Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra je super, ale co jsem vyčetl, matchmaking pořád sucks. Ne, nepřesvědčte mě tím, že je to o schopnostech, když to proti sobě hází nerovné tanky. *8*
  • EVE....:) kde jsou ty časy.....už jsem skoro zapoměl, ale to patří asi do jiného soudku
  • Souhlasím s tebou. 15 dobře sechraných lidí na TS je úplně jiná hra než publick.
    A vydělávat se dá bez premiáku i s devítkou (e 75 mi vcelku vydělávala)
  • To, že jedeš s T 28 proti KV-1S je v pořádku a určitě to není každou hru, a čekat přece nemusíš...můžeš jet hned s jiným tankem. Malá rada KV-1S ma na sobě pár dutejch míst, který jsou patrný zejména při průstřelu z boku, ale na motor jde na každou ránu čímkoliv (i traktorem)
  • Máš pravdu, jsem omylem zkopíroval japonce...
    Typ-59, Typ 69/79 a Typ 88. jsou asi to co jsem hledal... jinak to byly hlavně předělávky t 26 a BA 6 a za zmínku stojí Chungking (http://mailer.fsu.edu/~akirk/tanks/china/Chi-NondescriptArmoredCar.jpg) no tohle jestli se tam objeví....:DD.
    Jestliže po sobě 4x We shhit them hard tak chyba nebude ve hře to my věř
  • No ja bych si obcas radeji pockal par sekund nez chytal mnohem silnejsi tanky. Kdyz jdu s T-28 (t4) a proti me jdou dve t4 a zbytek t5 a t6 tak je to k prdu. Vidim KV-1S (t6), sazim to do nej z boku, nikdy zadna neprojde. Vsimne si me a da me na jednu ranu zepredu. Pak cekam 10 minut, nez si budu moct zahrat znova. Radeji bych si pockal 20 sekund na zacatku, aby to ke me dalo srovnatelny tanky. Na zacatku to neceka vubec, za 2-3 sec uz to nacita hru a podle toho to taky vypada
  • zakladne pravidlo pvp mmo : always bet on stupid
    tak som s rifterom, jaguarom ci taranisom v eve online ziskal hojne kilmailov cruiserov, bcciek i faction a deadspace fit hacov ci battleshipov

ale vypoveda to jedine o tom ze super bol noob tard abo oboje a keby tie nakupene plexy vedel vyuzit tak je z mojej budgetovej fregatky v 99% pripadov vesmirny srot
  • Killer: takn ktery stoji par metru od tebe a neni mezi vami krovi, zed apod. ti nikdy nezmizi, to nerikas pravdu. (otazka je, co je pro tebe par metru)
  • asi u toho sedi docela casto *1*
  • Myslim si, ze to prave stejna hra neni, hlavne kdyz hrajes s 15 dalsimi lidmi komunikujes na TSku, dodrzujes povely velitele atd.

Jinak souhlas, 8. tier je asi posledni kterym prumerny hrac dokaze vydelavat sam o sobe bez premioveho uctu. vyssi uz musi dotovat.
  • to už jsi stihl 1k bitev s cromwellem? *8* vždyť britský tanky sou venku chvíli..já mám za rok 5k celkově *15*
  • Oni maj angláni solidní explozivní munici, ale u nás na ně všichni nadávaj. sám nedokážu porovnat, protože jsem tenhle strom ještě ani nezačal. Konečně jsem dotáhnul E 100 a než přijdou šikmoočka rád bych doexpil objekta 261..
  • Grifus
    Zadarmo se "da" hrat do sedmickovych tanku, ktere nez clovek ziska trva to klidne i stovky hodin. Dalsi potvory uz nejdou uzivit bez placeni realnych penez za premium. Navic zvyhodnovani platicich hracu je tak moc vyrazne a ovlivnuje gameplay, ze me to az odradilo. Tim nerikam ze je to spatne, ale rozhodne to neni pro me. Vyzkouseno, zahrano, chvilema i pobavilo, ale dale uz ne, diky...
    Pro me jedinou opravdu free-to-play hrou je League of Legends, tam si decka za penize tatinka koupi leda tak skin na championa.
  • Ano a proto je naprosto bezne ze vidim, jak na mne letaji strely zepredu odnikud. Jj, skvely system. Opravdu nechapu lidi, jako ty, co jsou schopni ho obhajovat. A pro tvou informaci, ne, vsichni nemaji stejne podminky, protoze ne vsechny tanky maji stejny dohled, vis?
  • IS3 = 2914 bitev, nejvic ze vsech tanku.
    S trier 8 taky dokazes vydelavat, jenom musis byt aktivni, zapojovat se do bitev. Nesmis jenom cekat v zadu sam co udelaji ostatni. Kdyz vsichni brani, tak bran taky, byla by blbost jet sam ve predu, kdyz utoci tak utoc taky. Taky jsem si nejdriv myslel, ze s T8 nejde vydelavat, protoze munice, co vystrel to nejmin 1000 kreditu. Ale s T8 se da vydelavat. Ja jezdil T8 IS3 nejvic a vydelaval jsem. Samozrejme ne vzdy. Ale slo to do plusu.
    T9-10 bez premioveho uctu na sebe nevydelaji. Mel jsem E50 ale hralo se to stejne jako s nizsimi trier. Tak jsem ji prodal. Ale muzes hrat i T10 bez premiaku. Jenom musis nafarmit kredity s nizsimi tier a muzes je pak utratit v tech T9-10. Nebo to muzes delat jako ja, ze T10 hraju jenom v testu noveho patche. Tam si to uziju dost. Skoro vsichni tam jezdi s T10. Ale je to porad ta sama hra jako s temi nizsimi.
  • Ano, protoze vsichni maji milion tanku a potrebujou misto v garazi. Prober se prosim te.
  • A co treba lidi, co nepotrebujou tri p*dele tanku? Ja jsem nikdy zadny dalsi slot nedokupoval a nepotreboval. A proc mam byt rad, ze misto opravovani chyb tam cpou dalsi, v tomto pripade totalne zbytecne, tanky, ktere budou jen kopii ruskych? Ale chapu, mam byt desne happy, ze dostanu ty same tanky jen s jinym nazvem, ze? No, nekomu staci malo ke stesti... A udelat copy - paste je tak jednoduche...
  • Ale ja netvrdim, ze vsichni maji videt vsechny. Tvrdim, ze tank, co se zastavi uprostred pole/ulice a vidim ho par metru ode mne proste nema udelat puff a zmizwt jak Caryfuk. A uprimne, mne nezajima, ze ma jeho posadka 100% kamuflaz, stat se to proste nema. Uplne nejvtipnejsi je, kdyz zacne strilet a vidim, jak odnikud letaji strely. Fakt dokonaly system.
  • Nikde jsem nertvrdil ze ti neverim, jenom jsem presne odhadl, ze vubec nehrajes vyssi tiery, jinak bys na konte 19 mega jednoduse nemel. Nevim jestli hrajes ve WoT aspon nejake turnaje s nizsimi tiery, ale pro me WoT ma smysl pouze s hranim v klanu 15vs15 sehranych lidi podle urcite taktiky a ne si honit ego na publicu v cete s malym tierem proti zacatecnikum kde si kazdy dela co chce a slovo tym mu nic nerika, kterych je na nizsich tierech vetsi mnozstvi, nez je tomu u desitkovych tanku (tim nechci rict, ze desitkove takny nehrajou spatni hraci a nizke tiery hrajou jenom lamy to vubec). Ale kazdy at si hraje jak chce, hlavne kdyz ho to bavi.
  • dik =)
    nejdriv jsem strasne nadaval jaky je to papir, kdyz me i T4 davala dmg, ale pak kdyz se s tim szijes a naucis se co si muzes dovolit tak je to slusnej tank, rychlej i kdyz papir. Hlavne nejezdit celne proti tezkym a rozhodne ne sam.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší