Přejít na výpis diskuzí
World of Tanks přeřadila na osmičku - jak jí to šlape?
22.11.2012 | Tomáš Jung
180 příspěvků
-
Cak to jsi jen dalsi lama, co nepochopila zakladni princip hry. Co se treba sebrat a jet znicit nwpratelskou T28 ci jeji ekvivalent? Opravdu jen magor se pusti 1 na 1 s T28 proti KVcokoliv a divi se. Jen doufam, ze te nebudu mit v bitve v tymu...
-
Ty jsi opravdu uplne blbej. Ty vole ve sloupci z 15 lidi bude vzdy jeden na vrcholu a jeden uplne dole. I kdyz budou vsichni stejny tier...
-
Co to meles? Jake nerovne tanky? Proti heavy tier 8 to da jiny heavy tier 8, nebo TD. Jedine, v cem je MM mimo jsou artyparty, ted jsem mel dve po sobe s JT. Ty budes asi jeden z tech troubu, co kdyz jsou dole v rosteru, tak zacnou nadavat na MM, ze prece proti tomu nahore v druhem tymu nemaji sanci. A co takhle zapojit mozek a jit po tom, po kom sanci mas, he? Hra zdaleka neni dokonala, jak jsem tu zminil, ale zrovna na MM zapracovali a to opravdu k lepsimu.
-
Já zase nechápu lidi co nemůžou pochopit herní princip. Ono kdyby jsi chtěl vidět každého přes celou mapu, tak by museli i oni vidět tebe. A to ty přece nechceš. Taky závisí na tom co má tank za schopnosti a moduly. Myslím, že jsi typický příklad člověka, který nechápe jak hra funguje.
-
Ale bavilo. nebavilo by to lamy, co umi se silnejsim tankem potrapit akorat ty slabsi a na sobe rovne tanky nezna recept. Kdo si chce honit ego na publicu, je to jeho vec, ale at netvrdi, ze je to stejna hra jako kdyz se jede CWcko, rota apod. kdy se komunikuje cely tym dodrzuje urcitou taktiku atd.
Vadi mi, ze mam ve hre prumerne 5 artyn(1/3 tymu), ikdyz hraju tanky, ale to ty nevis, protoze hrajes max. 8. tier, tam to neni. -
Tak ja ti nevim, ale mam Tier 8 i 9 a uzivim to i bez placeni. A rozhodne to neni zpusobem jak nekteri pisi, ze na 1 bitvu s t9 musim jet treba 5 bitev s t5 abych si na to vydelal.
Hodne zalezi jak dobrej si hrac. I s T9 clovek muze vydelavat, je to obtiznejsi, ale da se to.
Jak je to u T10 ale nevim. -
a co bys jako chtel v tom MM? Vsem proste nevyhovi.
tak jednou jses slabsi jako vetsina na bojisti a jednou zase silnejsi.
Tohle vubec neresim jestli jsem na vrchu nebo ve spodu kdyz hraju. Kdyz jsem slabsi tak se snazim o to vic abych to uhral a pomohl teamu vyhrat. to vazne chcete byt porad jako top tank.
mas to ted +-2 trier
od ti doby co to zavedli jsem napr. s T6 nepotkal vyssi trier jako 8
jenom kdyz se nekdo da s T1 nebo T2 do cety s T6 tak at se potom nedivi, ze se octne v boji s T8
tak kdyz chces stejny tanky tak vyber mapu v treninku a cekej na hrace.
Podle me by to lidi moc nebavilo kdyby vsichni jeli s jednim tankem, nebo se stejnymi trier.
Stejne porad nechapu co lidem na tom MM tak hrozne vadi.
minule me s Cromwellem rozstrilelo ELC, jsem se nemohl poradne trefit, byl sikovnej. -
Zajimavy clanek. Naprosto souhlasim s tim unahlenym pechovanim nove techniky do hry, zatimco ostatni herni mechanismy spise stagnuji. Pochopitelne, patch 8.0 byl pro hru velmi priznivy, ale jak rikas, toho potencialu je opravdu prilis mnoho nato, aby si clovek neustale nepokladal otazku, proc neudelaji tohle nebo kdyz uz prijde toto.
Nove herni mody by rozhodne hre bodly. Vim, ze se pripravuje mod historickych bitev na ktery jsem obzvlaste zvedav. Na druhou stranu, ta narazka na Rudeho Barona, tady bych mozna trochu pribrzdil, zvlaste potom co za 'custom skiny' jsem uz videl. Ten cirkus co by takhle mohl nastat si opravdu radeji predstavovat nechci. Na druhou stranu bych rozhodne privital rozsireni nabidky kamuflazi (idealne treba o ty historicke a jejich modifikace) a pochopitelne narust poctu emblemu a take moznost si vybrat pozici loga klanu.
Rozhodne bych take uvital, kdyby ve hre pribyla moznost si v ramci bitev rot zahrat proti konkretnim rotam, tak aby bylo mozno valcit proti jinym klanum i mimo CW a Trenink. U CW take potom nasazeni nizsich tieru nez 10 v nekterych provinciich pomoci limitace, jak je tomu u ruznych urovni bitev rot. -
Co se tech tanku na vyssich tierech a jejich uziveni tyce, ja nemam problem uzivit cokoli na std. uctu a bez premiovych vozidel. Udrzuju si za timto ucelem v garazi nekolik tier 5 vozidel se kterymi me navic bavi hrat, naprosto pohodovy ekonomicky system, takze moje e-50 si uziva nadbytku prostredku pro svuj chod.
-
A jsi taky přiblblí, když nevíš o čem je řeč. Je jasný, že tank (příklad) T35 nemůže uspět proti konig tigeru a o tom se bavím a tak je to pojatý ve hře aspoň v tomto směru
-
To je dobře, já to přestal hrát právě kvůli matchmakingu, třeba zase někdy začnu.
-
Dělalo, a dělá se dál. neustále testeři zkouší ladit MM. +-2 tiery je max co jde. kdyby to bylo +-1 tier byla by čekačka i několik minut.ladí se to na jiných principech...Ty artyny jsou problém... je jich prostě moc a lidi co normálně s vysokým tierem public nehrajou, rádi vyrazí se silnou arty do publicu nazbirat killy. Omezení počtu artyn se dočkáme pravděpodobně v následujícím patchi
-
Co tu pleteš válku, tohle je hra.
To, že jsi uplně na vrcholu nebo uplně dole je hlavní chyba matchmakingu. Vtip je v tom že s každou tier roste síla tanku ve všech směrech bez ohledu na reálie. Tudíž i když jsou kompozice týmů podobné, vždy je tam pár cvičných cílů a pár velkých děl co všechno kosí. Přitom by stačilo jen vymezit tenčí spojování tierů, což by přidalo trochu delší matchmaking, ale hra by byla zábavnější a vyváženější. Hrál jsem WoT od bety, je to skvělá hra, ale i když jsem na to poukazoval na ofic fórech(s mnoha lidma), téměř nic s tím neudělali. A ještě více žeru ty fanboye co mi tvrdí, že to je v pořádku, poněvadž nesnesou kritiku na jejich oblíbenou hru, ač by to dle mě mělo pozitivní dopad, zvlášť když je teď tolik tanků, takže by nebyla nouze o jejich rozmanitost v týmu. -
na tvoji priblblou poznamku se da odpovedet uplne stejne hloupe.
Copak WoT jsou realne boje? Hra a zivot je zatim porad hodne velky rozdil. Navic WG nikdy netvrdil, ze WoT bude realita sama, od toho jsou tu jine mnohem vetsi "simulatory" tanku.
MM ma porad velke chyby. Schvalne jsem to dneska pocital a z 15 her s desitkovym tankem jsme meli v tymu 1x 2 arty; 5x 3; 1x 4; 2x 5; 6x 6. Jestli ti to prijde v poradku ok, mi teda ne, tohle prasi hru naprosto zasadnim zpusobem. -
Ještě kdybych tak mluvil o reálných bojištích.
-
presne tak, kto to vie ako hrat, nepotrebuje pay to win, kolkokrat som s mojou sestkovou KV-1Skou v osmickovych bitkach mal najvyssie skore s normalnymi nabojmi, staci sa drzat silnej skupiny, vediet kam trafit a dokoncit nacate tanky :D:D
-
no asi myslel možnost koupit si premiový tank, ale ten taky koupíš jen max tier 8.. desítku si musíš najezdit tak i tak.. a tahle hra je primárně o tom mít desítku a jezdit CW. Wargaming i v tomto pokročila a goldová munice ( která nedělá větší Dmg, jen nestrácí průbojnos s rostoucí vzdáleností) se dá již koupit i za kredity..Asi zřejmě i pro to, že wargaming vydělal za rok jen na prodeji premiových tanku snad 4 miliardy nebo kolik jsem to někde cetl
-
Jo milí unreale, válka nikdy nebyla o vyrovnaných silách....:)) a určitě nejedeš pokaždé proti silnějším tankům. občas se ocitneš na vrcholu tabulky. navíc hra nemá jen ten public. pokud chceš vyrovnaný zápas dej si 1v1, rotu, nebo někde v klanu clanwars
-
Copak v reálných bojištích proti sobě stáli rovnocenné tanky :D
Opět další epic fail comment :D -
co si pamatuju, tak u LoL taky slo pomoci penez urychlit postup na 30 level a nejake dalsi vymozenosti, ktere mely vliv na hratelnost. u WoT si muzes bez penez vyjet vsechno jako s penezi, jen to bude trvat dele. Taky zalezi jak jsi dobry, to ma taky vliv na tom, jak dlouho ti to bude trvat ;-)