Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wenceslaus
    Odlétající věže a pásy, přizpůsobující se terénu jsou ve WT tancích taky. Jen to ničitelné prostředí ještě ne... prý Soon TM :-D
  • Veskoslav
    Asi v životě neviděli, jak se zřítí dům po zásahu tanku nebo pro projetí tanku budovou. Jsem sám, kterému přijde systém destrukce jako domeček z karet? Nebo mám skrytou averzi k WoT po letech slibů a lží? *9*
  • Wargaming je dle meho největší podrazák...celou dobu vymýšlí jen hovadiny a dával nám jen ohlodané kosti v podobě je ty tanky do sebe mužou narážet....a jak tu říkaji optimalizace absolutně naprd.....nehledě o tom že je to zabava zadarmou tak do pulky hry a ty prave heavy bestie jen horko težko krmíte kreditama....prostě WOT ať si hru strčí někam i s tím že sem do toho nasypal taky nějaké ty kačky...radeji war thunder *16* je UBOHE udělat takové změny až když vám teče do bot
  • No super, takze trotlove ted krome ptaku a letadel budou strilet do budov, protoze ty pujdou megacoolove rozbit...
  • beztak je to příšerná hra...
  • hned jak bude končim s World of Tanks
  • Uz je to tady ! Den, kdy po sobe tanky nebudou strilet, nybrz hazet svoje veze ! *1*
    Ale ne, vypada to dost dobre. Upravi nebo uplne zmeni jeste par mechanik a tanky z War Thunder, na ktere jsem se tesil, se mohou zacit bat a to jeste ani nevysly...
  • Enclaw
    Tak Wargamingu nic jiného nezbývá. Blíží se War Thunder: Ground Forces, který minimálně po stránce grafiky vypadá o 100% lépe. Konkurence jim jedině prospěje. Já jsem každopádně nad WoT zlomil hůl už dávno. A to kvůli otřesně optimalizovanému enginu (single core FTW), lagování a stupidnímu systému spottingu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit