Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to bud rad, ze nejsi fand historie a historicke techniky, protoze pak bys musel brecet nad tim, co soudruzi z WG vydavaji za historickou presnost. Jasne protinemecke zamereni autoru, nemecke provodovky vepredu, co po jejich zasahu hori motor (doted nechapu, jak zasah prevodovky zapali motor, to asi vedi jen soudruzi z WG), nerealisticke velikosti modelu, kde je KT a JT mnohem vetsi nez ve skutecnosti, protoze to prece nejde, aby byly lepsi nez vsemocne ruske tanky a tak dale.
  • ok to neni, ale vyplyva to z principu hry, ze pohybujici se tank ma mensi maskovani, nez stojici. Takze kdyz se ti tank zastavi byt na poli a zadny tvuj spoluhrac vcetne tebe nejste dostatecne blizko, tak holt "zmizi". Pripadne, kdyz ho vidis diky svemu spoluhraci, ktery ale o tu viditelnost prijde (zemre, nekam zajede apod.) tak holt soupere prestanes videt taky.
    Stejne tak s temi keri. Za malym kerickem velky tank opravdu neschovas.
    Mozna by stalo za to ten system nejak zmenit, otazka je, jestli je to ku prospechu veci, tedy hratelnosti.
  • Ano, protoze zmizeni tezkeho tanku uprostred otevreneho pole nebo ulice je naprosto normalni. Stejne tak zasahnout a prorazit tank 4x po sobe za nula damage je o.k. protoze spaced armor ze? Vlastne v realu pod kazdym tankem byl jeste jeden... Opravdu nikdy nepochopim lidi, co jsou schopni obhajovat totalne rozesrany system. Nastesti takovych lidi neni moc a WG se mozna jednoho dne rozhoupe to opravit, protoze, ano, JE TO ROZBITE.
  • Premyslim, ze to zase zkusim. Zajimalo by me jen, jestli se zmenil match making system nebo to stale proti sobe hazi tanky treba i s rozdilem 4 trid ?
  • A jak bez obrysu poznas nepritele ty chytraku? Uz takhle je tam spousta lidi, co to praskne do clena sveho tymu (a team killery na mysli nemam).
  • Ano a proto se planuje Leopard 1, ktery v realu mel vse, co dnesni MBT vcetne laseroveho zamerovani. To bude super, jet na plny plyn a trefovat se kazdou ranou...
  • Ano, takze kdyz ti pred ocima zmizi tezky tank uprostred ulice nebo otevreneho pole, tak je to o.k.? Nebo kdyz ti maly kericek schova ohromne TD? Heh, asi tezko. Spotting system je rozesrany uz od zacatku a nikdo s tim nic nedela. Koneckoncu jako se vsemi bugy. Kdyz trefim nepratelsky tank a 3x nebo 4x po sobe slysim We hit them hard, that one went right through a tank ma stale 100%, tak nevim, jestli se smat, nebo brecet.
    Fyzika? Opravdu skvele videt tanky sjizded ohromne srazy, aniz by se jim neco stalo. A kdyz uz se jim neco stane, tak si strhnou pas. Jo, at zije arkada.
    Pridavat dalsi tanky ano, ale az po tom, co opravim zaklady proboha! Navic s britskymi, kde lehka linie ma 4 skoro stejne tanky po sobe, to byl genialni krok. A co dostaneme ted? Cinske kopie ruskych. Jo, to ale dalo praci, copy a paste. A prosim te, nauc se zemepis, ano? Ty tanky, co tu vyjmenovavas jsou japonske. Cina ve druhe svetove mela kulove a ne tanky.
  • v nasem klanu par takovych lidi je. Kdyz se chce, vsechno jde, ale samozrejme to jde bez premiaku hure a cloveka prohry s top tanky holt vice boli, protoze pak musi dele vydelavat.
  • a co takhle Steel Beast PRO PE (personal edition). NIkdy jsi neslysel?
    http://www.youtube.com/watch?v=AFz87-g3V8o
  • to je za prvni.
    a za druhe: ti kdo nemaji premiaky maji dalsi volny misto v garazi.
    Tak co si stezujes. Nikdo te nenuti hrat za cinani.
  • Mozna jsis to jeste nevsiml ale je tam 15 tanku na kazdy strane, jestli jses solohrac tak se nedivim, ze porad prohravas. Goldovou munici pouzivam jenom v testu dalsiho patchu. V normalnim uctu jsem goldovou nikdy nestrilel i kdyz mam skoro 19 mega kreditu. A vubec mi to nechybi. Proste jsem si zvykl strilet normalni munici. Nuti me to premyslet a nehrat solo. Je to rozhodne F2P. Stejne pochybuju, ze vsichni strili goldovou munici.
  • Herní mechanika: ono by opravdu neuskodilo, kdyby si někteří herní mechaniku prostudovaly,nebo shlédli nějakej ten Tankodrom (c.10 bych doporucil) pak si možná ve hře přepnout do výhledu velitele. pak třeba pochopí, že tank v porostu, nebo za horizontem( který není pri větším oddálení kamery tak patrný), a zvlášť pokud ma maskování na posádce bratry ve zbrani, ventilaci, a nějakou tu laskominu, navíc je to tank s dobrou maskovací schpností, prostě není vidět....:) Vzpomeňme na několik bitev z WW2, kdy např. kolona tygrů projížděla kolem ruskejch tanků jen napůl zakopanejch v zemi a maskovaných narychlo několika větvičkama. Ono z tanku i z toho velitelského toho tehdy moc vidět nebylo...;)
    Nová fyzika tanku se povedla, zas na druhou stranu přibylo nekolik bugů, jako třeba, když se mi na El Halufu ve vzájemné bitvě povedlo zajet s amx 75 do šutru na capu, vesele jsem capoval, nikdo mě nedokazal střelit a já sic neschopen pohybu, ale schopen střelby, jsem se všem okolo jen smál.
    Grafika: toť otázka. pokud máte jednojádro bez HT asi moc nadšení nebudete, já se svojí PH II X4 mám při full nastavení lepší Fps než dříve.
    Technologický strom podle mě trochu pokazily, zejména pro to, že nejsou vidět exp. a člověk si to musí dopočítávat sám, stejně tak to, že není vidět tier tanku v četách, před startem mapy, a pořád se všichni ptají "kolikátka to je?"
    Jestli přidávat další tanky nebo ne? Samozřejmě, že ano. Zaprvé jsou Hráči co mají tři stromy kompletně hotové a protože do hry tlačí i několik tisíc za měsíc je dobré si takové hráče udržet ( pro wargaming samozřejmě). Někdo tu měl poznámku o tom, proč čína, co ta měla za tanky. no ona ta čína měla tanků mrtě. Vzpomenu jen serii Type.( Type 94 Te-Ke,Type 99,Type 95 Ha-Go,Type 4 Ke-Nu,Type 97 Chi-Ha,Type 89 Chi-Ro) a i když to byly kopie převážně ruských tanků, měla čína v době WW2 obrovský potenciál v těžké technice. já osobně se na ně docela těším....rozhodně víc než na Brity...:)
    4ím víc tanků bude tím lépe. Je na výběr. Člověk nejezdí deset tanků pořád do kola a hra je mnohem flexibilnější.
    Tak do tanku v tank a k boji!....
  • Kdyz budu kritizovat MM, ze s desitkovym tankem ma dneska clovek na publicu v kazde treti hre v tymu 5 nebo 6 artyn, zatimco kdyz hraju napr. tier 6 tak je to v prumeru 2, nechapu co to ma spolecneho s neznalosti mechaniky hry. Stejne tak, kdyz MM hodi na jednu stranu same medka a na druhou same heavy, na jedne strane 3 scouti, na druhe zadny ani rychle medko apod. Rozhodne to chce vychytat.
    Samozrejme mas pravdu v tom, ze i takove situace jdou ovlivnit a prizpusobit se, ale jsou mapy a situace, kdy MM je zasadnim faktorem pro vyvoj bitvy.
  • Přesně *15*
  • Kolikrát se mi stalo, že jsem si sólnul s M4AE8 německýho Löwe, nebo Ferdinanda, do toho pár KV-3 a spol... Takže pay to win? Spíš jde o to, jak kdo umí hrát.
  • Pojdme preradit na war thunder, cekaji vas na ednom serveru bitvy letadel, lodi a tanku. warthunder.com
  • Tankovou hru máš M1 tank platoon :D
  • Patch 8 přinesl spoustu dobrých změn, ale co se tech tree týče tak to je fail - vzhled nového tech tree je okopírovaný z jiných her podobného modelu (f2p), a jelikož se mi ani v jiných hrách nelíbí tak ani tady nemá co dělat :), došlo to tak daleko, že už je na světě mod který to vrací do starých kolejí (sice s menšíma úpravama, ale přehlednost je větší). Osobně nechápu proč ta změna k horšímu, místa tam bylo dost pro nové tanky a měnit něco co už je od alfa verze stále stejné, to mi nepřijde jako dobré rozhodnutí :). Dále by už konečně mohli opravit visibility system, konkrétně mizení tanků pár metrů před vámi (přímá viditelnost).

Pro nechápavé proč je hra nazývána P2W: není to kvůli prémiové munici, ale kvůli zbytku výhod (prémiový účet přidává 50% XP a kreditů navíc, prémiové tanky jsou stroje na peníze a pak do nedávna nerozdělené statistiky premko vs nepremko hráčů, navíc i naprostý lůzr si je schopný s premkem vydělat, ale bez premka a s T8 tanky je to docela záhul :)

Zeptáám se: Kdo z vás hraje CW bez premka? Já zatím žádného nepremkaře nepotkal :D
  • docela mě štve že se WG snaží za každou cenu nacpat do hry co nejvíc nových tanků ale na druhé naprosto ignorují největší problémy které tahle hra má ... aneb mizerný matchmaking a problém s bitvama s 4+ SPG v týmu
  • Zkuste čistě tankové servery na Red Orchestře: OstFront 41-45, resp. jejím módu (zadarmo) Darkest Hour '44-'45. Momentálně nejlepší (a i přes RO2 i dlouho zůstane) simulace tankových bitev na herní scéně. Čeká vás poměrně obsáhlý vozový park Němců, Britů, Rusů a Američanů a sice není zadarmo (těch jednorázových 250,- Kč nikoho nezabije), člověk si to užije pěkně ve 3D z vnitřku tanku, navíc s reálnými parametry a netrápíte se s žádnými prototypy. Jen tolik k prohlášení, že na trhu není "tanková" hra. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit