-
Hledáme především kamarády, s kterými se sejdeme po práci a poklábosíme. Malé rozptýlení v hektickém životě je zapotřebí.
Hledáme začínající hráče, kteří chtějí někam patřit a hledají nové kamarády.
Hledáme zkušené hráče, kteří se chtějí u hry bavit a nikoliv se stresovat.
Osoby inteligentní, pohodové s věkem minimálně nad 18 let..
Hráče, co nemají problém si před vstupem zřídit Teamspeaker 3. http://www.bhw.clanweb.eu/?page_id=2 -
V reakci na příspěvek níže (o 2):
... a kdo si chce užit zábavu a to nejen virtuálně a nejen teď ve WoT, hledá partu stálou, nesloženou převážně z teenagerů, mohu doporučit:
BiA - Brothers in Arms
bia.battlefield.sk
průměrný věk cca 30 let -
Nevyvážené MM je jeden problém, ale potýkám se i s jinými. Neschopnost vydělat potřebné množství peněz na údržbu tanků na nákup nových a je to tím že si neplatím prémium, že nenakupuji prémiové tanky za tisíce korun. Mam osobní hodnocení téměř 7 000, ale nemám na to abych koupil opravoval Tanky X úrovně po prohrané hodnocené bitvě, nebo klanové šarvátce. Nemění se mapy je to pořád to samé dokola, jen přidávají věci za které si nechávají platit. Tohle už je jen odpad!
-
Oficiální předměty ke hře World of Tanks na prodej :-)
http://pc.bazos.cz/inzerat/30346295/Oficialni-predmety-ke-hre-World-of-Tanks.php
Prodám účet World of Tanks s Type 59 -
http://pc.bazos.cz/inzerat/30351837/Prodam-ucet-World-of-Tanks-s-Type-59.php
jarubapot@gmail.com -
Zdarec, hru mám a myslím že i pár věcí co psal redaktor, že nevidí kolegy v četě je odstraněno.
Navíc je nově otevřena možnost hrát zadarmo s kamarádem v četě. Pokud máte premium učet je to povoleno se dvěma spoluhráči. WoT jde hrát bez prémiáku až do 8tieru (třidy tanku)
potom se už díky velým cenám za náboje a opravy nedá hrát. Jedině mít dva tanky na vydělávání kreditu a ten svuj vysnění tank projet jednou za čas. Jinak si myslím osobně že 250Kč za měsíc není tak hrozný jako za typy jiných her kde musíte koupit DM a jiné věci jinak se mezi vyšší uroveň v životě nekouknete. Takže pěkný boj a GL. Jomi -
:) Premium ammo - Dokud k vám nepřijede papírově slabší protivník a nerozstřílí vás na dvě rány , tak je to v pohodě .
Premiové tanky ..... jak dlouho budou jen alternativou k normálnímu stromu ?
Poslední záplata mění výrazně tempo hry - rusové jsou ještě rychlejší , mapy i modely stávajících tanků mají víc detailů a Pagorky ... už nejsou tak rychlou mapou . -
Zdravím docela dobrá recenze až na pár milných informací. Navíc dělat recenzi před patchem který toho hodně změnil je docela hloupost za další není tady zmíněno clan wars sice něco málo o rotě ale to co je 50% zábavy ze hry je právě clan wars. CW se odehrává v reálnem světě (Evropa, kousek afriky, Rusko a turecké státy ve finální verzi bude cely svět) z každé zabrané země a provincie ( champagne atd.) má tým který uzemí ovládá goldy př. Česko 1420 goldů. Z toho plyne že kdo má více území má víc goldů. Hře dávám 8/10 *5*
-
-
Jeste k patchi - mas pravdu, zmenilo se dost veci, ale tahle hra se meni a bude menit jeste hodne dlouho. Po tomhle patchi mozna prijde dalsi, ktery zase neco zmeni, ale myslim, ze recenze dobre kazdemu ukaze, zda to je hra pro nej nebo s ni slapne vedle. A to jde predevsim.
-
-
Meni, a menit bude, stejne jako u kazdy online hry, ale ten patch neni venku den ani dva.
Osobne bych hre dal i bodik min. A to predevsim pro dlouhodoby nereseni chyb - behem bety se odstranila jedina zasadnejsi chyba - za prakticky 3/4 roku ... -
-
Souhlas ... WG jenom sosá prachy, a s patchema těma důležitýma moc nespěchají hl. aby jim to sypalo peníze... chtělo byto aby hráči zakročili a začli je trochu popohánět..
-
-
-
To uz je nekolikate upozorneni, ze v recenzi nejsou zmineny CW. :) Prihlaste se vsichni, kdo docetl recenzi do konce. Vidim jednoho, druheho,...jeste nekdo? CW jsou totiz v recenzi zmineny jen jsem nemel moznost je zkusit - "Zmínit bych určitě měl ještě hraní v klanech. Založit klan vyjde asi na 2500 goldů a pokud do něj natáhnete 15 lidí, je možné se pustit do zajímavé strategické kampaně s obsazování Evropy, rozdělené na mnoho provincií. Během recenzování jsem klanový zápas nevyzkoušel, ale určitě to považuji za velmi odvážný a zajímavý doplněk hry."
Kazdopadne diky za vsechny prispevky. Pokud nekdo CW hraje, rad si prectu hodnoceni, vypada to skvele, jen aby to fungovalo. -
-
Hmmm strategie se zabíráním území ? .... že by skrytý prémiový potenciál ? To mi k wargaming.net už sedne víc než arkáda .
V každém případě jako neplatící a občasně hrající jsem o podobě CW neměl ani tucha . -
-
Pokud jseš v nějakém klanu na CW, tak se může stát, že se ty goldy, které každé to území vynáší, převede mezi hráče, a hle, máš prémium účet zadarmo. Ovšem, musíš připočíst, že nějaké goldy ti sežere, špionáž apod.
-
-
Ses celkem naivista, si spocitej, kolik godlu uzemi dava, kolik hracu potrebujes, abys ho udrzel ... a kolik goldu potrebujes na provoz klanu ... a zjistis, ze na premiaky by to vydelalo jen ciste teoreticky.
-
-
Nejsem najivista, zrovna jeden z toho mám. Takže kdo je tu najivista.
-
-
-
-
-
-
Je to zkurvená vymrdaná píčovka kokotina
-
-
Souhlas
-
-
hele ja kdyz to instnu tak mi to hazi modrou obrazovku, nevite co s tim?? kdyztak piste na mail: salamon.h@seznam.cz
-
WoT jsem hrál.Bavilo mne to cca 3 měsíce ,bohužel hra má tendenci brzo nudit.ALe jinak moc pěkné dílko které je bohužel na půl cesty.Těším se co bude příště.U mne 6/10.