Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jak tam koukám na videa tak mě tam docela zaráží ty barevný obrysy to je fakt debilita. k čema pak ten tank má kamufláž, když se nemůže schovat v keři, protože je červeně obtáhlej...
  • Tos netrefil. Srovnávat reálný bojiště s WOT je fakt pitomost. Na reálnym bojišti máš spoustu dalších možností...nejseš omezenej ohraničením, můžeš se stáhnout, opustit stroj, chybí tu pěchota a dělostřelectvo. Tady s nižšim tierem občas nemam šanci vůbec na nic a jen marním čas. To snad musí vidět každej kdo to hrál.
  • Na můj vkus moc velká arkáda. Takle boje nikdy probíhat nemohli. Zlatá RO2
  • Ono hlavně drtivá většina Britskejch tanků není určena na tankový boj, ale pouze jako podpora pěchoty, takže se od nich ani moc očekávat nedalo.

Mě osobně vůbec nezajímají a jejich strom mě nechává naprosto klidným, ale osobně mě neberou ani Francouzi, kteří zase moc nesedí mému stylu boje.
  • joudo, paneboze, proc jdes na tezky tank o 2 trier vys sam a jeste k tomu zepredu? To je vazne vojeb. Spis bych rekl, ze je problem mezi zidli a pocitacem. Vis vubec jaka je role strednich tanku?
    Minule jsem sundal s Cromwellem 50% Lowe. Vsiml jsem si, ze je v zadu sam, ostatni nepratele byli vepredu a mlatili se s nasima. On je podporoval ze zadu. Tak jsem to objel a najel na nej. Ma pomalou vez. Jezdil jsem kolem nej a sundal ho na 6 ran. A pak jsem strilel na dalsi ze zadu a pomohl jsem tymu.
    Samozrejme, ze vzdycky se to nemusi povest. Ale jet na tezky zepredu = samovrazda.
  • Stáhni si XVM mod a uvidiš že je to celkem vyrovnaný rozohodně lepší než to bylo předtim.
  • Naopak do Tieru 5 jsem zahrál oba stromy a právě takhle na mne působily (lehké a střední tanky + dělostřelectvo )
  • ano souhlasím s tím, že MM někdy pořádně štve, mně vadí, když musím trávit čas tím, že se pokouším probít se středním tankem nějaký těžký prase o 2 tiery nade mnou, bez šance a pak končím, na to, že si tu hru platím, to je docela vojeb, jak nakládají s časem a penězi co jim dávám!
  • on to je *1* +/- 1, když máš na mapě od 5 do 7, tak je to +/- 1 od 6 *1*
  • podivej, na britský tanky jsme čekali rok a půl a nakonec nejsou žádnej zázrak. neříkám že je to úplně nehratelný, vlastně jsou některý docela zábavný (hlavně druhej Centurion se imho povedl), ale kdo si to vezme do CW? já mám vyexpený kde co a rovnou ti řeknu, že britskej strom je celkově vzato jeden z nejslabších. WG přidává kdejakou kravinu do hry, ale jednu z největších vojenskejch mocností světa s klidem ignoruje. te´d přidaj číňany, a vsadil bych boty na to, že ve výsledku budou mnohem silnější než Briti, a to jenom proto, že se jim z toho posype víc peněz než z nějakejch britů. přece jenom kolik potencionálních čínskejch platích hráčů by z toho mohli mít že. tahle hra je jenom oo penězích, hratelnost, balanc nebo názor komunity je druhořadá
  • epic fail comment je ten tvůj, hra je něco jiného než realita.
  • nechápu proč autor haní britské tanky. Slabé dělo? Ano, ale rychlost palby někdy i 12 střel za minutu, takže co udělá jeden tank na jednu ránu oni jsou velice rychle schopni dohnoat a co se týče přesnosti vyrovná se jim jen Panther, Panther2, Tiger 2, E-50 a E-50 ausf.M, ketré mají přesnost velmi dobrou.
  • briti mají naopak sice zezačátku pomalé tanky což se potom po čase spraví ale pancíř mají na své tiery viz. Churchill VII hodně silnej a od tieru 8 sice uz tak silnej neni, ale je silně sklopený
  • Kr.Pa
    pouze xp boots pro ucet, zadne vymozenosti do hry za penize nejsou
  • ehm, to co napsal poměrně sedí k jejich nízkejm tierům, kde jsou například frantíci skutečně dost nepohybliví. takže se s tím nedá úplně nesouhlasit. ale jinak na vyšších tierech, který hraje většina hráčů, je tomu samozřejmě jinak
  • grafika WoT není špatná, ale jestli podle autora takhle vypadá soudobá hra, tak asi žije o několik let zpátky.
  • kdyz si nekdo koupi premiovy tank, ikdyz ma odjeto par her, taky dostane cocku i od tanku na nizsim tieru, takze ten princip je stejny. Nezalezi primarne na tanku, ale kdo ho ridi stejne jako v LoL je jedno co mas za hrdinu, kdyz znas jeho slabe a silne stranky a umis toho vyuzit a se svym tymem spolupracujes, jsi pro svuj tym prinosem. Je to vsude stejne, jen se tu nekdo snazi tvrdit opak a bude to velmi pravdepodobne nekdo, komu tanky moc nejdou a dostava cocku a misto, aby zacal u sebe, nadava na tym, system a milion jinych veci. *7*
  • v LoL jde za bakšíš koupit akcelerace XP, skiny, ale i šampioni. Pořád to je ale primárně o taktice, ani šampioni, ani ty runy nedělají takový rozdíl, pokud člověk hraje a přemejšlí. Pokud si někdo rychle udělá level a koupí si dobrýho šampiona, tak stejně dostane na budku od lidí, kteří to hrajou dýl, tak to prostě je.
  • Sice jsem docela slabej co se skillu a znalosti o wot tyce, ale mam takovej pocit ze zrovna francouzi maji jedny z rychlejsich tanku a briti zrovna pancirem neoplyvaji. *15*
  • co jsem tak cetl tak puvodni Leopard1 byl vyvinut jako odpoved na T-54, ktery ve hre je, takze nechapu, co mas proti?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit