Přejít na výpis diskuzí
World of Tanks se chlubí novou fyzikou a grafikou
5.3.2014 | Aleš Smutný
108 příspěvků
-
Ty budeš hodně jednoduchý jedinec
-
wotko ma zamerovac ... u wt sem ho taky zahlid, ale puvodni vyjadreni vyvojaru nasvedcovala spis tomu, ze tam vubec nebude. Zadnej normalni hrac wotka nestrili z 3rd (az na vyjimecny situace, kdy vyuziva svyho povedomi o ingame bugu, kterej tam je odjakziva). Zobrazit na mape nejakych max 30x 6 ... 180 vraku vozidel ... nevnimam jako nijak zasadni problem.
-
Nikoli, to jen ty ses zcela zjevne pitomec a negramot k tomu. To ze uz ted nehraje totiz neznamena, ze nema nahrany tisice bitek a ze by si mamalasy jako ses ty nedal v libovolny z nich k snidani.
-
Zato idioti jako ty, ktery nemaji paru zhola onicem, lezou yplne vsude.
-
Prave si presne popsal GF. Kdo vystreli prvni vyhral.
Vypada to, ze jsi opravdu rajcatko, ktere yleze doprostred aby jej vsichni videli a prestreluje se bez kryti -
GF nemuze nijak ohrozit WoT. Trumpetko, az si GF zahrajes a zabijou te na 1 ranu z 1000m pak jsem zvedav co budes rikat. Goldova munice zvana HEAT, kterou budou mit vsichni, protoze si ji normalne odemknou. Staci zasah do poklopu a cela posadka mrtva.
-
Hmm a ty jsi šťoura ..... nikdy jsem gold naboje nepoužíval, jenom v CW. Ale kdybys četl pořádně, tak říkám, že gold ammo zničilo tuhle hru, protože armory na tankach nemají žádnou cenu. Ptotom zrovna všichni můžou jezdit v traktorech a výhodu bude mít ten, kdo první vystřelí. Asi takhle funguje tahle hra. A fakt mě zamrzí, když zapikovaního MAUSE prostřelí zepředu do věže TIER 7 s gold naboji. Asi tak. TOhle si můžou strčit do zádele *1*
-
Hmm, ty si takové to "rajčátko" (podle eff v červených hodnotách), které si naivně myslí že goldy z tebe dělají krále. Stačí jen umět hrát a ne vždy goldy na druhé straně pomůžou (sidescraping, angling atd...)
-
Cituji tebe "já nad touhle hov*dinou dávno zlomil hůl " . Takže si buď debil, že hraješ něco nad čim si zlomil hůl a nebo lhář.
-
Proč se piplaji s armory a poškozením, když celou hru degradovala už před 2 lety ZLATA MUNICE, která ze hry dělá dětský simulátor. V tuhle dobu jsem to přestal hrát. Protože je jedno jaký máte tier, nebo jak těžký tank máte. Stejně vás trefí zlatou municí za stříbrňáky a z těžkého tanku je rázem lázeňská oplatka. Takže hnus velebnosti a ani žádné vylepšení tomu nepomůže, dokud tam prémiová munice bude *3*. Chlapci se bojí svého konkurenta War Thunder, který doufám dopadne o něco lépe.
-
Copak WoT není z 3. osoby?
Jinak z bety mám teda jinej pocit. Tanky jsou vidět na kilometry, jen se ti hned neoznačej. Tank bez příčiny nevybuchne - musí dostat kritickej zásah. Zrovna tak, když střílíš, musíš zasáhnout vitální bod.
To mizení je daný počtem tanků ve hře (každej hráč může hrát postupně třeba za 5 tanků) a doufám, že v ostatních modech nebude.
Bez ohledu na capslock, nemyslím, že to platí vždy. Myslím, že by mohly NDA klidně zrušit, ale je to jejich rozhodnutí. -
pises nekomu, kdo ma 1800 ... lol
-
Jop ... vcete autoaimu ... coz je z videii taky videt. Ostatne, tahle hruza je i ve wot, a kazdyho lepsiho hrace to pekne se…re ... kdyz chce namirit trebas tesne pred/nad/... protoze to ma v ruce a vi ze je to tak akorat ... a ono to zamerovac prilepi nekam na tank ... to je na vrazdu.
-
8k bitev 1400wn7, no to jsi teda ještě tankový mlíčňák, až budeš mít přes 25k a 1800 jako mám já, možná si začneš všímat i věcí které jsem zde vypsal.
-
Vždyť tam je (sniper mód) už od začátku CBT.
-
Hraju WoT už od prvních týdnů CB. Asi tak 5h týdně. Musím říct že to je docela dobrá hra. Nemusím u toho sedět pořád na rozdíl od jiných her. Stačí znát trochu taktiku a mapy a chytnout slušnej tým.
Pár chyb to má. To že tank mi projede přes ulici a já ho vidím až když už mizí téměř za rohem je pravda. Už se mi to někdy stalo. To mi vadí. Já bych nějakej spotovací režim vyhodil. Tank je v zorném poli tak bych ho měl vidět. Klidně i na kilometr. Pokud mám ve výhledu překážku, tank je schovaný za stromy, či keřem, domem nebo čímkoli jiným, neměl bych ho vidět i kdyby stál 20 metrů vedle. Ty červený obrysy bych vymazal. Pak by mělo smysl maskování tanku. Částečně by splynul s okolím. Pokud by jste chtěli nahlásit jeho pozici ostatním, udělalo by se to na taktický mapě . Myší vezmu ikonu tanku a posadím ji tam kde si myslím že je. Ostatním se to zobrazí na mapě a musely by si ten tank najít.
To že se mi občas střela odrazí neřeším. Naštve mě to, ale budiž. V reálu jsou taky vadné střely. Alespoň ve WW2 byli.
Jo a zvětšil bych mapy, alespoň o polovinu. Pak by MT a LT měly větší možnost napadnout nepřítele z boku, využít rychlosti a pohyblivosti.
A War thunder? Hraju letadla jen tam. Válka se vším všudy. Alespoň z pohledu pilota. Model poškození je dobře nastavenej. Chování letadla taky Předtím jsem hrál IL-2. WoP je proti tomu nemastný neslaný. Jsem zvědavý na ty tanky. Pár videí jsem viděl, vypadají docela dobře. Ale závěr si udělám, až si to vyzkouším. Jen proboha ať je tam sniperskej mód. -
Hmm ještě jsem neviděl tolik mínusů u příspěvků vyjadřujících se negativně o WoT, většinou tomu bylo přesně naopak, no CZ WG PR oddělení asi dostalo nějaký prachy navíc *12*
-
Jasně proč nezačít urážat hráča s 1400 WN7 lol. Vím kam střílám
spotting sa aktualizuje takto
within 50 m range - every 0.1 sec
within 150 m range - every 0.5 sec
within 270 m range - every 1.0 sec
within 445 m range - every 2.0 sec
Takže pod nosem ti určitě neprojede.
Spíš bych řekl, že ty netušíš kam střela letí. Míříš těsně vedle zdi nebo zemi a pak sa strašně divíš když netrefíš tank, ale zeď nebo zem. :D A místo abys postnul jediný důkaz toho, co sa podle tebe pořád ve wot děje, tak sa tady jenom vztekáš a urážáš jak umíněné malé děcko. BTW víš, že granáty léců po křivce?
Hážeš tady počty mozkových buněk a 270-500m je pro tebe asi pod nosem ROFL. -
Videt, ze do toho hodne vidis a rozumis o cem je rec.
Nerikaji ti kamaradi "IQ Tikve" -
ad 3) tak to máš buď extrémně vysoký ping 300 - 400 +
anebo seš na rohu tý ulice tak blbě postavenej za zdí, že vidíš jenom úplnej kousíček