Přejít na výpis diskuzí
World of Tanks se chlubí novou fyzikou a grafikou
5.3.2014 | Aleš Smutný
108 příspěvků
-
lepsi Tanky tu nejsou a delsi dobu nebudou :) Fyzika paradni, a za tech par kacek co si odpustim jednu knajpu muzu hrat jak voteklej s premkem. Gold ammo bych si nekoupil, prijde me k nicemu kdyz weakspoty sou tak provareny :)
-
Promluvil odborník *1*
-
Ale jde. Jenom to chce četu. CO se balance týče, 8. tier je na tom nejlépe ze všech
-
Já mám VII tier, tam se to docela dalo. Ale co psali kolegové, tak už ani VII a VIII, tier nejde nějak hrát.
-
Pokračování prvního vlákna (kde už není místo)
Národní bitvy jsou náhodou celkem fajn a dají se vypnout. Lagy jsou problém hlavně po posledním patchi, v posledních pár dnech se to zlepšilo a už si moc lidí nestěžuje. Ale neříkám, že WoT nemá problémy, mě osobně vadí hlavně nevyváženost 10 tieru... -
Ty ale porad zapominas, ze tady se bavime o online hre, kde tech znicitelnych objektu je spousty, stejne tak se fyzika vztahuje na vsechny tanky a to vse musi byt synchronizovano pro vsechny hrace aniz by to zaroven melo vyrazny vliv na odezvu. A pokud bys nahodou chtel argumentovat BF serii, tak se prvne zamysli, jestli mezi temi hrami a jejich pristupu ke znicitelnemu prostredi neni ponekud odlisny.
A podivej se na HW pruzkum na steamu. Tech lidi, kteri maji obstarozni konfigurace je opravdu hodne, coz je proste fakt, ktery hra tohoto razeni proste nemuze prehlizet.
Pravdou ale je, ze WoT vypada na dnesni dobu opravdu jako podprumer co se vizualu tyce.
Nechcu se WoT nejak zastavat, ta hra ma dost svych problemu, ale ten hate, kterej ta hra generuje je obcas neopravnenej, zatimco WT je tu prezentovan jako spasitel. Chce to trochu chladnou hlavu, protoze jinak muze prijit studena sprcha, pokud ta hra nebude takova, jak si mnozi vysnili. *3* -
Nerdi se zase hádaj co je lepší jestli Dota nebo LoL, v tomhle případě WoT nebo WT. Řeknu vám to na rovinu: Všechno jsou to ultimátní sračkyy.
-
Ve WT jak kdy na jednu ranu,zaleži jaky tank na jaky střelí,jakou munici,kde ho trefi a na jakou vzdalenost.
-
No co jsem si pročítal fórum, tak lagy, nevyváženost národních bitev atd. jsou stále.
-
Pokud jsi to nehrál po nerfu artyn, tak ano změnilo se hodně.
-
Přesný zásah ti prakticky zničí celý tank, což ve WoT neexistuje.
-
No začal sem to po nějaké době zase hrát a že by tam byl nějaký massive player kemp sem si nevšim, právě naopak, záleží na mapě a hráči. Zase ve WoT ten tank něco vydrží, to jsou ve WT tak zranitelné ty tanky že chcípaj na jednu ránu?
-
No pokud se něco za poslední půl rok změnilo, tak se omlouvám, ale co ji já pamatuji, tak vždy vyrazí tak 3-4 tanky a zbytek se usadí a čeká. Strašná nuda.
-
To není pravda, ti nejlepší hráči jsou většinou ti nejagresivnější, ale musíš vědět, co si můžeš dovolit a co už ne.
-
Definuj pořádný stoj....A nikdo nemá kompa? Můžu za to, že to hraješ na Dual Core s grafikou 5 let starou? *7* Mimoto, když mi jedou destrukce v Crysis 1 v takové grafice, v jaké WoT nikdy nebude, tak tvůj argument je prakticky o ničem. Jsou to jenom kecy. Nic víc.
-
lol na pořádnou destrukci tu nikdo nemá kompa, tohle je super, takže to tipuju spíš na tu druhou možnost cos uvedl
-
WT je graficky jako WoT? Buď jsi slepý nebo si nastav pořádně grafiku hry.....A WG nezajímá Gaijin? Ještě tu o Karkulce. PR oddělení WG by se mělo posílat poněkud méně okaté lidi... *7*
-
Srandisti zase vychvaluji neco co jeste ani nevyslo (GF) a ma dost problemu. Jeste ani nevedi jak nastavit DMG model. Maji take problemy vybalancovat letadla + tanky. Staci si projet WT fora. Staci se podivat na youtube. Nez to vsechno vydaji v OBT tak bude tak prosinec. Navic tam nemaji zadny znicitelny objekty, nemaji mestke mapy, tanky po zniceni mizi, stromy po zasazeni bombou a padnuti taky mizi, tanky se zasekavaji o shnile paraty, ve WT se strili skrz domy (jestli s touhle fyzikou chteji udelat mestke mapy, ???), atd. Kazdy tady pise nesmysly jak to je graficky 100% lepsi. LOL. Graficky je to na stejne urovni. Podle fyzikalniho modelu bude mit GF hodne co dohanet.
Nejlepsi jsou ty hlasky jak se WG boji Gaijinu a proto zavadeji havok, 312 ml vs 15,2ml (trzby v minulem roce)
Havok zkouseji a hlavne upravuji uz 1,5 roku, tehdy Gaijin nemel ani letadla v OB.
Ale trdla napisou, ze to zavadi protoze se blizi GF. LOL. Timhle tempem bude OBT v 3Q nebo spis koncem roku. A to ciste bez znicitelnych objektu jako jsou stromy, prekazky, mestke mapy ani nepocitam.
WG si jede svym tempem, nejaky Gaijin jim muze byt putna a nezajima je.
Je to poznat taky na vyvojarskych dennicich. Videli jste nejake od gaijinu? -
A WoT ne? WoT je v tomto kasatrofa, všichni se "zahrabou" a čekají....A když se někdo odváží vyjet, tak je většinou mrtvý.
-
A já zas po zkušenosti s WarThunder betou zlomil hůl nad ním.
Spousta idiotů řvala, že chce realizmus - tzn. tanky většinou chcípnou na první ránu, takže jedna polovina celou hru kempí a druhá polovina vybuchuje jako petardy na silvestra. Grafika je slušná, hratelnost - najde si své zastánce. Možná tam přelezou všichni snipeři z ostatních FPS her, protože to teď WT připomíná.