Přejít na výpis diskuzí
World of Tanks přeřadila na osmičku - jak jí to šlape?
22.11.2012 | Tomáš Jung
180 příspěvků
-
Aby jste mi verili, ze i bez goldu a premioveho uctu to jde
Cromwell:
http://2imgs.com/236ab69c4f
celkovy vysledky
http://2imgs.com/327ba78d5e
bez premiaku
http://2imgs.com/014894be6d -
-
zakladne pravidlo pvp mmo : always bet on stupid
tak som s rifterom, jaguarom ci taranisom v eve online ziskal hojne kilmailov cruiserov, bcciek i faction a deadspace fit hacov ci battleshipov
ale vypoveda to jedine o tom ze super bol noob tard abo oboje a keby tie nakupene plexy vedel vyuzit tak je z mojej budgetovej fregatky v 99% pripadov vesmirny srot -
-
EVE....:) kde jsou ty časy.....už jsem skoro zapoměl, ale to patří asi do jiného soudku
-
-
to už jsi stihl 1k bitev s cromwellem? *8* vždyť britský tanky sou venku chvíli..já mám za rok 5k celkově *15*
-
-
asi u toho sedi docela casto *1*
-
-
Nikde jsem nertvrdil ze ti neverim, jenom jsem presne odhadl, ze vubec nehrajes vyssi tiery, jinak bys na konte 19 mega jednoduse nemel. Nevim jestli hrajes ve WoT aspon nejake turnaje s nizsimi tiery, ale pro me WoT ma smysl pouze s hranim v klanu 15vs15 sehranych lidi podle urcite taktiky a ne si honit ego na publicu v cete s malym tierem proti zacatecnikum kde si kazdy dela co chce a slovo tym mu nic nerika, kterych je na nizsich tierech vetsi mnozstvi, nez je tomu u desitkovych tanku (tim nechci rict, ze desitkove takny nehrajou spatni hraci a nizke tiery hrajou jenom lamy to vubec). Ale kazdy at si hraje jak chce, hlavne kdyz ho to bavi.
-
-
IS3 = 2914 bitev, nejvic ze vsech tanku.
S trier 8 taky dokazes vydelavat, jenom musis byt aktivni, zapojovat se do bitev. Nesmis jenom cekat v zadu sam co udelaji ostatni. Kdyz vsichni brani, tak bran taky, byla by blbost jet sam ve predu, kdyz utoci tak utoc taky. Taky jsem si nejdriv myslel, ze s T8 nejde vydelavat, protoze munice, co vystrel to nejmin 1000 kreditu. Ale s T8 se da vydelavat. Ja jezdil T8 IS3 nejvic a vydelaval jsem. Samozrejme ne vzdy. Ale slo to do plusu.
T9-10 bez premioveho uctu na sebe nevydelaji. Mel jsem E50 ale hralo se to stejne jako s nizsimi trier. Tak jsem ji prodal. Ale muzes hrat i T10 bez premiaku. Jenom musis nafarmit kredity s nizsimi tier a muzes je pak utratit v tech T9-10. Nebo to muzes delat jako ja, ze T10 hraju jenom v testu noveho patche. Tam si to uziju dost. Skoro vsichni tam jezdi s T10. Ale je to porad ta sama hra jako s temi nizsimi. -
-
Aha tak sorry...na predchádzajúcej strane som Ťa považoval za začiatočníka. Staty naozaj krásne, hrať vieš.
Ale podľa mňa sa ochudobňuješ, keď nehrávaš roty prípadne aspoň čaty. Najmä roty na TS s 12-timi dobre zohratými spoluhráčmi, sú skvelá zábava. -
Myslim si, ze to prave stejna hra neni, hlavne kdyz hrajes s 15 dalsimi lidmi komunikujes na TSku, dodrzujes povely velitele atd.
Jinak souhlas, 8. tier je asi posledni kterym prumerny hrac dokaze vydelavat sam o sobe bez premioveho uctu. vyssi uz musi dotovat. -
-
Souhlasím s tebou. 15 dobře sechraných lidí na TS je úplně jiná hra než publick.
A vydělávat se dá bez premiáku i s devítkou (e 75 mi vcelku vydělávala)
-
-
-
-
To se divím, zrovna s cromwellem....;) dobrá práce
-
-
dik =)
nejdriv jsem strasne nadaval jaky je to papir, kdyz me i T4 davala dmg, ale pak kdyz se s tim szijes a naucis se co si muzes dovolit tak je to slusnej tank, rychlej i kdyz papir. Hlavne nejezdit celne proti tezkym a rozhodne ne sam. -
-
Oni maj angláni solidní explozivní munici, ale u nás na ně všichni nadávaj. sám nedokážu porovnat, protože jsem tenhle strom ještě ani nezačal. Konečně jsem dotáhnul E 100 a než přijdou šikmoočka rád bych doexpil objekta 261..
-
-
-
-
lol to už musí byt zoufalstvi hrat za tank *15*
-
-
Ty ani nevíš co to je, tak to nekomentuj :D
-
-
Matchmaking se změnil trochu i v patchi 8.0, ale jen mírně. Podle wargamingu a testerů je matchmaking v rozumných mezích. Je jen potřeba brát v potaz, že "není pětka jako pětka" a když sihráč vezme T 50-2 a doufá, že pojede max proti tier 7, tak se se zlou potáže..Ono je to hodně spíš o lidech v publiku. Četa kde si lidé vyberou KV-1S, KV-1S ak tomu např. onu T 50-2 se pak logicky ročilujou, že jedou proti desitkam..Neříkám, že je vždy všechno v pořádku, že by matchmaking nemohl, být vyladěný úplně jinak, ale to bychom na zahájení bitvy mohli čekat i několik minut, než se připravý dostatek např. ryze sedmičkových tierů a k tomu taková a taková artyna a ten nebo ten střeďák. To už tu bylo někde kolem patche 7.2 a milion hráčů si stěžovalo, že čekají dvacet vteřin...
-
-
Pravda ty arty party s dvanácti artynama na himmlsdorfu, to jsou úžasný chvíle.....:)
-
-
No ja bych si obcas radeji pockal par sekund nez chytal mnohem silnejsi tanky. Kdyz jdu s T-28 (t4) a proti me jdou dve t4 a zbytek t5 a t6 tak je to k prdu. Vidim KV-1S (t6), sazim to do nej z boku, nikdy zadna neprojde. Vsimne si me a da me na jednu ranu zepredu. Pak cekam 10 minut, nez si budu moct zahrat znova. Radeji bych si pockal 20 sekund na zacatku, aby to ke me dalo srovnatelny tanky. Na zacatku to neceka vubec, za 2-3 sec uz to nacita hru a podle toho to taky vypada
-
-
Cak to jsi jen dalsi lama, co nepochopila zakladni princip hry. Co se treba sebrat a jet znicit nwpratelskou T28 ci jeji ekvivalent? Opravdu jen magor se pusti 1 na 1 s T28 proti KVcokoliv a divi se. Jen doufam, ze te nebudu mit v bitve v tymu...
-
-
Pozor skiller promluvil, samozrejme nevyhledavam bitky 1vs1 s tankama o 2 vyssi tiery. KV byl priklad je to skoro jedno co clovek potka. Proste zdechne na jednu ranu a nema sanci prorazit. Kdyz je vidim tak je objizdim a snazim se najit nekoho slabsiho, artyny atp., ale to nic nemeni na tom, ze tenhle matchmaking je podle me debilni.
-
-
To, že jedeš s T 28 proti KV-1S je v pořádku a určitě to není každou hru, a čekat přece nemusíš...můžeš jet hned s jiným tankem. Malá rada KV-1S ma na sobě pár dutejch míst, který jsou patrný zejména při průstřelu z boku, ale na motor jde na každou ránu čímkoliv (i traktorem)
-
-
-
-
Premyslim, ze to zase zkusim. Zajimalo by me jen, jestli se zmenil match making system nebo to stale proti sobe hazi tanky treba i s rozdilem 4 trid ?
-
-
Rozdil mas max 2 tiery. Ale priprav se na sve veci. Na artyparty na vyssich tierech (8-10), coz dela hru skoro nehratelnou a na masivni priliv bezmozkovych zombies, takze serie 6 nebo 8 prohranych bitev po sobe a prohrane bitvy 14:0, protoze mas v tymu totalni trotly, je spis standard nez vyjimka.
-
-
Tak artyny ve vyssich tierech mi nevadi. Stejne planuju hrat s nizsim tierem u ktereho se da jeste vydelavat. *4* Diky za odpovedi
-
-
MM se zmenil, tanky by mely byt max. ze 3 nasledujicich tieru, pokud nepocitas scouty, pripadne cety sestavene z vetsich rozdilu. V tomhle urcite udelali pokrok. Bohuzel jsou tam jine excesy, hlavnim problemem poslednich tydnu je, ze s top tankem ted je na mape bezne 6 artyn, zatimco nizsi tiery nic takoveho nemaji. Docela to kazi hratelnost a zatim to nevypada na napravu. Hlavne kdyz ted planuji artyny nerfnout, tak je bude pred patchem jezdit jeste vic lidi *10*
-
-
Herní mechanika: ono by opravdu neuskodilo, kdyby si někteří herní mechaniku prostudovaly,nebo shlédli nějakej ten Tankodrom (c.10 bych doporucil) pak si možná ve hře přepnout do výhledu velitele. pak třeba pochopí, že tank v porostu, nebo za horizontem( který není pri větším oddálení kamery tak patrný), a zvlášť pokud ma maskování na posádce bratry ve zbrani, ventilaci, a nějakou tu laskominu, navíc je to tank s dobrou maskovací schpností, prostě není vidět....:) Vzpomeňme na několik bitev z WW2, kdy např. kolona tygrů projížděla kolem ruskejch tanků jen napůl zakopanejch v zemi a maskovaných narychlo několika větvičkama. Ono z tanku i z toho velitelského toho tehdy moc vidět nebylo...;)
Nová fyzika tanku se povedla, zas na druhou stranu přibylo nekolik bugů, jako třeba, když se mi na El Halufu ve vzájemné bitvě povedlo zajet s amx 75 do šutru na capu, vesele jsem capoval, nikdo mě nedokazal střelit a já sic neschopen pohybu, ale schopen střelby, jsem se všem okolo jen smál.
Grafika: toť otázka. pokud máte jednojádro bez HT asi moc nadšení nebudete, já se svojí PH II X4 mám při full nastavení lepší Fps než dříve.
Technologický strom podle mě trochu pokazily, zejména pro to, že nejsou vidět exp. a člověk si to musí dopočítávat sám, stejně tak to, že není vidět tier tanku v četách, před startem mapy, a pořád se všichni ptají "kolikátka to je?"
Jestli přidávat další tanky nebo ne? Samozřejmě, že ano. Zaprvé jsou Hráči co mají tři stromy kompletně hotové a protože do hry tlačí i několik tisíc za měsíc je dobré si takové hráče udržet ( pro wargaming samozřejmě). Někdo tu měl poznámku o tom, proč čína, co ta měla za tanky. no ona ta čína měla tanků mrtě. Vzpomenu jen serii Type.( Type 94 Te-Ke,Type 99,Type 95 Ha-Go,Type 4 Ke-Nu,Type 97 Chi-Ha,Type 89 Chi-Ro) a i když to byly kopie převážně ruských tanků, měla čína v době WW2 obrovský potenciál v těžké technice. já osobně se na ně docela těším....rozhodně víc než na Brity...:)
4ím víc tanků bude tím lépe. Je na výběr. Člověk nejezdí deset tanků pořád do kola a hra je mnohem flexibilnější.
Tak do tanku v tank a k boji!.... -
-
v tom stromu se to upravi v 8.2
uz nebudes muset pocitat
http://worldoftanks.eu/news/4729-public-test-version-82-cs/
dalsi strom = dalsi volny misto v garazi, kdo nema premiak -
Ano, takze kdyz ti pred ocima zmizi tezky tank uprostred ulice nebo otevreneho pole, tak je to o.k.? Nebo kdyz ti maly kericek schova ohromne TD? Heh, asi tezko. Spotting system je rozesrany uz od zacatku a nikdo s tim nic nedela. Koneckoncu jako se vsemi bugy. Kdyz trefim nepratelsky tank a 3x nebo 4x po sobe slysim We hit them hard, that one went right through a tank ma stale 100%, tak nevim, jestli se smat, nebo brecet.
Fyzika? Opravdu skvele videt tanky sjizded ohromne srazy, aniz by se jim neco stalo. A kdyz uz se jim neco stane, tak si strhnou pas. Jo, at zije arkada.
Pridavat dalsi tanky ano, ale az po tom, co opravim zaklady proboha! Navic s britskymi, kde lehka linie ma 4 skoro stejne tanky po sobe, to byl genialni krok. A co dostaneme ted? Cinske kopie ruskych. Jo, to ale dalo praci, copy a paste. A prosim te, nauc se zemepis, ano? Ty tanky, co tu vyjmenovavas jsou japonske. Cina ve druhe svetove mela kulove a ne tanky. -
-
Máš pravdu, jsem omylem zkopíroval japonce...
Typ-59, Typ 69/79 a Typ 88. jsou asi to co jsem hledal... jinak to byly hlavně předělávky t 26 a BA 6 a za zmínku stojí Chungking (http://mailer.fsu.edu/~akirk/tanks/china/Chi-NondescriptArmoredCar.jpg) no tohle jestli se tam objeví....:DD.
Jestliže po sobě 4x We shhit them hard tak chyba nebude ve hře to my věř -
paneboze, zase dalsi "brecik"
jestli to dostanes do pruzoru tak se ti snizi dohled, atd
0 dmg maji vsichni, no a co?
bylo to uz mnohokrat vysvetleno co to znamena
neco si nastuduj
http://www.youtube.com/watch?v=wq5S8CrsUig
je to arkada, nikdy nerikali, ze je to simulace
dalsi strom = dalsi volny misto v garazi, pro hlupaky co si nedovidi na konec nosu -
-
Ano, 20M ode se rozplyne tank a muze za to pruzor... 0 damage sere vsechny, tak proc to opravovat... Hra je rozesrana, ale proc si stezovat a chtit napravu... Nektere lidi asi nikdy nepochopim.
-
-
ok to neni, ale vyplyva to z principu hry, ze pohybujici se tank ma mensi maskovani, nez stojici. Takze kdyz se ti tank zastavi byt na poli a zadny tvuj spoluhrac vcetne tebe nejste dostatecne blizko, tak holt "zmizi". Pripadne, kdyz ho vidis diky svemu spoluhraci, ktery ale o tu viditelnost prijde (zemre, nekam zajede apod.) tak holt soupere prestanes videt taky.
Stejne tak s temi keri. Za malym kerickem velky tank opravdu neschovas.
Mozna by stalo za to ten system nejak zmenit, otazka je, jestli je to ku prospechu veci, tedy hratelnosti. -
-
Jak muze zmizet tank 20m ode mne KTERY VIDIM proboha. Rozplyne se pred ocima jako romulan s maskovacim zarizenim.
-
-
na 20 metru ti tank na volnem prostranstvi nezmizi nidky, to je nesmysl.
muze se to stat pokud je mezi tebou a tankem vic jak 1 keri. V realu taky neuvidis tank na 20 metru kdyz bude dobre zamaskovany. Obcas to prekvapi, ale je to podle me ku prospechu veci. Kdyby porad vsichni videli vsechny, ztratila by hra drtivou vetsinu sve takticke stranky a byla by to jen obycejna strilecka v tancich, kde by vzdy vyhravaly silensji tanky a silnejsi kanony. Diky tomu jak to je nastavene dneska tomu tak casto byt nemusi *3* -
-
Ano, working as intended.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5zQUM0e5X9A -
Killer: takn ktery stoji par metru od tebe a neni mezi vami krovi, zed apod. ti nikdy nezmizi, to nerikas pravdu. (otazka je, co je pro tebe par metru)
-
Ale ja netvrdim, ze vsichni maji videt vsechny. Tvrdim, ze tank, co se zastavi uprostred pole/ulice a vidim ho par metru ode mne proste nema udelat puff a zmizwt jak Caryfuk. A uprimne, mne nezajima, ze ma jeho posadka 100% kamuflaz, stat se to proste nema. Uplne nejvtipnejsi je, kdyz zacne strilet a vidim, jak odnikud letaji strely. Fakt dokonaly system.
-
-
jo a mas to porad, dela to v kazde hre, s kazdym tankem
co takhle lag, trumpeto
me se to taky stalo za 15t bitev mozna 2x, no a co -
-
Co to meles o lagu?? Boha jeho ty jsi komik. Muze za to vsechno mozne, jen ne blbe naprogramovana hra....
-
-
-
-
-
-
Pojdme preradit na war thunder, cekaji vas na ednom serveru bitvy letadel, lodi a tanku. warthunder.com
-
docela mě štve že se WG snaží za každou cenu nacpat do hry co nejvíc nových tanků ale na druhé naprosto ignorují největší problémy které tahle hra má ... aneb mizerný matchmaking a problém s bitvama s 4+ SPG v týmu
-
Pro mne teda úspěch World of Tanks tak překvapující nebyl.
Ať mi autor článku vyjmenuje alespoň pět her (nemusí to být MMO), které se tanku jako takovému věnují přímo a nemají ho pouze jako jeden z mnoha bojových prostředků.
Já na takovou hru čekám už dobrých 15 let, protože pokud nepočítám dvě osmibitové klasiky, tak jsem si tanků zrovna moc neužil (vlastně skoro vůbec). Navíc se mi líbí možnosti poškození tanku - kolikrát mě stál život když mi střední tank zašprajcoval věž a pak mě prostě "utočil", nebo možost zapálit nádrže, vyřadit převodovku, rozervat pásy, zabít někoho z posádky, poškodit dělo atd, atd...
Navíc je podle mého názoru hra postavená tak dobře, že pokud jste dobrý hráč, tak do ní aopravdu nemusíte dát ani korunu - a když by vás náhodou popadlo nutkání mít ve hře víc peněz, tak si stačí investovat do nějakého prémiového tanku a máte finančně vystaráno - další poplatky ze premiový účet už jsou v podstatě zbytečné.
Opravdu doufám že tu tahle hra bude ještě dlouho. -
-
Nebo Steel of Fury - Charkov 1942 http://www.youtube.com/watch?v=sOnvBUSZQOo
a Steel of Armor - Blaze of war http://www.youtube.com/watch?v=KKoxqG6S3yQ -
a co takhle Steel Beast PRO PE (personal edition). NIkdy jsi neslysel?
http://www.youtube.com/watch?v=AFz87-g3V8o -
Tankovou hru máš M1 tank platoon :D
-
Zkuste čistě tankové servery na Red Orchestře: OstFront 41-45, resp. jejím módu (zadarmo) Darkest Hour '44-'45. Momentálně nejlepší (a i přes RO2 i dlouho zůstane) simulace tankových bitev na herní scéně. Čeká vás poměrně obsáhlý vozový park Němců, Britů, Rusů a Američanů a sice není zadarmo (těch jednorázových 250,- Kč nikoho nezabije), člověk si to užije pěkně ve 3D z vnitřku tanku, navíc s reálnými parametry a netrápíte se s žádnými prototypy. Jen tolik k prohlášení, že na trhu není "tanková" hra. *3*
-
-
Proč Číňany ? Co mají Číňané za vlastní tanky ? Já chci Izraelce ! Merkavu IV nebo 3D, atomovou (uranovou) munici, Abramse, Leoparda, Leclerca ,Challangera a T-90... Ne, dělám si srandu, ono stačí co tam je za ten maglajz teďka....Ještě tak silverbullety (defaultně, jak jinak) a rázem by bylo jasné kdo je "King of Battlefield".
-
-
No pokud vím tak se tam žádných současných tanků nikdy nedočkáme, protože autoři si stojí za tím že tam budou pouze vozidla bez elektroniky a podobnejch automatickejch sraček (ani žádné odpalovače raket apod).
To (podle mého zbytečně uspěchané) přidání Číny snad musí být každému jasné, když se podívá jak výnosný je tento žánr v Asii. -
-
Ano a proto se planuje Leopard 1, ktery v realu mel vse, co dnesni MBT vcetne laseroveho zamerovani. To bude super, jet na plny plyn a trefovat se kazdou ranou...
-
-
a mela to i ta puvodni verze z roku 1965? tim mam na mysli laserove zamerovani. nebylo to az o 20 let pozdeji?
-
Pravda boli, ze? Jinak si nedovedu vysvetlit minuska. Leopard 1 se pripravuje. Fakt. Leopard 1 mel veskerou moderni techniku. Fakt. http://worldoftanks.com/dcont/fb/media/media/art_techtree/tech/tech_trees_june_29/germany_tree_full(com).jpg
Takze placas nesmysly, soucasnych tanku se dockame a nebude to dlouho trvat. Priste si, prosim, zjiste fakta, nez zacnete klikat minuska. -
-
co jsem tak cetl tak puvodni Leopard1 byl vyvinut jako odpoved na T-54, ktery ve hre je, takze nechapu, co mas proti?
-
-
-
to je za prvni.
a za druhe: ti kdo nemaji premiaky maji dalsi volny misto v garazi.
Tak co si stezujes. Nikdo te nenuti hrat za cinani.
-
-
-
Čas vyjednávání skončil. Říkejte tomu extrém, ale navrhuji začít s masivní, ale masivní letákovou kampaní. A zatímco se z ní bude sbírat, nasadíme alegorické vozy a možná i pouliční divadlo. Jestli tohle nepomůže tak se omlouvám, ale přichází čas triček. "Dementní updaty?" "děkuji, nechci". Ať upraví základní prvky hry jako je viditelnost tanků a do očí bijíci pay to win a pak ať klidně přidávájí mraky nesmyslných tanků, kterých se vyrobilo třeba všehovšudy 20 kusů a normálně by nebyli schopné ujet ani 20 metrů.
-
-
Hele nepodal si tě taky ten polymorf???
-
Kolikrát se mi stalo, že jsem si sólnul s M4AE8 německýho Löwe, nebo Ferdinanda, do toho pár KV-3 a spol... Takže pay to win? Spíš jde o to, jak kdo umí hrát.
-
-
presne tak, kto to vie ako hrat, nepotrebuje pay to win, kolkokrat som s mojou sestkovou KV-1Skou v osmickovych bitkach mal najvyssie skore s normalnymi nabojmi, staci sa drzat silnej skupiny, vediet kam trafit a dokoncit nacate tanky :D:D
-
-
Vzhledem k tomu že si dávám i tanky stejné třídy, které na mě střílejí prémiovou municí, tak si troufám říct že zrovna o této hře tvrdit že je pay to win je hloupost.
Člověk může do té hry vrazit spoustu peněz, ale pokud neví jak se se svým tankem chovat, tak se z něj stane snadnější cíl než třeba tank nižší třídy, který je řízený zkušeným hráčem. -
-
skill sa neda nikdy nahradit ale akonahle proti sebe stoja dvaja s rovnakym skillom vyhrava golden ammo
a to je take jasne pay to win ze ani jasnejsie byt nemoze -
-
Mozna jsis to jeste nevsiml ale je tam 15 tanku na kazdy strane, jestli jses solohrac tak se nedivim, ze porad prohravas. Goldovou munici pouzivam jenom v testu dalsiho patchu. V normalnim uctu jsem goldovou nikdy nestrilel i kdyz mam skoro 19 mega kreditu. A vubec mi to nechybi. Proste jsem si zvykl strilet normalni munici. Nuti me to premyslet a nehrat solo. Je to rozhodne F2P. Stejne pochybuju, ze vsichni strili goldovou munici.
-
-
Co se tech tanku na vyssich tierech a jejich uziveni tyce, ja nemam problem uzivit cokoli na std. uctu a bez premiovych vozidel. Udrzuju si za timto ucelem v garazi nekolik tier 5 vozidel se kterymi me navic bavi hrat, naprosto pohodovy ekonomicky system, takze moje e-50 si uziva nadbytku prostredku pro svuj chod.
-
by me zajimalo, kolik mas desitkovych tanku a jak casto s nema jezdis, kdyz se tu porad holedbas, ze mas bez premioveho uctu na konte 19 mega. Jestli je pravda co rikas, tak s 55% win ratiem ti neverim, ze bez premioveho uctu top tanky uzivis, natoz udelas takove zasoby.
-
-
mel jsem e50 ale prodal jsem ho protoze bez premiaku se sam neuzivi. Muzes mit klidne i t10 ale SAM se neuzivi. SAM na sebe nevydela. Ale muzes nahrat kredity na nizsich trierech a pak si zahrat T10
ja treba T10 hraju len na testu noveha patche. Protoze jsem zjistil, ze je to stejna hra jako s nizsimi trier. Ted naprikald hraju cromwell, bez premiaku, bez goldove munice. Ratio 60%, pritom je to papir a prostreli me i T4. Kazdy tank se hraje jinak. Jinak lehky, stredni i tezky.Td i artiny.
Abys mi veril , ze i bez goldu a premioveho uctu to jde
Cromwell:
http://2imgs.com/236ab69c4f
celkovy vysledky
http://2imgs.com/327ba78d5e
bez premiaku
http://2imgs.com/014894be6d
-
-
-
Golden ammo uz neni golden, da se koupit i za herni kredity. Ale stejne nechapu jak to nekdo muze pouzivat i za ty herni kredity, natoz pach za realne prachy.
-
-
poskytuje to vyhodu v boji a ludia nechcu prehravat ani v internetovej hre lebo sa potom citia zle
-
-
Tak s tím že když postavíš proti sobě dva tanky a jednomu dáš prémiovou munici, tak ti klidně můžu říct že i tak není 100% jistota že to vyhraje.
Jde o podmínky boje, zkušenostech apod - co tak hraji, tak vidím že premiovou munici z velké většiny kupují idioti, kteří stejně ani neví kam střílet...
-
-
-
-
-