Přejít na výpis diskuzí
World of Tanks se chlubí novou fyzikou a grafikou
5.3.2014 | Aleš Smutný
108 příspěvků
-
Nj, v tom pripade patris k tem 80% tardum, co vubec netusej co hrajou a kam strilej, pak chapu ze nevnimas, ze ti zmizela strela ... proste proto, ze stejne nic netrefis.
Ve standardni ulici (na 4+tanky vedle sebe siroky) se ti naprosto libovolnej stroj i pri nejpomalejsi jizde spotne az kdyz je za pulkou ulice. Kazdej rychlejsi (= vsechny light a medium) az kdyz ji prejedou. A pokud nemas krom mozku zaroven chromy ruce, tak navstiv youtube, najdes tam tisice videii. Pripadne (pokud mas aspon jednu mozkovou bunku) najdi si prisluny techinfo primo na wiki wg. Mimochodem, pri tech 70(virtualnich)km/h to dela +-40m ... tedy tech ulic muze prejet i nekolik ... aniz by ho system spotnul. Jelikoz i vetsina hvy tanku jede kolem 30tky + dalsi cast na zamereni, tak je neni vubec mozny zasahnout pri podobny traverzovani ... -
Jiste ... select x,y,z from ... where ... to trva asi tak ... 0,0001s *9*
-
1. Tak dingání je jiná věc. Když trefíš pod extrémním úhlem tak to dingne (kromě HE). Já jsem myslel, že mluví o penetration za 0 DMG.
2. Ne. Kdyby byly zcela běžné, tak bych po 8K bitvách aspoň jednu zažil.
3. Těžko... Možná když jede 70.
Z cesty plkáš tak leda ty. -
Jen tak pro zajimavost, by me zajimalo, ktery tardi to minuskujou, anzto ja to zazil jak z pohledu toho hvyka, tak z pohledu toho flusblokare.
Trebas IS-7 (100%) sem znicil jedinou ranou ze 107mm na KV. A to (spis zoufalym) vystrelem primo na celni pancir. Pricemz on me predtim 2x zasah ... a neudelal mi nic. Nasledne sme si svorne zanadavali v chatu na WG ... protoze tohle je haluz jak kr…ava. -
Na T9 je to hodne o stesti ... pokud totiz hrajes klasickej random, tak kdyz te to 20x po sobe hodi tym trotlu ... muzes se snazit jak chces, ale budes v minusu. Pokud to umis, asi to v prumeru udrzis +- na nule. Navic prave na tehle vysokejch tierech je nejvetsi problem se satelitem navadenejma atomovkama ... Jelikoz ti dmenti z wg neustale vsechno prekopavaj, tak nikdy nemuzes vedet, estli te za tim sutrem kde prave kempis muze nebo nemuze arty zasahnout. Kdyz pak nahodou atomovky v bitce nejsou ... tak je to uplne vo necem jinym - vsichni hrajou daleko agresivnejs, nejsou vecne zalezly ...
-
Co ti prijde herne zajimavyho na strilecce z treti osoby s tancikama ... kde proste pifas do nejakyho kraci ... protoze nic nevidis, a kde ti zcela bez priciny tank pod rukama vybuchne, zatimco ty do enemacyho prazis uz 10tou ranu?
Co ti prijde herne zajimavyho na tom, ze kdyz uz toho enemaka upifas ... tak obratem zmizi ..?
Tohle presne bylo videt na videoukazkach.
Netvrdim ze to trebas neporesej, ale z toho mala co zatim bylo videt ... A jak sem rek, naprozto VZDY plati, ze pokud nekdo neco dela pod NDA, je to vzdy proto, ze moc dobre vi, ze to stoji za kulovy. Kecy o tom ze je to prece beta, a ze by se objevila kritika ... jiste ze, ale lidi by nekritizovali bugy/vzhled/... ale mechaniky. Pokud jsou dobry a fungujou, tak je lidem to okolo celkem uzadele - jak je videt na minecraftu napr. Ten si taky kupovali a hrali ... i kdyz byl nedodelanej. -
Jestli to myslis jako ironii, tak lol.
-
Meles nesmysly ...
1) zasahy za 0 dmg, kdyz hitne IS-7 ci podobnej stroj scouta? lol ... chces snad nekomu namlouvat, ze 30mm plechovka by odrazila 130mm granat? Ten by ji rozlozil doslova na atomy.
2) mizejici strely jsou pak zcela bezny ... vystrelis, a nezasahnes cil ani v pripade, ze stoji primo pred tebou ... nejspis ten granav vzal roha ... (doslova). Stejne tak je zcela normalni, ze ti zamerovac keca (je zelenej) a to presto, ze mas v ceste prekazu (trebas sutr), pripadne se prozmenu da hitovat i tank, kterej je schovanej za horizontem ... protoze granat kupodivu proleti ...
3) spotting funguje zcela nahowno, nebot ti klidne prejede primo pred nosem ulici tank ... a spotne se ti az v okamziku, kdy zajede za protejsi barak.
Zbytek nema smyslu komentovat, protoze plkas z cesty. A ver tomu, ze kdyz zapocitam betu, tak mam +-20k bitek. Nejvic hru mrvi to, ze pridavaj neustale dalsi a dalsi scifi tanky ... -
Spíš WoT = CS a warthunder Battlefield. Warthunder je realističtější, ale pořád je to arkáda. Simulátor je tak DCS.
-
1. Asi jediný smysluplný požadavek.
2. Zásahy za 0 dmg nejsů vůbec nevypočitatelné. :D Sů to zásahy spaced armoru. Mizející střelu jsem viděl jednu (mám 8K bitev) a to nebylo v mojí bitvě. I když případů kdy sa střela díky lagu chovala opravdu divně bylo víc (asi tak 3 jsem zažil).
3. Ten funguje až na pár drobných úprav od bety stejně ne? :D Každý, kdo ví jak spotting funguje, sa podle jeho pravidel chová. Néni na tom nic divného nebo špatného.
4. Bullshit again :D Koridorový je tak leda Himmelsdorf. A to néni nová mapa.
5. To je pěkný požadavek, ale pochybuju, že by to bylo proveditelné se slušnýma čekacíma dobama.
6. Jaks proboha přišel na to, že do hry tanky s velků alfů nepatří? :D To o HT a LT je teprv bullshit. Já mám 40% her s TD 19% LT 19% HT a 18% MT a zbytek arty. HT sů myslím celkově druhé nejhranější. -
Ahoj SAS. My nic na nikoho nesvádíme. Pokud je problém na naší straně, vždy to oznámíme na portále technické podpory či na fórech, kde i informujeme o stavu nápravy. Jelikož chceme eliminovat veškeré možné příčiny, hráčům s lagy doporučujeme prověřit své připojení, protože bezpočtu hráčů to skutečně pomohlo. Vždy se snažíme poskytnout co nejadekvátnější radu. - Wga Rogalaf CZ - český ambasador Wargamingu
-
Je toho hodně co by se muselo změnit, ale obávám se, jsme realista a vím, že se tohle nikdy, realizovat nebude.
1. Odstranění goldové munice 2. Eliminovat nevypočitatelný systém RNG zásahů za 0dmg mizející střely 3. Úplně změnit systém spotingu ve hře 6. Eliminace zásobníkových monster a tanků/TD s obrovskou alfa dmg, jako FV215(183), WT E100, Foch155, tohle fakt do hry vůbec nepatří, navíc HT jsou ve hře již prakticky k ničemu stejně jako LT 4. Eliminace nesmyslných a malých koridorových map, viz posledních xy přidaných map 5. Vylepšit MM dle ratingu hráčů a nejlépe +-1 a X tiery si klidně mohou hrát jen mezi sebou, jelikož je obrovská propast mez VIII,i IX a X stroji , ano WG tvrdí, že to tak není, ale všichni víme, že tento systém je špatný a určitý rebalance by se dal udělat. atd atd atd. Je toho hodně co by se muselo změnit, abych se opět vrátil, hrával jsem hru od bety, ale kroky které posledních x měsíců udělalo WG, jen urychlilo můj odchod ze hry. s pozdravem -
"a tak bych se rád zeptal, co by se muselo změnit, aby sis hru zase oblíbil"
Asi by chtěl zpátky +-3 MM, minimálně 3 artyny na obou stranách v každé bitvě a ruské OP heavy (KV a spol). Hra je s každým patchem lepší a lepší. Snad jediný rebalanc, který jsem nechápal byl u T-50, jinak bylo zatím vše vpořádku.
Dnes je holt móda hatovat WoT a haterem sa rozumně nedomluvíš. Přitom néni problém narazit na bitvu poskládanů skoro výhradně ze zelených XVM hráčů aj na randomu. Ale každý kdo u hry myslí odešel (ROFL). -
Ahoj VonDoom4. je otázka, kdo je skutečně pozadu. Zda zavedená a zábavná hra s miliony hráči po celém světě, která se neustále zlepšuje a vyvíjí a je tu už několik let, nebo hra, která ještě ani nebyla spuštěna... Každopádně konkurence je dobrá pro všechny zúčastněné a budou z toho těžit hlavně hráči. Obě hry jsou poněkud odlišným konceptem a věřím, že obě si najdou své hráče a fanoušky. Není třeba soutěžit, kdo je špička... - WGA Rogalaf CZ - český ambasador Wargamingu
-
To samozřejmě jo, ale určitě pro větší množství lidí je hra zábavnější když je rychlá a akční což WOT na to že to je tanková hra je.
-
Ahoj abrakadabra. Musím s tebou nesouhlasit, stejně jako by s tebou nesouhlasily statisíce či dokonce miliony hráčů po celém světě. Hra zábavná je, jen záleží, co si v tom najdeš. Public vyvážen je, jen hráči od tohoto systému nesmějí očekávat něco, co nemá v popisu práce a přijmout pravidla hry. A kromě klanovek můžeš vždy hrát v četě s kamarády. Hráčská základna a oblíbenost neustále roste, expandujeme na nové platformy. O pohřbívání tedy nemůže být ani řeč. Mrzí mě však, že jsi na hru zanevřel, a tak bych se rád zeptal, co by se muselo změnit, aby sis hru zase oblíbil. Díky za názor a měj se. - Wga Rogalaf CZ - český ambasador Wargamingu
-
jo taky mě sralo hrát na himmelsdorfu s artinou, ale jinak to udělat nejde protože by to rozblilo ještě víc matchmaking a hra by se spouštěla hodinu
-
S T9 jde jeste taky vydelavat, sice ne moc, ale jde to. Nebo alespon me to problem nedela a to nejsem zadnej extra hrac. T10 nemam, tak nemuzu soudit, ale tam uz to asi do plusu bez premka moc nejde.
-
A to je přesně ten důvod, proč je konkurence dobrá pro spotřebitele.
-
Herně nezajímavý? To bych opravdu netvrdil - viz Red Orchestra.
Jde jen o to, jestli chceš víc esport nebo hru.