Přejít na výpis diskuzí
World of Tanks má 45 milionů tankistů + další statistiky
21.12.2012 | Adam Homola
145 příspěvků
-
Kdys v bete to byla opravdu zajimava hra z prostredi WWII, ktera se dnes vydala smerem nehorazneho zdimani penez i kdyz se na prvni pohled tvari f2p, ale to je jen kure*sky omyl ... pro me osobne tahle sra*ka jiz prekrocila tu pomyslnou hranici ze ktere neni navratu.
Apropo tohle prochlastane beloruske studio nema zadnou sebereflexi a chvasta se tady 45 mega ucty z nich vece jak 2/3 nejsou vubec aktivni, zaroven sami priznavaji, ze hru hraje v prumeru 600 k hracu, jsou fakt smesni -
-
Naopak,přidání fyziky to posunulo úplně jinam.Já do toho nedal ani korunu.Mám vyzkoumáno do tier 9.Mám i letní,zimní,pouštní, maskování i se znaky na věži.Vše zadarmo.Za 30 dní to koupím znova.Mám v průměru 8 mega kreditů a snažím se nejít níž.Premiovou munici používám jen v kritických situacích a nebo z blízka,abych měl jistotu,že mě soupeř nestačí dostat.
-
jo, opravdu me hrozne vyzdimali.
Doted me to nestalo ani korunu.
Tvari se to jako F2P a hele opravdu je to F2P. -
-
Pro lamky, kteri hraji hru jen na for fun do 7 tieru, je hra samo zdarma. Pro hrace co chteji hrat klanovky to jiste zdarma neni.
-
-
A nebudes ta lamka spise ty? *1*
-
-
No je videt ze jsi jen P I C A nic jineho
-
hele ty jsi moje ztracene dvojce? nebo nemas vlastni nick?
-
-
ja se nehadam, ja se ptam =)
umis si predstavit, kdyby tady vsichni psali pod tim samym nickem? -
Heh tak zrovna u nicku "lol" se hadat, ze je muj nebo tvuj *1* Ten tady pouziva kde kdo.
-
-
-
co te jako sere v tech klanovkach?
napis proc je to nehratelny? -
kolik her zdarma jsi uz udelal. A nic z toho nemel.
to jako myslis ze ti lidi z toho studia zijou ze vzduchu?
taky chodis do prace zdarma delas pro majitele, vytvaris hodnoty a neberes zadny penize?
LOL. Ty budes peknej rizek.
Je to F2P model. Neco si o tom zjisti co to znamena. -
-
OMG argumenty hodne 8 lete idiota s tvym mozkem
-
-
-
-
A si myslíš že to dělaj pro zábavu? Můžes si hrát zadarmo do T8, pak už je to bez premka horší. Tady si lidi představujou, že F2P je neco co nekdo udělal z nudy a tak to dá všem zadarmo...
Ps: To by sis moh stěžovat na wowko že je to ždímání penez... -
-
Jenomze ja mam namysl, ze od toho slavneho T9 - T10 je hra prakticky nehratelna a uplne zmrsena diky artyparty, zname bugy neopravene od vydani hry na trh, ale hlavne ze je ve hre 1000 x novych tankovych hybridnich stromu a 100 premiaku, hnus. A tak bych mohl pokracovat. Dnes je ze hry jen zdimaci arcada pro masy, kde se potiraji rozdily tanku a pridavaji neustale nove atd atd atd.
-
-
prosim te nebrec porad a nauc se to hrat, jo?
Q: Co bude s přebytkem artyn na tieru 10?
A: O problémech tieru 10 víme a hned po patchi 8.2 budou nějaké změny. Nemůžu říct víc, protože se připravuje velké oznámení, ale mohu říct, že pro arty samotné to nebude další nerf.
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/183273-american-odpovida-na-foru-nove-info/ -
-
tak to je krásný vyjádření když si vemem v potaz, že patch 8.3 přinesl právě NERF artyn jakožto řešení jejich velkého počtu. Což je podle mého nesmyslná cesta. Mě jako hráči nepomůže, že se do mé heviny hůř trefuje, když na mě stejně míří 6 laufů (klasickej arty rain že ano...). Pro rejpaly - hledejte arty sejf např. na pouštní řece, Malinovce atd...
-
Az dostanes rozum mozna ti to dojde lamko
-
-
nebrec porad a nauc se to hrat.
-
-
Podobny pindy pouzivaj jako uni odpoved vzdy "vime o tom, neco stim udelame" a delaj stim to "neco" uz 3 roky, vysledek ale nikde nevidno.
-
-
-
-
-
Pokud někdo váhá, jestli začít s touhle hrou, tak 24. se rozdává pro každého premium tank tier II a jsou další akce: http://worldoftanks.eu/news/5350-its-holiday-time-cs/
-
-
Nuda ... nic jinyho nez co delaj vikend co vikend, jen ve vetsi kumulaci. Za celou dobu provozu neusporadali jedinej ingame event.
-
-
Tuhle hru kazi jedina vec, artylerie. Ty jedine nemaji vubec nic spolecneho s realitou a jsou neskutecne prestrelene, a to nemluvim o poctech. Bohuzel Belorusove vubec neposlouchaji navrhy hracu. Snad se jednou dockame dne kdy alsepon premiovi hraci budou moc vybrat jestli chteji hrat bez nich. To nastane zazrak a konecne klid na fer boj
-
-
A opet zase vsichni placou. Hral vubec nekdo z vas co tu nadavate za artynu? Asi ne. Zkuste to a uvidite, ze se to nehraje tak snadno jako s tankem. Opet zalezi jenom na vsech hracich na bojisti.
Kdyby zrusili vsechny tanky, nechali tam jenom jeden typ a vsichni hrali s nim stejne by si ti sami hraci co predtim stezovali a breceli. -
a když narazíš na těžce opancéřovaný tank který je ještě k tomu o dva tiery víš takže mu nemáš šanci prostřelit pancíř tak ho zničíš jak?
-
-
kazdy tank ma week pointy takze asi tak. Rozhodne lepsi nez kdyz clovek bojuje a artyna ho proste odpraskne jednou ranou. Nebot je nemozne bojovat a zaroven se kryt....Proc proste neni jedna max dve arty na hru? Proc se arty nemusi pred bojem "rozlozit" do strelecke pozice a pokud se chteji presunout tak zase slozit.....nebot vrchol absurdity je arty strilejici za jizdy, v realu pro 80% arty nemozne bez ohrozeni sama sebe
-
-
proti tomu bych ani nebyl ale zrušit ji úplně by ještě zhoršilo už tak mizernou vyváženost hry
-
-
Zpusobu jak vyresit problem arty je neurekom, jenze oni na hrace proste kaslou. Chces si zahrat a pobavit se pri tom? Pak leda na test serveru, kde nikdo neresi o kolik $$ prijde. A nebo si nahod tier 1, je to sranda, nemusis resit jestli se ti aspon zaplatej opravy ... a pri aspon polovine mozku postrilis 1/2 enemaku sam.
-
-
-
-