do toho penize, dobre mu tak.
-
IBčka z retailu mají problém s pastou?
Dík za info. Dobrý vědět. *4*