Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amylee.Anderson
    Jestli by to hrály tříletý děti, tak celá naše civilizace je zatracena.
  • Amylee.Anderson
    Kdy se děcka naučíte, že na grafice nezáleží.
  • Pokud by to napsalo dítě ve věku dvou let, tak je docela geniální. Já ve dvou letech neuměl nic :-)

Mistře Drago. Tvůj post nám ukazuje inteligenci bublajícího bahna, takže bych tady své projevy o tom, že WoW je nejtrapnější hra pro děti věku 3+1, nevykřikoval.
  • Duuku_cz
    Napsalo dite ve veku dvou let *3*
  • S osobními útoky si běž na Idnes, tady na ně není nikdo zvědavej! Jestli nejsi schopen normálně diskutovat, tak sem prosím nepiš.
  • Vy ste ale ubožáci world of warcraft je ta nejtrapnější hra pro děti ve věku 3+1 TAKŽE FUCK ALL
  • Kdyby spíš udělali Wacraft 4.....

Já chápu, že musej furt něco robit pro tu obří masu, která WoW hraje, ale podle mě kdyby nerobili, tak se stejně nic nestane, protože vetšina WoWkařů stejně už neví, co jinýho by dělali. (Neberte to nějak osobně ) *5*
  • Piggsy
    Ale to přirovnání k Worms 3D je celkem trefné.. *2*
  • K tomu Aionu, me bavil asi mesic mozna o chvilku dyl a pak jsem utekl zpet k Lineage2. K vyvoji Tery se koukni jestli chces na teraportal.cz je tam hodne infa o tom jak to bude vypadat a myslim ze ten koncept ma velikou sanci na uspech. Jedine co jsem videl stejne s Lineage3 byl jeden screen mesta a ten jeste nebyl ofiko L3, nakonec je to z Tery. :) Moc oficialniho infa jsem nepochytil o L3,takze nevim jestli si neco BlueHole nechali kdyz odesli z NC softu. Guild Wars jsem hral taky jen chvilku a jen puvodni prvni dil, odradilo me prave instancovani sveta mimo mesto chodit jen s partou mi prislo divny.... Taky netusim jak moc toho zustalo pro GW2, nekde jsem cetl ze by to melo nejak pribehove navazovat nebo ze by to melo byt to co se delo pred GW1. Kazdopadne se mi ten svet libi,co si budem lhat ta grafika je fakt pekna a vyber ras taky pomerne zajimavej takze to docela nalaka.... Vyhrou pro me je ze to bude bez poplatku koupim si hru a muzu se k ni vratit kdy budu chtit a nebudu muset nikde narychlo posilat mesicni platbu.

Pro me prozatim zustava best MMORPG Lineage 2 ...stravil jsem u ni s pauzama 5 let :D

Taky prezentuju svuj nazor nerac bych aby to nekdo bral jako bernou minci,preci jen to nemusi byt vse pravda :)
  • Ještě chci podotknout že tady publikuji svůj názor a ne nějakou pravdu nebo něco podloženého, jedná se o diskuzi, takže v případě že jsem se v něčem zmílil se omlouvám :D
  • S tím že s tím NC soft nemá nic společného bych tak docela nesouhlasil protože screenshoty a koncept který publikoval NC soft zhruba úřed 5ti lety a prohlašoval ho za l3 zůstal, nic se nezměnilo, takže pokud nějací autoři odešli a založili svoji firmu pořád platí že vytvářejí hru kterou publikovali jako l3 ještě pod NC soft. Aion úžasnej, já nevim hrával jsem ho ale prostě, podle mě třeba pvp nestojí za nic já nevim ale tenhle systém otevřeného světa nefunguje a vím to protože jsme tenkrát přišli jako celá guilda která hrávala Age of conan a z 60% jsme se přesunuli k Aionu, ale prostě ne za tím si stojím ať už je aion graficky nebo jakkoliv úžasně vypadající tak nefunguje a podle mě ani nebude protože autoři sázejí na špatnou kartu a boti nás sice štvali ale o tom to není, nikdo neodejde ze hry která ho baví a vytvoří si tam svůj vlastní svět kvůli botům. K tomu gw 2 bych si osobně přál aby jim to vyšlo, dali si na tom hodně práce, udělali obrovský a celkolepý svět stejně tak města ano dotvořili věci které hráčům v 1 chyběli ale taky tím stvořili hru která toho s gw1 zas tak moc společného nemá, chci říct nový systém možná i nový svět? Já bych teda na hardcore gw hráče zas tak moc nesázel, teda ano na pár měsíců ale myslím že ten záměr autorů šel k tomu aby přitáhla co nejširší publikum a hru i tak publikuje, přiznám se že gw1 sem hrál opravdu málo, a nevím kolik toho zůstalo věrno původní hře ale nejsem si uplně jistý. Abych to shrnul tady všema těma řečma co sem napsal podle mě zéměr byl ten ,,máme pro vás zbrusu novou hru která se jmenuje guild wars 2 ale kdyby se jmenovala World of NC soft bylo yb to jedno protože je všechno úplně nové a epické a obrovské tak podtě a kupte si nás" tenhle pocit ze hry mám a ne že bych ny tom viděl něco špatného vždyť to tak dělá spousta firem, jen prostě v podání téhle firmy z toho mám trochu obavy každopádně koupím, vyzkouším a doufám že budu překvapen. Jinak do té doby pro mě nejlepší hra od nich zůstává Lineage 2.
  • GW2 si ziska hodle lidi diky tomu ze nevyzaduje poplatky a ma v druhem dilu hodne veci ktere hraci postradali v prvnim ( za me je to treba to ze jsi mimo mesto chodil jen se svou partou a nesetkal jsi se tam s jinymi hraci a tak podobne). Aion je uzasna hra jenze NCsoft nezabranil rozsireni botu a proto uteklo mnoho hracu. Nastesti s Terou online nema NCsoft nic spolecneho, protoze vyvojari kteri na ni pracuji odesli z vyvoje Lineage3 po tom co zjistili kam by se mel vyvoj ubirat a zalozili vlastni studio (BlueHole Studio) a nasledni byl projekt Lineage3 zrusen. Tera online nabidne neuveritelne mnozstvi novinek uz jen soubojovy system bude neco nevydaneho).

Doporucuju juknou na Rift, ma zajimavy koncept valky ktera je tam vedena a celkove to dobre zaujme...

K SW:The old republic neni co dodat,Bioware maji mou plnou duveru a muzu rict ze jejich hru bych si poridil ikdyz bych o ni nic nevedel. Oni jsou mistri zanru RPG a plne verim ze sve zkusenosti zuroci i v MMORPG .)
  • Já myslím že gw zas tak dobře nedopadne, nc soft má v poslední době prostě smůlu a taky sklon k tomu že jejich hry jsou jedna velká tuctovka od tabula rasa která se dokonce dočkala zrušení a z Aion který se začatků ohromoval hráče originalitou toho taky moc nezůstalo a tak 70% lidí odešla ke svým původním hrám, ikdyž mám gw předobjednán tak tomu prostě nevěřím, já osobně věřím že po velkolepém zahájení do kterého natečou miliony a miliony dolarů příjde po nějaké době (tuším že ne moc dlouhé) chladný pocit z něčeho co sice na pohled vypadá epicky ale vlastně se nic zas tak skvělého nestalo. SW tor se taky těším a musím říct že bioware věřím osobně nejvíc ze všech vývojářských firem co znám tak doufám že se zpracování dočká kvality kterou podávají u jiných her, a z Tera jako původně ohlašovaný lineage 3 mám stejný dojem jako z aion a gw akorád že má ještě menší šanci než gw na který NC sází nejvíc.
  • Funguje myslim jen pro registrovane uzivatele.

Edit: Test :)
  • hm tlacitko "upravit" koukam funguje doslova na 200% ...
  • dobra grafika ala worms 3d. masam to zrejme staci...
  • dobra grafika ala worms 3d. ho masam to zrejme staci...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit