-
Mimochodem by me zajimalo, procpak vychazi 25. recenze stare verze hry, nebot napriklad to oznaceni kamosu v cete je v 6.4 poreseno (jak ve 3D tak na minimape).
Taky by autorovi mozna ruka neupadla, kdyby napsal ze to lze samozrejme prepnout do cestiny (soucast hry), pripadne natipal screeny, zminka o CW taky nikde ... .
Taky tam autor ma par bludu - premiovy ucet nijak nesouvisi s moznosti nakupovat premiovy tanky/munici/... Za prachy se kupiji zlatky a za ty zlatky se kupuji premiove tanky/munice/vybava a, mimo jine, premiovy ucet. Na hrani v cete/rote ovsem staci jeden hrac, ktery to zalozi, ostatni muzou hrat gratis (+ jak bylo zmineno, synchronizovany odpal funguje celkem spolehlive).
Premiovy tanky sou prakticky vzdy horsi nez odpovidajici tank ze stromu, ale maji levnou udrzbu (oprava znicenyho vozidla stoji par fufniku). Premiova munice neni vzdy lepsi - napriklad pro tanky je to prevazne podkaliberni munice, ktera ma stejny dmg jako prubojna, jen ma vetsi penetraci, ovsem pozor, penetrace klesa se vzdalenosti - a u te premiove munice rychlejs => ma to smysl pri souboji na blizko.
Ad roty - funguji naprosto vpohode, samozrejme v odpovidajici denni dobe (tedy nekde mezi 20:00 - 00:00), samozrejme opet stejne jako CW vyzaduji tanky T10, bez nich proste nemate sanci.
IS-7 autor taky zrejme nepochopil, protoze ten tank je ze vsech T10 nejobratnejsi => rozhodne neni urcen na zakempeni se nekde na kopci v krovi (navic rusky tanky maji hodne nepresny dela). -
-
Jezevce nestezuj si porad :-)
-
-
Může mi někdo pomoct mám problem? Když se přihlásím na wot tak hra spadne nevím jestli je to kvůli grafice ale nemůžu to zjistit nedostanu se tam takže kdo by kdokoliv věděl tak bych byl rád děkuji :)
-
Dobre to maju chlapci vymyslene, hra je sice zadarmo, ale ked chces nieco naviac zaplat zlatom za kazdu prkotinu (aj ked nechcem kupovat tanky alebo strelivo) platit napriklad za"convert experiens" z inych tankov je fakt ubohe. Ked nechces hrat 200x za sebou Malinovku (mne sa to stalo s Pz35t), aby si nahrabal nejake peniaze a najma EXP na kupu dalsieho a modernejsieho tanku musis platit. A cena je fakt vysoka, ked si zoberiem, ze bezna hra stoji do 50€ tu by som nechal aj gate ... 10€ za 2500 zlatakov je moc .... Dalsia vec su tazke chyby vo vyvazenosti, s lahkym tankom do puste proti tazkym tankom a antilerii je blbost na entu, vsetci ta vidia na kilometer, kedze maju lepsie radia a ty ani nevies odkial si to schytal. Jedna rana a je po tebe, ty mozes prdkat so svojim 47mm kanonikom kolko chces ... je to trosku frustrujuce ... Ale zase zabava to je, ved som to nainstaloval pred tyzdnom a odvtedy som moc toho nenaspal ;) Trosku doladit a verzia 0.7 uz hadam bude lepsia :)
-
Ma to ovladani arkady, mohlo by to mozna byl trochu lepsi (napriklad by mohla fungovat balistika, nastavovani nameru, odhadovani vzdalenosti ... velitel tanku by moh hlasit veci typu "T34 na 30 stupnich"), ale uvnitr je to vic simulace nez arkada (ta by rozhodne neresila pacir, jeho sklon, slaba mista jako pruzory ...)
-
Dobrý den,super šaškec tady ta hra,30 bláznů do sebe střílí a snaží se mít co nejlepší status a podobné kravince,přitom ve skutečném boji by měli staženou ZADNICI *1* *1* *1* *1*
-
Má nějaký zásadní význam zakládání roty, když hrajete na americkém serveru ?
-
-
na US serveru se u nás hrát nedá, pouze na evropském.
-
-
Muzes hrat na libovolnem serveru - US/EU/RU (navic fyzicky je ruskej umistenej stejne jako evropskej, akorat tam je online 5x vic lidi). Jedina nevyhoda US serveru je ponekud vyssi latence (kolem 100-150ms), ale hrat se na nem da vpohode.
Muzes klidne hrat na vsech soucasne, ale samozrejme na kazdem si musis kupovat goldy extra a na kazdym mas extra tanky =>nesdili se (ale je naslibovano, jako spoustu jinych veci, ze to casem pujde). -
a muzes me rict co ti brani zaregistrovat se na americky servery, stahnout americkyho clienta a hrat ?? ano budes mit horsi pingy ale nerikej ze to nejde
-
-
na americkem serveru nemuzes hrat ...
-
-
na americkem serveru muzes hrat...
-
-
-
prosim pošletemi potvrzaci kot na World of tanks
-
Charlesdefuj hnusnej podrazacke hajzle! Aby si schnil! Ty slizký hade!
Charlesdefuj
Charlesdefuj
Charlesdefuj
Charlesdefuj -
Ahoj - rozšiřujeme řady našeho klanu - vlastní web / soutěže / forum / Teamspeaker3 / Pokud by tě zajímalo více, nahlédni na náš náborák - http://www.bhw.clanweb.eu/
-
Jaký národ vytvořil tuto hru?
-
-
Rusové
-
-
Hoši, blbost !!!
-
-