Přejít na výpis diskuzí
World of Tanks přeřadila na osmičku - jak jí to šlape?
22.11.2012 | Tomáš Jung
180 příspěvků
-
muzes si tam nastavit, ignoraci a neuvidis prispevky jistych hracu.
Jinak nevim co si stezujes na cinskou vetev. Bud rad, paneboze, vzdyt budes mit dalsi volny slot v garazi. To fakt nikdo nevidi???, ze muze hrat zdarma s vetsim poctem tanku ??? Kdyby tam byli jenom 3 tak by zas vsichni nadavali, ze je to malo. -
vyřešil by to lock zhruba v oblasti Polska
-
jj, presne, lidi proste nechapou sirsi souvislosti.
Staci si nastudovat jak to funguje a prizpusobit se. -
mě se to líbí až na tech strom, přijde mi nepřehledný...
-
Co se týče toho přidávání tanků, tak WG má už od začátku dlouhodobý plán tj. Němci, Rusové, Amíci, Britové, Francouzi a Japonci (pak se přidal i EU strom). Čínský strom je podle mě snaha proniknout na obrovský čínský trh a vyrejžovat co se dá.
-
jozko, ty vole =)
tak te asi spotnul nekdo z boku, nebo ze zadu, to, ze vidis padat stromy pred sebou jeste neznamena, ze 15 tanku jede za sebou proti tobe a zadny neni nikde jinde.
Mozna byl jinej nepritel (treba t50-2, vk2801, t24) bliz jak 50m, spatne jses maskoval, atd. -
Kdyby to bylo tak jak říkáš, tak by se většina bitev zvrhla v camp festy a otevřenější mapy (prochorovka, malinovka) by byly úplně nehratelný, protože by jsi viděl přes celou mapu. Nynější systém má občas mouchy, ale funguje docela dobře a většina hráčů si na něj zvykla tzn. vědí co od něj očekávat. Tím samozřejmě nechci říct, že by se na něm nemělo zapracovat, jen bych nedělal žádné dramatické změny.
-
ty budes asi peknej rizek, co =)
kdyz vystrelis tak je videt zablesk, taky zvuk atd. Tak to zohlednuji tim, ze se ti snizi a rapidne ta tvoje neviditelnost. V tom videu to mas vsechno vysvetlene. Dival jsi se na to vubec? Max dohlednost je 445m. atd. Na foru najdes i indexy maskovani keru na jednotlivych mapach.
Jo a zitra zacina testovani 8.2 tak kdo porad breci, ze s t10 si nemuze zahrat tak ma sanci.
Ale hrani je stejne jako kdyz hrajes s nizsimi trier.
V tom videu je, ze padly strom nema zadny vliv na maskovani. V 8.2 uz bude mit.
http://worldoftanks.eu/news/4729-public-test-version-82-cs/ -
Jo, procpat tam ty frantíky byl velký omyl, že někdy mohla nebo může Francie konkurovat Německu nebo Sovětům, tomu se prostě můžeme jen zasmát *1*
-
Teda, osobně mám na osmičku jiný názor. Grafiku samozřejmě jedu ve starém nastavení, především kvůli tomu, že hraji na tři roky starém noťasu a také vzhledem k tomu, že o grafiku mi nikdy v žádné hře nešlo a ta nová mi prostě nějak nesedla, takže jsem neměl důvod ji měnit.
Fyzika je rozhodně výbornou novinkou, hratelnost to hodně změnilo a dle mého názoru, k lepšímu. I když tedy při prvním zahráním, jsem si zničil podvozek své, kredity vydělávající mašinky M3 Stuarta, hned na prvním hrbolu. Ale je to jen o zvyku.
Za to technologický strom se mi tedy zrovna moc nelíbí.
Každopádně, celkově rozhodně update povedený. -
mas pravdu.
stojim v krikoch , mam su-85 + camo a predsebou len vidim ako padaju stromy a zrazu som dead. nechapem ako. ved stojaci tank destroyer v krikoch + camo bonus je extrene tazke odhalit..
po druhe - extremna narocnost na moj AMD e-350 / 5-20 fps , nehratelne. uz som to asi pol roka nehral - to sa neda pri tak nizkom FPS -
Technicky a znalecky máš pravdu, ale pokud by se na tom u hry lpělo, měla by se jmenovat World of Tanks, Self-propelled guns and Howitzers *3*
-
Ďalší update bude 8.1 a čínske tanky, to už je veľa. Myslím, že update zameraný na hrateľnosť je v poriadku, ale neustále rozširovanie o ďalšie národnosti je zbytočné a prehnané. Nemecké PZ ma bojisku s čínskym neviem čím...., ale proti gustu.... WOT nie je špatná hra, ale ja som WOT uninstal.....okrem iného mi vadilo osočovanie a nadávky medzi hráčmi....bohužiaľ nie len pri prehre. Toto však nevyrieši ani update 10 *13*
-
Francouzkými tanky to mělo skončit.vybalancovat 7 národností aby měla každá neco do sebe pujde špatně.
quality not quantity -
Ale 95% ludi netusi co je to stihac tankov alebo samohybne delo....
-
Nejsem žádný znalec, ale tvrdit o SU-122, že je to tank mi přijde trochu přehnané. Stíhač tanků nebo samohybné dělo je vhodnější označení.
-
No Ty jsi fakt lol *16*
-
Jednoduchý to asi není ale lidi na to nadávají již od bety.
Mně jako hráči stačí vědět,že to lze udělat a zde to není.Mnoho FPS je tak dělané.Vidím to co vidím a hotovo.Když je voják za křovím tak ho nevidím protože je za křovím,ale nemá žádnou neviditelnost.Když stoji na pláni tak ho vidím tak kam dohlednu. -
nj, napsat at to udelaji jinak je tak strasne jednoduchy. To se musi vsechno programovat a to neni tak jednoduchy jako napsat at tam je tohle a tohle a takhle at to funguje.
Neco si o tom nastuduj jak to funguje a prizpusob se.
Ostatni, byt je to neuveritelny, maji uplne stejne pominky jako ty.
http://www.youtube.com/watch?v=5ML4oXjG6ag -
Vlastní nápisy na Tank bych asi nechtěl.Vzhledem k tomu jak se nadává v random hrách tak by to samé bylo i na tanku.
Nevím jestli to zavedl osmí update ale konečně lze jezdit všude možně a dokonce se tak zničit.
Sranda jak jsem jel z kopce trochu nadskočil a zničil si podvozek.
Strašně rád bych viděl lepší balancování hry než omezení HP DMG případně zdražení munice.Pak má člověk SPG a jednou je nějak a pak zase jiná..To je komedie.Stačil by možná limit na počet atd.
- Nechápu proč mají tak složitý systém kdy vidím/nevidím tank.
Je to naprosto nelogické.Koukám do lesa a vidím jak tam padají stromy ale velký tank nevidím.Je automaticky neviditelný.Hloupé.Proč to není normálně,že vidím to co vidím a hotovo.Přidali by větší křoví a tank by nebyl stejně vidět a přitom by nebyl neviditelný.