Přejít na výpis diskuzí
World of Tanks se chlubí novou fyzikou a grafikou
5.3.2014 | Aleš Smutný
108 příspěvků
-
Beru ji z vlastní zkušenosti - hrál jsem obojí. Ten pocit z her je úplně jinde. WT působí víc jako bitva a celkově mnohem přirozeněji.
Uvidíme, jak to bude po updatu WoT, ale myslím, že i ty vylepšení enginu (který vypadaj opravdu pěkně) mě od WT tanků stejně nedostanou. -
Na zábavnosti? To se snad snaží každá hra, ať už realistická, nebo jiná.
-
Díky VonDoome, pěkná videa. War Thunder rulez *3*
-
Tos to moc nevylepsil tim videem :D, ale tak nikoho nezatracuju WT asi bude dobry ale ty tanky me prijdou hodně slabí, popravdě nevím kde berete tu jistotu že to bude tak TOP :P
-
Tak to meles pekne z cesty nebo uz minimalne 2 roky nehrajes hosane. X se bez premka do + dostat neda ani pri hodne vyrazny vyhre.
-
Jiste, a proto wargaming vsude vytrubuje, ze je to simulace s arkadovym ovladanim ...
A o zabave uz davno nemuze byt ani reci. -
Pokad mi nedaj volbu si zvolit mapy jake chci hrat tak jim prdim na tu jejich uber fyziku.
-
World of lags se může vychvalovat třeba do nebes, já nad touhle hov*dinou dávno zlomil hůl ... Je to již hodně dávno co se ze hry vytratila jakákoliv zábava, tak skoro zmizeli hráči, kteří při hraní používají mozek ...goldový a nevybalancovaný publik je nehratelný a alternativa v podobě klanovek naprosto o ničem, ne opravdu nemám každý večer čas, ani chuť sedět u kompu.
Masovost a neustále špatné rebalancování tanků + přidávání nových nesmyslných monster ze strany WG, tuhle hru naprosto pohřbilo, z wot se stala jen kopa hnoje pro nerdy. -
Ja nevim co porad nekteri nadavate na WOT co se tyce realisticnosti. Ano neni realistickej. Ja beru wot jako counter strike zalozenej na akci,sviznosti a zabavnosti. Counter strike taky nikdo nesrovnava s realismem (Arma 3).... Jednoduse: WOT=Counter strike a War Thunder=Arma 3... kazda hra si jde svou cestou. A me vzdy vic bavily hry typu Counter strike atd..
-
Tohle ale neni realisticka hra ale hra akcni, rychla, zabavna. Nikdo tady nemluvi o realite. WOT je neco jako Counter strike a ten taky nikdo nesrovnava s Armou 3.
-
Heh ja bych s tou spicku byl dost opatrnej, na tom videu ty tanky pusobi dost komicky.
-
coto meleš prosimte? Ja rikam, ze na poradnou fyziku - takovou u kerý tu fantazíruješ - este nejsou kompy... muj komp nech radši v klidu jo, nemám nic z toho cos tu popsal a dál se stebou asi nemá cenu vubec bavit
-
a navic kolik let ty tanky bezi a zrovna ted udelaji zmeny a budou rika jaka je to technologie
-
boji se az vyjde thunder s tankama tak udelaji novou grafiku a fyziku do wot. ale ty letadla wow to je porad stejna blbost co pred tema patchama zadny model poskozeni max ulomene kridlo nebo kour war of thunder ma + prostrileni a kridel, unik palivamzabiti pilota a lumomeni ocasu
-
"for testing purposes only" nebojímse toho že to budou dolaďovat :)
-
z vlastní zkušenosti vím že T8 se dá jakštakš ještě uživit (záleží na tanku a na MM, pokud ti tank nesedí nebo s ním neumíš tak ti nevydělá ani kdyby ses rozkrájel)
-
"linka je naprosto OK" tak jako všechny (teda většina) linky koncových uživatelů hrajících WoT a prožívajících daný problém, a WG.net už dlouho netvrdí že za to může připojení koncových uživatelů, ale routing cesty mezi servery a uživateli :)
-
Velmi divoké tvrzení, vzhledem k tomu, že jak Update WoT, tak ani WT ještě nevyšly...
-
Kdo chce vidět pořádné tanky, ať se podívá na komentované gameplaye z tanků ve War Thunder. WoT je proti tomu dost pozadu a dlouho bude. Ani plánovaný update fyziky moc nepomůže ... War Thunder je špička *5*
https://www.youtube.com/channel/UCrMyHXL7gDUVniyT0A8h-0A -
Těším se už dlouhou dobu na War Thunder, ale pdole toho co teď s WT tankama prováděj, začínám, lehce ztrácet iluze, ale vím, je to test...proto jsem rád, že se na WoT takhle maká, jelikož i přes svoje mínusy mě ta hra pořád baví.