Přejít na výpis diskuzí
World of Tanks přeřadila na osmičku - jak jí to šlape?
22.11.2012 | Tomáš Jung
180 příspěvků
-
a mela to i ta puvodni verze z roku 1965? tim mam na mysli laserove zamerovani. nebylo to az o 20 let pozdeji?
-
no pokud muj prispevek byl hodne negativni, nebyl to ucel. Mi vadi primarne pouze nadrpumerny pocet artyn pri hre s desitkovymi tanky. Obcasne excesy typu medka vs heavy apod. jsou ridky jev, ktery nepotesi, ale neni to nic zasadniho. Jak uz tu nekdo psal, slaby tank te mnohem vice donuti premyslet takticky i prave proto, ze vis, ze te silni smaznou na 1-2 rany a ty sam je poskodis pouze z boku nebo zezadu. Ale v takovych hrach se zase muzes blysknout spotem apod. Takze i s nejslabsim tankem ve hre muzes byt byt nakonec ten nejdulezitejsi prvek pro vitezstvi tveho tymu. A tim, ze dneska je to maximalne rozdil 2 tieru je to docela v pohode.
A pokud se nekdo nedokaze smirit s pocitem, ze neni porad top tank, neni nic jednodussiho, nez si vyjezdit desitku s tou jezdit a mas pokoj *1* -
Video z patche 8.0, když v těhle dnech se veřejně testuje už 8.2 tohle je zase článek..z doby kamenný... *9* *9*
-
Kdyz hraje hodne lidi top arty, tak holt budou cekat vic nez 1 sekundu nez je to hodi do hry. Opravdu slozite reseni, co? A cim dele budou cekat, tim mene ty artyny bude hrat a pekne se to srovna. Ja ti verim, ale jsi rozhodne v mensine a hlavne ty mas test jen par her aby sis to vyzkousel, nejezdis to denne. Kdyz hrajes tolik her s desitkama jako ty za mesic najezdis na Cromwellu, tak ti reknu, ze to otravne opravdu je. 6 artyn 2 scouti 3 tdcka a 4 tanky. Jak takove hra asi vypada? jeden sikovny scout a za dve minuty je rozhodnuto, protoze prohravas o 6 tanku a to jsi se svym tankem sotva dojel kam jsi mel. Se dvema artynama je podobny scenar proste mnohem mene casty.
-
Ze ty ten pocit nemas, protoze jsi lama neznamena, ze dobry hrac ma stejny pocit. Rozhodnout muze kazdy tank. A pokud jsi ve hre top tank tiha zodpovednosti na tobe lezi o to vetsi, ale je logicke ze ve hre 15vs15 by bylo smutne, kdyby to cele stalo pouze a jen na jednom tanku. Je to tymova hra a o to jde predevsim. Ze jsi 80lvl ve WoW nema vubec zadnou vypovydajici hodnotu o tom, jak jsi dobry hrac, jen z toho kazdy vycte, ze jsi u toho sedel stovky hodin, takze nevim proc to sem tahas a meles absolutni nesmysly o tom, ze WoT hrajou hlavne lidi, kteri nehrali "poradnou" MMO. Takze je z tebe dokonce odbornik na demograficke slozeni jenotlivych onlinovek. *7*
-
Tys tu hru nehrál, viď?
-
Tak už vím proč některý bitvy stojí za prd, stačí si tady přečíst některý komenty. Děcka s podprůměrnou inteligencí se motají po bojišti každou chvíli. *16*
-
Ikonou nad tankem chytraku. Ta by normalne zustala. Jde o to ze by nebylo videt jak mas natoceny podvozek a delo, znacne by to zmenilo herni postupy. A pokud nekdo pali do svych tak tj jeho blbost, dostane za to pokuty tak jako ted. V FPS sou snad taky okolo hracu obrysy abys ho trefil ? Ne, a to tam byva daleko vetsi chaoz.
-
Naprosto souhlasim s tim o cem tady mluvis, ale stale existuje par neduhu,ktere teto mechanice musim vytknout. Jednim z nich, ktery me trapi jiz delsi dobu je absence poskozeni pri kritickem zasahu. Jakoze trefit t-50 12.8cm delem a zabit mu tak strelce je sice hezke, ale prave mu tu zachranilo zivot. Oni sice autori tvrdi, ze maji jednotlive moduly vlastni HP, ale tak sakra oka, kdyz uz tam napalim, celkove poskozeni by melo byt to co bych udelil minus HP modulu a tecka. Tohle me fakt dozira.
-
Blbec jsi ty.když neumíš reagovat jinak, než urážkou.Mám za sebou roky onlineovek, ve WoW 80lvl, atd.. atd.. atd..atd..WoT má neuvěřitelně nevyváženej systém celýho boje.Už od počátku týhle hry nemáš pocit, že v boji můžeš aspoň trochu něco rozhodnout-ovlivnit.Nelze.Tady se musím zastat Unreala.Ale k věci: celej problém je v tom, že se k WoT dostanou většinou lidi, kteří neměli možnost zahrát si pořádnou MMO.Protože jakmile do tý vaší WoT vleze člověk, kerej za sebou něco má, tak okamžitě vidí ten neuvěřitelnej rozdíl.. Awe! ;o)
-
Takže nic jiného než urážlivou odpověď nemáš?
-
Pošli mi screen kde jsou všichni ve hře stejný tier a vymaluju ti zdarma barák....trotle.
-
Pozor skiller promluvil, samozrejme nevyhledavam bitky 1vs1 s tankama o 2 vyssi tiery. KV byl priklad je to skoro jedno co clovek potka. Proste zdechne na jednu ranu a nema sanci prorazit. Kdyz je vidim tak je objizdim a snazim se najit nekoho slabsiho, artyny atp., ale to nic nemeni na tom, ze tenhle matchmaking je podle me debilni.
-
"Ty budes asi jeden z tech troubu, co kdyz jsou dole v rosteru, tak zacnou nadavat na MM, ze prece proti tomu nahore v druhem tymu nemaji sanci. A co takhle zapojit mozek a jit po tom, po kom sanci mas, he? "
A doufat, že po zahájení palby tě nikdo neodhalí abys neshořel po dvou zásazích od kill hunterů, zatímco ty sám dáš někoho na ran pět. Hru už jsem dlouho nehrál, takže nemůžu momentálně něco hodnotit, ale zatím mě moc(i díky příspěvku Duncana) nepřesvědčilo, že se to zlepšilo. Moc dobře vím jakým lákadlem pro dělo je slabý tank, či naopak, jak za slabý tank je problémem být vůbec užitečný. -
Nikdy jsem nehral klany ani roty. Vetsina lidi stejne hraje jenom public. Tak jako ja. Nikde jsme nepsal, ze CW nebo roty se hrajou stejne jako public. Ja psal, ze je jedno jestli hrajes na publicu T9-10 nebo nizsi trier. Psal jsem to pro ty co si mysli, ze kdyz bude mit T10 tak bude jenom vyhravat. Ze mit T10 je snad jako mit nejaky svatej gral. MM je celkem slusny. Jeste nikdy jsem nenadaval na MM. Snazim se vyhrat i kdyz jsem nejslabsi v teamu. Snazim se pomoct.
Kdyz mas v T10 mnoho artyn tak uz to tu bylo psany. Kdyz hraje hodne lidi top ARTY tak co si ted jako nezahrajou? Nebo je maji hodit s damagem 1500-2000 mezi T6 ???
Ja o tomhle vim, protoze T10 hraju vzdycky na testu, tak vim, ze je tam i 5-6 artyn. Nebudes mi to mozna verit ale nevadilo mi to.
WG o tom taky vi. Snad to nejak vyresi. Abys byl i ty spokojen =)
----
i kdyz nejsem nejsilnejsi dokazu pomoct
http://2imgs.com/d5e23e14c7
http://2imgs.com/2a1dc1eb38
http://2imgs.com/3b0cd0fa29 -
Hele nepodal si tě taky ten polymorf???
-
Tak nevím , frantíci jsou strašně pomalí s dobrým dělostřelectvem . Britové mají poměrně rychlá vozidla a slušný pancíř
-
Boze chran, dostat do tymu trotla jako ty, to je snad lepsi se na zacatku bitvy utopit.
-
Pravda boli, ze? Jinak si nedovedu vysvetlit minuska. Leopard 1 se pripravuje. Fakt. Leopard 1 mel veskerou moderni techniku. Fakt. http://worldoftanks.com/dcont/fb/media/media/art_techtree/tech/tech_trees_june_29/germany_tree_full(com).jpg
Takze placas nesmysly, soucasnych tanku se dockame a nebude to dlouho trvat. Priste si, prosim, zjiste fakta, nez zacnete klikat minuska. -
Ano, working as intended.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5zQUM0e5X9A