Přejít na výpis diskuzí
World of Warcraft: Cataclysm – dojmy z hraní
3.1.2011 | Redakce Games.cz
119 příspěvků
-
Ježiš no, píšu rychle z práce, chybka se může stát, ale chytat za tohle je ubohost *3*
-
Zabýt? Nejsi jeden z těch co všemu "rozumý"? *1* *1* *1*
-
BC este bolo super, ked som hral za paladina v combe s warriorom, super proste areny a tak. Ale s prichodom Wotlk som prestal hrat, guilda sa rozpadla, Wotlk mi pripada ako tie japonske rubacky, same efekty, pc mi nestiha..:D . Cataclysm som este nevidel, ale viem si to predstavit. Tauren priest?! xD mam dost . Zlate BC casy, na 70 ke by som vydrzal hrat aspon take 2 roky este. Ale hold peniaze treba a treba pritiahnut novych hracov, pripadne stiahnut terajsich este do hlbsieho bahna. Ale mna bavili len BGcka a areny, PVE mi nikdy nevonalo tak mozno preto, urcite kopec novych ludi zacne hrat a aj ti terajsi ostanu . /cheer
-
Americke deti kricia na forach. Nerfnite HC- dungeony inak zrusim konto. Iny zase pisu. Spravte to urobite nam tym sluzbu.
-
O "westernizaci" jsem uz nekde slysel. Furt se o tom nekde mluvilo. Kde jen to kruci bylo... Aha - Aion. Ono to nakonec v prekladu znamena "bude to stejny, ale bude to trvat o pul roku dyl".
-
Jo AION zklamal. Ale tak třeba je právě tohle to MMORPG (o čemž teda pochybuju *4*), které prorazí ze stínu WoW. Jenomže to se nestane, pokud to nebude další grindovačka v řadě.
Vývojáři musí vymyslet něco nového a neotřelého, ať je to klidně fantasy s elfama a trpaslíkama, jako WoW, ale musí se hrát jinak, pak bude mít šanci. Kdy konečně někoho napadne vzít systém povolaní a profesí z Ultimy Online. Nebo proč se do toho samo EA nevrhne, to by myslím byla bomba. Žádné levelování, ale expení jednotlivých skillů, možnost být nejlepším kovářem na serveru, ale hovno zabýt, apod. Kdo zná Ultimu, pochopí *5* -
Někdy před rokem se jeden z vývojářů prokecl, když něco srovnal s připravovaným Warcraft 4. Od té doby ticho po pěšině, každopádně jsem někde viděl součty vývojářů Blizzardu a kdo na čem pracuje a právě jim tam dost "přebývalo", z toho plynulo, že musí mít ještě nějaký neoznámený projekt. Třeba to je nový Warcraft. Ale řekl bych, že je to opravdu otázkou času, kdy ho vydají nebo udělají *4*
-
WoWkoooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *1*
-
Je to tu zase, to nadávání na "dětskou malovanou grafiku". Jenomže ta právě k WoW sedí, vychází ze třetího dílu Warcraftu a dělá právě svět barevný a rozmanitý, členitá krajina a spoustu detailů. A rozhodně to není důvod to nehrát nebo alespoň nezkusit, ale stalo se z toho takové klišé. "Nehraju wowko, protože jsou to omalovánky." To je věta na zabití *4* Většina lidí viděla jen pár screenů ale na vlastní oči neviděla ten živoucí svět v pohybu.
Nedávno jsem zapnul LOTR Online, předtím jsem zkoušel i Lineage, je to možná pěkné, ale svět tam působí hrozně prázdně, v tom je WoWko jedinečné, všude se něco hýbe, tu strom, tu keřík, tu kámen, v obou výše zmíněných hrách jsem běhal po holých pláních a kopcích a kde nic tu nic *10* -
warcraft 4 má šanci v případě že wow přestane táhnout a já jsem všema deseti pro stejnej facelift wacraftu 4 jako tomu bylo u starcraftu 2 jenomže to by wow zabilo no takže se to nejspíš nestane
-
TAky by mě zajímalo to, kde si vzal to o vymírající komunitě. Slyšel si dobře. 5 nových zón, 6 instancí a 3 raidy je určené pro lvly 80-85. Ostatní změny se vztahují an staré dungy, raidy, atd. Ty se samo nevypisují, ale každý, kdo si vše projde hezky od začátku ty změny pozná.
-
Promiň ale to je dobrej aion no prostě původní koncept NC softu jako lineage 3 kterej zrušili a nechali ho lidem kteří odešli a založili si tuhle foirmu jako Tera, tahle hra dobře nedopadne a třeba mě ukamenujte ale dám ti radu pokud nechceš čekat na teru tak bež hrát Aion, stejnej engine stejný postavy, stejný armory, a podle mě stejnej obsah, už na pohled je to obrovský kýč což by ani tak nevadilo ale teru prostě znám a její vývoj pozoruju už několik let od screenu až po videa a nebudu tě od toho odrazovat ale můj názor je že to dopadne ještě hůř než aion, taky mě ta hra trochu připadá pro holky když se na to video co si takdle postnul podívám já nevím barevný poníci zelená rozkvetlá louka a duhou a skrze ní se žene jakýsi blonďatý elf s rozepnutou blůzkou no řeknu ti bejt homoelfosexuál tak se asi neudržim a už předobědnávám ale opravdu ti jen chci říct pořádně si rozmysli do čeho chceš investovat jinak je to samozřejmě tvoje věc :)
-
Navíc problém je že ty v tom vidíš questy ale pokud deš do mmo světa tak by sis měl uvědomit že tam deš žít a né vlastně hrát k tomu jsou tyto světy stvořené, aby ses tam uplatnil se svým alter egem a přijal podmínky a still který ti nabízí, každý takový quest je pak příběh který prižíváš a vnímáš a taky tě do něj nikdo nenutí je přece na tobě jestli pomůžeš někomu kdo je ti třeba podle questu simpatický a dostaneš za to doměnu :)
-
Umírající komunita s více jak 13 milióny lidí tak to musej bejt všechny ostaní komunity už mrtvý ne ? :D
-
Prekvapuje me ze soudite neco o cem asi moc nevite jelikoz prave Tera prochazi westernizaci ( je prizpusobena pro evropu a ameriku), takze by melo odpadnou grindovani a mely by pridat vice Q. Na westernizaci se podili studio En Masse Entertainment ve kterem pracují bývalí zaměstnanci Microsoftu, Blizzardu, ArenaNet a Electronic Arts. Kteri se podileli treba na WoW, Conanovy a dalsich takze bych moc tomu ze to zapadne neveril, pro me to je jednoznacne nejocekavanejsi hra pro rok 2011.
-
Tak a ted se podivej na
http://www.youtube.com/watch?v=ag2cRTU-Og8
a pak se zamysli, jak dopadlo FF XIV. -
já taky nejsem pro předělání všech ale jen těch nových 85 možná max 80 - 85 protože pochybuju že by někoho vzal vymodelovanej armor na 20 lvl kterej za hodinu vymění
-
Tak tak, bohuzel zase dalsi korejska/asijska grindovacka. Podle me brzo po vydani zapadne, podobne jako Aion.
Me osobne zaujal spis Guild Wars 2, kvuli nadhernymu artstylu (aby taky ne, pracuji na nem nekteri Ex-Blizzardi, podilejici se na vyvoji napr. Diabla). -
Mam moc rad lidi, kteri nejdriv reknou, ze se jim nelibi omalovankova grafika WoWka, pak reknou, ze je ta grafika hnusna, pak vychvali neco jineho, pac to ma proste cool grafiku a nakonec pri mass pvp museji vypinat zobrazovani postav, pac by jim to stroj neutahne.
-
Mohl bych se redaktora zeptat, kde přišel na počty nových zón, instancí a raidů. V jiném článku (zahraničním) jsem se dočetl 5 nových zón, 6 instancí a 3 raidy. Ne, že by mi na tom nějak výrazně záleželo. Hru nehraji a hrát nebudu. Co se týče samotného Cataclysm, tak se mi zdá, že se Blizz po dlouhé době zamyslel nad svým výtvorem. Otázka jestli to pomůže umírající komunitě na víc, než tři měsíce.