Přejít na výpis diskuzí
World of Tanks přeřadila na osmičku - jak jí to šlape?
22.11.2012 | Tomáš Jung
180 příspěvků
-
Ach joooo, tak copak máš za tank? 😃 Předpokládám že máš leoparda, t-50 nebo m5 stuarta 😃...
-
Dobrá arty sa nesmie nechať nachytať po výstrele na svojom pôvodnom mieste 😉 Samozrejme, že "counterfire" sa používa, ale tu je tá nevýhoda random bitiek. Ľudia sú bez aktívneho spojenia a zorganizovať na randomoch dobré tracovanie nepriateľských artín je problematické ak nie nemožné.
Moja hlavná výhrada k MM sa týka práve obmedzenia počtu artín. Z ostatnými vecami týkajúcimi sa MM viem žiť, ale v tomto pípade sa WG môžu hanbiť, že tento problém už dávno nevyriešili obmedzením na 3 max 4 artyny v každom tíme. -
V necem mas pravdu, ze kdyz je sehranej tym tak to ma zase jiny rozmer, ty bitvy. Na publicu me nekdy hrozne sere, kdyz vsichni kempi na Malinovce na kopci a nechapou, ze je jeden tank dokaze spotnout z lesa a oni jej ani neuvidi a pod. Muzu psat kolik chci aby tam vsichni nestali a hrali aktivne ale stejne to nepomuze. Ale je taky pravda, ze tim si projdou vsichni. Taky jsem ze zacatku jenom stal nekde a cekal. Az pak jsem pochopil, ze musim hrat aktivne a nebat se schytat nejakou tu ranu. Na druhou stranu, tim ze je to loterie na publicu to muze byt zabava. Kdyz hrajes klany tak zase mate na kazdou mapu par nejakych taktik. Ale jednou te to prestane bavit, hrat porad dokola ty samy taktiky, protoze mas tu mapu prectenou a kazdy mate to svi misto kam jede.
Jinak kdyz mas na mape 6-7 artin tak prece artiny vidi tracer po vystrelu, tak je muzou vase artiny sundat. Je sice pravda, ze po vystrelu se muzou pohnout, tak to delam i ja, kdyz hraju artu. Ale stejne. Staci aby tam strelilo 2-3 vasich a je po nem. Nebo staci kdyz nekdo z vas dostane zasah od artiny tak vi odkud to slo, nahlasi artine a arta muze scanovat tracer z te oblasti.
Ale asi by to meli nejak omezit na ty 3 artiny na mapu.
Ja T10 hraju na testu, takze vim, ze je tech artin vic jako u nizsich trier. je to ale tim, ze tech top artin hraje mnoho hracu. Vcera jsem mel na testu hry, kdy tam nebyla zadna a dalsi hra 6 nasich a 7 u nepritele. -
ze si nestezujes, kdyz te to hodi mezi top tanky
-
Trumbero, obcas se podivej na videa od WG. Kdyz je nejaky tank o hodne lepsi nez ostatni tak dostane nerf. Nebo naopak buff. Oni to totizto sleduji v statistikach, jak si kterej tank vede. Cili ty stromy jsou celkem vyrovnany. Je to arkada. Nedrzi se striktne tloustky pancire atd. (viz IS3) jako na realnych tancich. Protoze by pak vsichni hrali 5 tanku. Kazdy si oblibi nejaky tank, ktery mu sedne a pak s nim hraje. A o tom to je. Mit moznost vyzkouset jich co nejvic. Navic pro ty co nemame premiove ucty je to dalsi volny misto do garaze. Tedy je mi jedno jaky strom tam bude priste. Jo a myslis, ze cinani ty tanky hrajou jenom protoze je tam jejich strom? Pochybuju. Me je taky jedno jestli hraju za francouze, nemce, rusa nebo brita. Proste kdyz mi ten tank nebo artina sedne, tak s nim hraju.
-
OK už som sa Ti ospravedlnil v inom príspevku za to, že som Ťa považoval za začiatočníka 😉
Jedno však stále nechápeš. Arty Tier 7 alebo 8 síce v mnohých prípadoch nabíjajú aj VIAC ako 30 sekúnd, ALE keď sa ich zíde na mape 4-5 (niekedy dokonca 6), tak spoločný dmg pri jednom výstrele dokážu dať na úrovni 5*1 700 = 8 500 dmg!!!
To je masaker a ver ,že oni sa už vedia postaviť tak, aby dve dvojice držali každá jednu časť bojiska a jedna arty (spravidla najrýchlejšia) je mobilná záloha, ktorá sa presúva podľa potreby.
Takéto niečo do Tieru 8 nezažiješ, pretože pri nižších bitkách hádže do random spravidla 3 artiny (čo je podľa mňa maximálna únosná miera). Navyše štatisticky min. 1/3 až 1/2 z nich to ani nevie poriadne hrať, pretože skočili na Tier V-VI arty z nejakej bočnej vetvy ťažkých tankov (napr. S-51).
K pôvodnému bodu 2 len toľko, že hoci to naozaj vieš hrať (čo ukazujú Tvoje staty) podľa mňa sa ochudobňuješ o tú najväčšiu zábavu a tou je tímová hra známych zohratých hráčov. -
no ale ma pravdu, to obrysovani viditelnyho tanku je absolutne pitomy, bez toho by ta hra mela daleko lepsi hratelnost
-
Tak ta hra si taky nikdy na simulator nehrala. Kritizovat arkadovou hru pro neverohodnost je fakt usmevne.
-
Ty obrysy tam jsou pouze pokud je tank viditelny. Ale to bys musel pochopit cely spot system ve hre.
-
Aby jste mi verili, ze i bez goldu a premioveho uctu to jde
Cromwell:
http://2imgs.com/236ab69c4f
celkovy vysledky
http://2imgs.com/327ba78d5e
bez premiaku
http://2imgs.com/014894be6d -
nerikej 🙂 podivej se na predchozi screeny, tam uvidis tech 3-4t bitev 🙂
no mam tam i lepsi s Cromwellem. 1800 exp.
Tyto screeny i predchozi co jsem sem dal, bylo primarne pro ty co tu porad breci jak se to neda hrat, MM je nahouby, spoting je nahouby, jak to bez premiaku a goldove munice nejde, jak s nizsimi trier nemuzes nic udelat a pod. Chapes.
A na tech screenech vsichni vidi, ze to jde i bez premiaku i bez goldove munice.
Je uplne jedno jestli hrajes T10 nebo nizsi na publicu. Je to ta sama hra. Pisu to pro ty co si mysli, ze kdyz bude mit T10 tak bude kralem bojiste a bude porad jenom vyhravat. Tam zas vsichni breci, ze tam maji 5-6 artyn. Tak si dej artinu a vyzkousej jestli je to tak jednoduchy hrat s artinou, ktera nabiji pomalu 30 sec a 6 sec zameruje.
celkem jsme nepochopil co tim chtel autor rict, tim bodem 2. -
Ale nerikej. Porad te to haze mezi osmicky. zadny jiny tank tam neni, jenom osmicky. Nemas tam nikdy rovnocenej tank. Tak to asi hrajes nejakou jinou hru. Takovy nesmysly sem radsi nepis.
-
Nechápu co se tady pořád píše o max. rozdilu 2 tiery. Mám tier 4 a poměrně často stojím proti tieru 8. Když mám LT, tak někdy dokážu udělat dobrý scout, jinak je to docela smutné... proti tieru 7 jezdím pravidelně. Přesto mne hra baví, sic ji hraju jenom chvilku.
-
To je ale celkem frustrace, hraju s IV Tier a losuje me to k VIII s kterejma ja nemůžu nic udělat tak si tam tak campim a čekám až mě někdo sejmě protože tam není rovnocenej protivník
-
Aha tak sorry...na predchádzajúcej strane som Ťa považoval za začiatočníka. Staty naozaj krásne, hrať vieš.
Ale podľa mňa sa ochudobňuješ, keď nehrávaš roty prípadne aspoň čaty. Najmä roty na TS s 12-timi dobre zohratými spoluhráčmi, sú skvelá zábava. -
1. Uviedol si 3 screeny a všetky sú z jednej hry (i keď veľmi podarenej).
2. Podľa tankov, ktoré máš, Ťa tipujem na odohratých 3-4 000 bitiek. Viac určite nie.Z pohľadu hráčov WoT si začiatočník. Ja sám mám nahratých 7 000 a pokladám sa za mierne pokročilého. Pritom najviac som sa naučil práve pri hraní rôt a čiat za posledných 1 500 bitiek práve s tými najskúsenejšími, čo majú odohrané možno aj 5 násobne viac ako ja.
3. Na záver...nie je nie jedno či na publicu hráš T10 alebo T8 a nižšie Tiery.
V T8 a slabších tieroch spravidla nenarazíš na toľko artín...tanky sú pohyblivejšie.
Naproti tomu v T10 pokiaľ je v hre 4-5 artín Tier VII Tier VIII, hra sa mení na pozičnú obranu, čo je dosť nuda. -
Možností na rozšírenie herných módov je viac.
Bodli by roty iba o 6 hráčoch, ktorých by potom zaradilo do bitiek tankových rôt (2 roty o 6 hráčoch proti ďalším 2 rotám o šiestich hráčoch).
Bonusy pre roty, ktoré vyhrajú v rade 10 bitiek (hráči týchto rôt by mali napríklad na druhý deň o 10 percent vyšší príjem kreditov a expov).
Predĺženie časového limitu pre mód - Útok/Obrana, súčasných 10 min je katastrofálne málo najmä pre útok.
Možnosť hry Čata proti konkrétnej Čate v Random bitkách. A kopec ďalších vecí. Toto ma len aktuálne napadlo. -
Co k tomu říct? Mám za sebou už 10 tisíc bitev, jezdím převážně tir 8 a 9, desítky mám tři ale radějí si trenuji posádku na tir 9, nemám rád když jsem až moc nahoře.
Bitvy na které rád vzpomínám? Jednou mě to hodilo s IS-7 do himlu kde byly 3 artiny 11 tir 10 tanku a snad jedna tir 9. Do té doby jsem nikdy nezažil tak zábavnou bitvu. Člověk musel zvažovat každičký krok, každé cinknutí tanku mohlo rozhodnout bitvu... prostě extáze vystřílel jsem přes 20 nábojů už mi pomale docházela munice... Skvělá epická bitva, ikdybych to prohrál nebo vyhrál to bylo fuk ta bitva za to stála! Ano sám preferuji když mám například vyrovnané tiry nebo když jsem tir 9 a je krásné sundat nějakou desítku.
Já to beru jednoduše, jsem v topu? Musím najít nejsilnější tanky a sundat je, kolikrát ignoruji cíle které jsou nižší než já. Nedorážím tanky co mají pod 150HP pokud vím že za mnou je další stroj co ho sundá. Ze slabšího postu, fajn podpořím ty silnější, atd...
Ano není to ideální, ano když mám 6ku s dělem co propere 167mm a hodí mě to proti 10kám tak nadávám sere mě, štve mě když na mě takový hráč vyjede a smlsne si na mě ale tak to patří, neměl jsem tam jet, nebo jsem udělal tu a tu chybu, špatně jsem odhadl situaci atd... Při dokonalé spolupráci se to dá uhrát a ano některé tanky mají i často jedinou úlohu. Na několik sekund udržet linii a pak padnout. I taková úloha je pro tým užitečná.
A co vy? z pozice silnějšího vjede někomu pod lauf aby jste zachránili slabšího nebo už jste se někdy obětovali pro silnější stroj? Mě to vadí ale toleruji to. Člověk se hold musí přizpůsobit. -
Očividně si to nikdy nehrál, jinak by ses tak blbě neptal.
-
Funguje vám teraz WOT? Pri štarte mi vypíše: Failed to connect to update service a stránka VOT mi nejde v žiadnom internetovom prehliadači otvoriť.