Přejít na výpis diskuzí
World of Tanks má 45 milionů tankistů + další statistiky
21.12.2012 | Adam Homola
145 příspěvků
-
Hmm, neni to spis 45M uctu? Mezi nimiz bude 75% takovych, co to nikdy nespustili, 15% botu a pak se nam to cislo pekne smrskne.
Jinak ja WoT prestal hrat pred tremi tydny. Ta invaze bezmozku, to proste neslo. Imbecilove, co v zivote nevideli mapu, co umi zmacknout W pro jizdu dopredu a tlacitko mysi pro strelbu to totalne zabili. -
-
Těch " bezmozku" tady je plné fórum, pokaždé když se o hře píše. Permanentně se vymlouvají na gold ammo, match making, arty, spotting sys..............
Skill tímhle neokecáš. -
a kde se podle tebe vezme tech 617 tisíc hráčů kteří jsou průměrně připojeni jak se píše v článku? *1*
-
-
Tady. 10% ze 45M je 4.5M
-
-
-
Pokad ta hra nezacne mit moznost vyberu map v random bitce ktere chci a ktere nechci hrat, tak nato uz kaslu. Nektere te mapy sou takovej dizajnerskej fail.
Sem zvedavej kdy ty prachy co natom zdimaj protavi do updatu enginu ktere bude umet vice cpu. -
-
Q: Co podpora multicore?
A: Multicore podpora byla velice obtížně přidatelná do hry po dlouhou dobu, protože byla součástí kodu enginu Bigworld. Nyní, když WG tento kod vlastní, bude pro nás jednodušší přidat to do plánů k implementaci. Kdy to bude nemohu říct, ale rozhodně to teď bude jednodušší.
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/183273-american-odpovida-na-foru-nove-info/
-
-
Muj osobni nazor je takovy, ze WoT ma spousty much, pofiderne vybalancovane narodnosti a spousty nesplnenych slibu.
Presto ta hra ma neco do sebe, a da se hrat opravdu F2P pokud clovek chce a je aspon trochu dobry hrac, rekneme do toho Tieru 8-9.
Osobne mam nejvyssi Tier 9 (E75) a nemam problem tento tank uzivit, aniz bych musel jezdit s malymi tiery abych si nasetril na 1 bitvu s T9. T10 uz bude asi horsi, nevim.
Kazdopadne velkou vyhodou pro WG je fakt, ze na trhu neni zadna alternativa.
Kdyby nekdo prisel s podobnou hrou a lepe zpracovanou, tak by WG meli po parade. -
-
alternatíva je ale nie z prostredia druhej svetovej, a je v štádiu otvorenej bety : Mechwarrior Online ..vďaka tomuto sa k WoT už v živote nevrátim ;)
-
-
MWO ? tu rannou alpha verzi ? 4 mapy + 1 mod ? trololoool. za 10 hodin, jsi unudenej k smrti. nebrat.
-
Jsem zvedav jak dlouho ti to vydrzi nez zacnes opet brecet a stezovat si i na MWO
-
Tak to si děláš prdel, hraju oboje - a dlouho, a obě hry mám rád, ale srovnávat rannou betu s pěti mapama a bugama jak dům s WoT ???
-
-
-
blbooooooost pro děti
-
-
Docela by me zajimalo, jake "hry pro dospele" to vlastne hrajes. *1*
-
-
na tatinka a maminku, to je preci jasny... *15*
-
-
Na tom neco bude *1*
-
-
ovsem je to taky bohuzel model F2P. zaplat, ikdyz se ti nechce..... *1*
-
-
jj + mesicne poplatky samozrejme... *15*
-
Tam je to PAY2PLAY *1*
-
-
-
-
-
promluvil dospelak, ktery prave priosel ze skolky
-
-
a co je na tom, ze ma ve skolce 2 deti ? tak to u dospelych byva.. zeptej se maminky ona ti to vysvetli.
-
-
correct sirrrrr.
-
-
Je to dobrá hra,jenže když po zničení mého stroje v bitvě zůstanu v roli pozorovatele,nacházím cím dál více nesmyslů...nejvíce mě dostal,když pozoruji kolegu zašitého za skálou,nikde nic,žádný kontakt...najednou se vynoří tank nepřítele,načoudí mu jí,zlikviduje a opět záhadně zmizí...vlastník tohoto tanku zřejmě má ve výzbroji Arabelin kouzelný prsten či plášť.. *1*
-
Pro LENOCHA:
Ty mas zase hlavu jenom proto aby ti tam nenaprselo, troubo.
Tak rekni co je na tom spatne? Jako ty kdybys to vlastnil tak to das vsechno zdarma. Budes zrat sutry s piskem, detem nabidnes vzduch. Zamestancum zaplatis vatikanskou menou.
Mas hru, ktera ma nejakou mechaniku jak funguje a par lidi, kteri to neumi hrat ti budou porad psat co vsechno se jim nelibi. Nektere argumenty jsou ok, ale mnoho je proste hloupost. Budes se to snazit postupne opravovat vylepsovat. Ale mysli normalne, ze vsechno hned na pockani udelat proste nejde. To, ze ty mas nejake sve dojmy, ze se to jako neda hrat, ale oni maji statistiky ze hry. Podle toho to upravuji. Vsechno nejde udelat naraz. A vsechno co si ty prejes ani neudelaji. Protoze maji svuj koncep, tak jako i ty, kdybys to vlastnil bys mel nejaky zamer a koncept. Tak nevim co porad brecis. Da se to hrat? DA. Da se to hrat zdarma? DA. Muzes mit pozitivni win ratio i bez PU a goldove munice. Muzes. -
Minulou diskuzi tady nekdo psal, ze kdo zacne hrat Warthunder tak k WOT se uz nevrati.
Myslim, ze se hodne spletl. On tady chybne psal, ze se bude hrat za letadla, tanky a lode na jedne mape. Tak to je chyba. Hrat se bude dat jenom za letadla. Lode a tanky tam maji ale nebudou hratelny.
Koho bavi letadla tak se jim to bude libit asi vic jak WoWp
Ale tanky to poctem lidi, kteri to hraji podle me neporazi. Ani WoWp neporazi tanky. -
-
War thunder rozhodně tanky mít bude. V současnosti už jsou dokonce ohlášený předběžný tech tree tanků a vypadá to velmi slibně. Pro mě osobně omezení na WWII je velice sympatické (otázka je, co příjde pak v budoucnu v updatech). War thunder rozhodně hratelností i zpracováním WoWp válcuje (moje pocity), o to víc jsem na tanky v jejich podání zvědavý. Když už nic, tak se alespoň dostaví WoTku konkurence a to není nikdy na škodu :-).
-
Nepsal jsem že se nevrátí, ale že se těžko vrací a v tom je rozdíl. A možnost hrát i za tanky a letadla tam v budoucnu bude. A netvrdil jsem že všichni na jedné mapě.
-
-
Před rokem jsem to zkoušel. A vůbec mě to nezaujalo. Zajímám se o WW2 je to mé největší hobby a před tím, než jsem si WoT nainstaloval jsem hrál T34 vs Tiger(výborná hra až na na tu hrozivou zabugovanost), myslel jsem, že to bude podobné ale v online měřítku. Houby s octem. Reálné to vůbec není je to jen připaráděná arkáda. Pak jsem si koupil Kharkov 1942 Steel Fury a byl jsem nadšen. Takže asi tak.
-
-
Vycitat hre, ze je arkada je usmevne. Ta hra se nikdy jako simulator netvarila.
-
-
ale ano vzpomínám si na pár zmínek o jisté reálnosti. Kdybych věděl, že je to 100% arkáda ani bych se to nepokoušel hrát. Dobře si pamatuji, že mě tehdy nalákala slova o simulaci pancíře a různé účinnosti střeliva, zaměření na WW2 a reálné vlastnosti těchto tanků. Nic z toho tam nebylo. Takže tak.
-
-
Tak ve hre je celkem slusne propracovany system dopadu strel a jejich odraz od pancire pri urcitem uhlu dopadu,ruzna penetracni schopnost projektilu, poskozeni jednotlivych modulu atd.
Na arkadu celkem slusne si myslim.
Co se zamereni na realne vlastnosti tanku, to je opravdu nesmysl a docela pochybuji ze neco takoveho nekdy rikali. Kdyby tomu tak bylo, tak ta hra by byla naprosto nevybalancovana a tudiz by vsichni hrali za par nejlepsich tanku.
-
-
-
ono je to totizto arkada. Nikdy nerikali, ze je to simulace. Ono by to jako simulace nebylo pro bezne hrace moc zabavny. Proto sleduji jak si kterej tank vede jake ma vysledky a nekdy je upravuji. Kanon nebo pancir aby to bylo v tech trierech celkem vyrovnany. Samozrejme vzdycky se najdou lidi, kteri si budou porad jenom stezovat a nadavat
Jestli chce nekdo hrat simulaci, doporucuju zminovany
Steel Fury Kharkov 1942
nebo
Steel Beasts PRO PE
http://www.youtube.com/watch?v=CU8dveL9Yew
http://www.youtube.com/watch?v=HcHbRG3I2Gc
Steel Armor: Blaze of war
http://www.youtube.com/watch?v=_qZwFUvfnVE -
-
To se pletes, WG VZDY tvrdilo, ze to ma byt simulace s arkadovym ovladanim. Arkadu z toho zacli delat s tim, jak zjistili, ze sou uplne neschopny implementovat naprosto cokoli, a pak zacli vymejslet pitchoviny, jako trebas klaksony ... (coz nastesti zvedlo takovou vlnu nevole, ze to nakonec zrusili)
-
-
Lol, simulace s arkadovym ovladanim? To si prece vylozene protireci.
Dost pochybuji, ze neco takoveho nekde tvrdili. Pokud mas odkaz na dany vyrok, tak ho sem soupni.
Vzhledem k tomu, ze dle tebe to tvrdili vzdy, tak by tech tvrzeni mely byt desitky, takze to urcie nebude problem to najit, vid?
*1* -
-
OK, ale nejdriv ti poslu fakturu za vyhledani informaci, OK? kdyz ses linej hledat.
Nic si neprotireci, simulace = strely budou mit realny ucinky, pancir realny vlasnosti a parametry (= mimo jine, ze jeho parametry budou odpovidat skutecnosti) ...
Ale nebudu po tobe chtit abys nastavoval zamerovac (musis nastavit typ munice, vzdalenost, u novejsich pak brat v potaz vitr, teplotu ...)
Ovsem i kdyz pominu tohle, tak i v arkade by kanon 150mm moh mit jinej zvuk nez 15mm ... a motor o 1000HP jinej nez motor o 10HP ... -
-
Vzhledem k tomu, ze ty neco tvrdis, tak by jsi mel byt schopny to dolozit a ne naopak.
Co se simulace tyce, tak simulace spociva nejen v pokud mozno co nejpresnejsi imitaci realneho chovani objektu ve hre a fyziky obecne, ale i samotne ovladani.
Tankova hra, kde pouze zamiris mysi a vystrelis, aniz bys bral do uvahy spousty ovlivnujicich faktoru,nic nenastavoval, ovladal pohyb 4mi sipkami atd atd, tak to proste nema se simulatorem nic spolecneho.
-
-
-
-
-
stim WoT sem na tom stejne. Zkusil a hra letela z disku *1*.
-
-
hral som to neaký čas ma to aj chvíľu bavilo ale potom ma kopu vecí odradilo... ani patch s novou fyzikou tomu nepomohl ,mali by v prvom rade opraviť kopu chýb, vybalancovať, spraviť poriadny matchmaking a nie tam trieskať nové veci a tanky keď iné veci sú problematické
naproti tom Mechwarrior Online je podľa mňa vo veľa smeroch oveľa lepší a to je len v open Bete
a je to len môj skromný názor WoT sa už teraz na Mechwarriora nechytá a to tá hra poriadne ešte ani nevyšla, šak čeknite si to sami je to free vyskúšajte to: http://mwomercs.com/ -
-
Oni na opravy nemaj cas, musej nejak kompenzovat odchazejici hrace (kteri se uz nikdy nevrati) a tak pridavaj novy a novy tanky, ktery sou stejny jako ty stary ... a za 3 roky co to bezi je to vse. Ostatne, v clanku popsany "akce" (eventy) ... sak oni nemaj dote fungujici event system, takze odmeny hraci (pokud vubec) dostanou s nekolikamesicnim zpozdenim, je treba tipat screeny (lol) a posilat jim maly s tema screenama (lol) ...
Mimo jine, sem jim toto psal uz v bete, ale tam se dalo jeste rict "OK, je to beta, chtej udelat akci pro lidi ted, tak to vyrerili takto".
Prikladem budiz trebas to, ze uz v bete slibovali historicky bitky - tedy to, ze v bitve proti sobe budou stat pouze vozitka, ktera patri k danemu obdobi ... a ... NIC
Stejne tak slibovali, ze budou bitky 30vs30 ...a ... NIC -
-
Mě se na WoT nelíbilo mnoho věcí, zejména v souvislosti s marketingovým modelem na třískání peněž, ale nějak to zvládli balancovat. Každopádně nemáš pravdu. 3 roky to fakt nefunguje. Hraju občasně (vždy pár měsíců pausa) od bety a ostrá verze běží tuším přes rok.
Historické bitvy mi také přišel na jednu stranu jako nápad lákavý, nadruhou stranu WoT není simulátor a na prvním místě je hratelnost a balanc. Historický bitvy by každopádně museli mít zvláštní parametry, hrát 15v15 vyber si co chceš z období za stranu by asi moc nešlo. -
-
Lol, chces ucit orla litat? V breznu bude hra 2 roky v ostrym provozu, predtim bezele temer rok beta (cca 1/4 roku uzavrena, pak 3/4 roku otevrena), tak neplkej, kdyz nic nevis. O historickych bitkach zjevne taky nevis nic, hlavne ze se k tomu vyjadrujes ... funguje to i ted, ale musej si to poradat hraci na treningovych mapach. A samo ze se predem urci, kolik a ceho bude hrat.
-
-
Ale ona to je porad beta, ze? Proto verze 0.8.2 Ale vzdyt ma pravdu. Jako promin, ale kdyz nejsou ani schopny udelat nic s artyparties (teda pardon, zvedli naklady u artyn, ne ze by to k necemu bylo a ne, ze by jim to predem vsichni nerikali, ze to je k ho*nu...). A takova ignorace herni komunity, jako predvadeji tihle kaspari, to se jen tak nevidi. Zato rozdavani banu za rikani pravdy, to jim jde jedna basen. Take jsem jeden schytal, kdyz jsem na forech poznamenal, ze Seren Coast musel navrhnout mentalne retardovany jedinec. A za tim si stojim.
-
-
-
-
-
asi nejaká blbost, jasne nemá to hloubku a pak se na to argumentuje že to není simulace. ja nemam rad simulace ale i arkada by mela mit urcitou kvalitu a hloubku. je jasny že když spamují kdejake worlds tak to nemuže byt kvalitni.
Mimochodem když mate radi 2. svetovou existuje supr hra o odminovavani jmenuje se to "Hledání min", nekdo rika ze je to jen hra ve windows ale co byste chteli nejaky simulator odminovavaci čety? na odreagovani dobry *6* -
-
Dementnejsi prispevek sem uz nejakej ten patek necetl. Pobavils *1*
Herni mechanismy jsou velmi slusne propracovane, takze ty reci o "nedostatecne hloubce" vazne nechapu.
-