Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak s tím že když postavíš proti sobě dva tanky a jednomu dáš prémiovou munici, tak ti klidně můžu říct že i tak není 100% jistota že to vyhraje.

Jde o podmínky boje, zkušenostech apod - co tak hraji, tak vidím že premiovou munici z velké většiny kupují idioti, kteří stejně ani neví kam střílet...
  • poskytuje to vyhodu v boji a ludia nechcu prehravat ani v internetovej hre lebo sa potom citia zle
  • Golden ammo uz neni golden, da se koupit i za herni kredity. Ale stejne nechapu jak to nekdo muze pouzivat i za ty herni kredity, natoz pach za realne prachy.
  • tak bud si masochista abo magor *15*
  • skill sa neda nikdy nahradit ale akonahle proti sebe stoja dvaja s rovnakym skillom vyhrava golden ammo
    a to je take jasne pay to win ze ani jasnejsie byt nemoze
  • No pokud vím tak se tam žádných současných tanků nikdy nedočkáme, protože autoři si stojí za tím že tam budou pouze vozidla bez elektroniky a podobnejch automatickejch sraček (ani žádné odpalovače raket apod).

To (podle mého zbytečně uspěchané) přidání Číny snad musí být každému jasné, když se podívá jak výnosný je tento žánr v Asii.
  • Pro mne teda úspěch World of Tanks tak překvapující nebyl.

Ať mi autor článku vyjmenuje alespoň pět her (nemusí to být MMO), které se tanku jako takovému věnují přímo a nemají ho pouze jako jeden z mnoha bojových prostředků.

Já na takovou hru čekám už dobrých 15 let, protože pokud nepočítám dvě osmibitové klasiky, tak jsem si tanků zrovna moc neužil (vlastně skoro vůbec). Navíc se mi líbí možnosti poškození tanku - kolikrát mě stál život když mi střední tank zašprajcoval věž a pak mě prostě "utočil", nebo možost zapálit nádrže, vyřadit převodovku, rozervat pásy, zabít někoho z posádky, poškodit dělo atd, atd...

Navíc je podle mého názoru hra postavená tak dobře, že pokud jste dobrý hráč, tak do ní aopravdu nemusíte dát ani korunu - a když by vás náhodou popadlo nutkání mít ve hře víc peněz, tak si stačí investovat do nějakého prémiového tanku a máte finančně vystaráno - další poplatky ze premiový účet už jsou v podstatě zbytečné.

Opravdu doufám že tu tahle hra bude ještě dlouho.
  • Proč Číňany ? Co mají Číňané za vlastní tanky ? Já chci Izraelce ! Merkavu IV nebo 3D, atomovou (uranovou) munici, Abramse, Leoparda, Leclerca ,Challangera a T-90... Ne, dělám si srandu, ono stačí co tam je za ten maglajz teďka....Ještě tak silverbullety (defaultně, jak jinak) a rázem by bylo jasné kdo je "King of Battlefield".
  • Vzhledem k tomu že si dávám i tanky stejné třídy, které na mě střílejí prémiovou municí, tak si troufám říct že zrovna o této hře tvrdit že je pay to win je hloupost.

Člověk může do té hry vrazit spoustu peněz, ale pokud neví jak se se svým tankem chovat, tak se z něj stane snadnější cíl než třeba tank nižší třídy, který je řízený zkušeným hráčem.
  • Vidlec
    Čas vyjednávání skončil. Říkejte tomu extrém, ale navrhuji začít s masivní, ale masivní letákovou kampaní. A zatímco se z ní bude sbírat, nasadíme alegorické vozy a možná i pouliční divadlo. Jestli tohle nepomůže tak se omlouvám, ale přichází čas triček. "Dementní updaty?" "děkuji, nechci". Ať upraví základní prvky hry jako je viditelnost tanků a do očí bijíci pay to win a pak ať klidně přidávájí mraky nesmyslných tanků, kterých se vyrobilo třeba všehovšudy 20 kusů a normálně by nebyli schopné ujet ani 20 metrů.
  • Herni mechanismy mam docela nastudovane, ale presto se mi obcas stanou veci u kterych jen nevericne kroutim hlavou.
    S timto nazorem nejsem sam. Staci prolezt oficialni fora a podobne to vidi i spousty zkusenych hracu.
    Kazdopadne souhlasim s tim, ze spousty lidi vubec nevi na jakych principech hra funguje a pak nadavaji a divi se.
    Jinak na uspechu se podili mimojine i inteligence tvych spoluhracu. Muzes byt sebelepsi hrac, ale pokud ses v teamu s idiotama tak ti nepomuze nic. *1*
  • Resit takovehle veci u hry, ve ktere se sovetsky stroj vyrovna nebo i prekonava nemecke je docela usmevne.
    Je to arkadova hra a vramci vybalancovani neodrazi skutecnost.
    Kdyby tomu tak bylo, tak pulku tanku by museli vyhodit, protoze byly maximalne tak na papire pripadne jako prototyp.
    Nemluve o tom, ze vetsina nemeckych tanku by prevalcovala vetsinu ostatnich.
  • Kdyz sem zacinal hrat, tak sem si taky rikal co to je za hloupy system ne/vyditelnosti tanku, ale po case clovek prijde na to, ze v ramci zachovani hratelnosti to je tak lepsi.
    Jasny, ten system ma mouchy a obcas to dela psi kusy.
    Ale kdyz clovek pochopi jak to funguje, tak ve vetsine pripadu vi co od toho cekat a jak to vyuzit ve svuj prospech.
    Pokud by byly tanky normalne viditelne, musely by se podstatne zvetsit mapy, prekopat parametry kanonu, bitvy by trvaly mnohem delsi dobu a zrejme by se to cele zvrhlo v jedno velke kempeni.
  • jj, presne tak. Minulou debatu, pred 3 tydny jsem za tohle odporuceni dostal same minuska =)
    Lidi jsou lini si neco nastudovat a jenom nadavaji. Hraju bez premiaku, bez gold munice, mam skoro 19Mega kreditu. Win ratio 55%. Tedy je to zcela urcite F2P a ne P2W =)
  • Viditelnost je omezena enginem hry a celkem funguje, jen je treba doladit napr. mizeni na par metru. Co by ale dle myho dost zlepsilo hrani by bylo odstraneni obrysu tanku pri jeho zamereni. At si tam je ikona s HP/% tj fuk ale at neni mozno videt obrys. Tim by se znacne zmenila hratelnost.
  • 15k3
    Pro všechny co si tu budou stěžovat na Match making, spotting, nulový dmg,... naučte se prosím herní mechaniku, od doby kdy jsem ji pochopil já se mě nestalo něco co bych mohl označit za cheat, hack, chybu, případně nulové zásahy. Bohužel hráčů, kteří toto chápou je asi kolem 10-20%. Zbývající hráči ani pořádně neví jak hrát, nemyslí při hraní (což je celkem důležitý faktor u této hry. Např: kam střílet, kam ne, vidí na mě arty, proč jsem neprobil, jak mě můžou vidět...). Z 95% je smrt, nebo neúspěch zaviněn samotným hráčem.
  • Mam vskutku stejny nazor a pocity, momentalne mam uz 14 dni pauzu :-)
  • A pro nas co nemame premiaky, dalsi volny misto v garazi. Tak at je tam klidne daji =)
  • trupmeto, mas dasli volny misto v garazi. Pouzivej mozek. A je to jenom hra, ne simulator. Tak bych se nad tim vubec nevzrusova, ze jsou tam francouzi. Ale dasli volny misto v garazi potesilo.
  • Kein
    Hele...ale je pravda, že než jsem začal WoT hrát, tak jsem znal jen tigra, pzIV, pak několik ruských tanků, jelikož na Slezku, kde žiju, se povalujou všude kolem a pak nic. Teď znám většinu pásové výzbroje WWII.

Ta hra mě strašně se*e, vždycky se u ní nervuju jako u žádné jiné online hry a po docela dlouhéí pauze ji zase opět hraju...FFUUUUU...proč?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit