Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A pochlubí se Blizz, kolik z těch 13M účtů je skutečně aktivních a kolik jich pochází z Asie. Toho bych se obával...
  • Taky si myslím, že Warcraft 4 není jen název pro hru, na které se nedělá. Takový konec pre-produkce by byl možná realný.
  • chtel bych se zeptat nekoho z hracu WoW. obcas hravam nejake free MMO, ale vzdycky sem chtel zkusit WoW, ale nikdy sem s k tomu nejak nedostal. co bych si mel jako novacek koupit, co potrebuji a co nemusim?
  • Nemyslel jsem to tak, že pomlouváš WoW, ale tak, že se nebráním jiným hrám, že nejsem člověk typu "Jedině WoW, ostatní MMO jsou shit" nebo "Jedině CoD, žádná jiná FPS neexistuje", že rád zkouším a hledám jiné hry, které by mě chytly a posadily na prdel dlouho do noci *4* A proto jsem vyzkoušel tuny MMO, přes Ragnarok, Anarchy Online, Lineage, SW: Galaxies, LOTRO a já nevim jaké další, bezpočet free klonů (ale 100% klonů *1*, to člověk až někdy zírá, jakou mají drzost a kopírují a kopírují) Lineage a WoWka a zádné MMO podle mě nedosahuje kvalit a propracovanosti WoW a Ultimy Online *4*
  • Instancovane? Dobře, ale to se právě neslučuje s WoWkem, velkým světem bez loadu (pokud samozřejmě nelezeš do raidů či arény adod.), k tomu by asi vývojáři nepřistoupili. Myslím hráčském domy přímo ve hře, ve světě. Podle mého názoru se toho ve WoWku nikdy už nedočkéme, nedokážu si představit, kam by to namáčkli, aby to nevypadalo moc uměle *4*
  • O miste to opravdu neni. Podivej se na Everquest 2 (podle meho absolutne nejlepsi player housing vubec) nebo dalsi vyborny housing v LOTRO. Proste jsou domky ""instancovane"".
  • Není na to místo no. Pamatuju na housing v SW: Galaxies, velká hráčská města ... a nic, pusto, hnus, jedna krabice (dům *3*, ale to tak moc nevypadalo z dálky) vedle druhé a nikdo tam nechodil, protože co by tam taky dělal *4*. Chce to promyslet, bohužel to asi není tak jednoduché. Pokud je to odříznuté od okolního dení, tak tam bude mrtvo. A do fungujících měst to zas horko těžko začleníš.
    Ale bezesporu by to bylo fajn, kdyby to bylo hezky vymyšlené a udělané.
  • Tak to me zklamali. Housing slibuji oz od vydani hry.
  • Nikde WoW nepomlouvam ani nekritizuji. Pouze jsem reagoval na tvuj nepravdivy post o ''puste grafice '' v LOTRO. Ze ti sve thry nesedl je zase uplne jina vec. A ano,i v LOTRU jsou puste plane,ale kdyz jsi na puste plani,tak tam asi zadne stromy,kvetinky a ja nevim co cekat nemuzes.
  • player a guild housing najdes jen na free serverech - na offi na to neni misto, protoze vsechny baracky jsou vetsinou vyuzite
  • lotro je strasne male a v lineage 2 jsou ooooobrovske prostory... delane pomoci ctrl +c ctrl +v
  • Když píšu "zapnul" tak to znamená hrál, ne že jsem viděl screeny. Wowfan možná jsem, ale to neznamená, že nehraji nic jiného (teda teď už nehraji ani to WoWko) a že říkám, že vše ostatní je shit. Vím co jsem viděl, mrtvý svět, takový, těžko se to vyjadřuje, neosobní, prostě jsem z toho měl pocit, že je to holé.
    Zkoušel jsem spousty mmo, free i placených, jestli nenarazím na něco, co mě bude bavit jako wowko, když jsem s ním začínal, ale bohužel, nestalo se, žádná ze současných MMO se tomu nemůže vyrovnat, co se týká hratelnosti. To, že je v AoC či AIONu bezva DX 10 grafika a miliony polygonů ještě neznamená, že to je dobrá hra. A taky to je vidět na odezvách hráčů *4*
  • Jako v posledni kreci vypadas podle prispevku spise ty. A to rikam jako nefanda WoW *7*
  • 13 milionov ludi....? co to je...? :D praha? kolko ludi hra CS alebo BF/CoD wow umiera
  • Funguje ve WoW player housing? Nekde jsem cetl ze jen na RP serverech. Je tedy? Stoji to za to? Nejaky popis nebo porovnani s ostatnimi hrami by nebylo mozne? Dekuji.
  • LOTRO melo v dobe sveho vydani jednen z nejkrasnejsich grafickych kabatu vubec. A ani to nebylo (narozdil od napr Age of Conan nebo Everquest 2) prehnane narocne. Nektere screeny ze hry vypadaji i dnes,temer 4 roky od vydani, jako fotky. Takze vazne nevim co jsi videl. Zrejme jsi na to nemel dostatecne kvalitni PC. Nebo jsi jen cetl recenzi zde na TISCALI,kteri jsou uz znami tim,ze u temer vsech recenzi maji obrazky z her na low ci medium detaily. *2*
  • rekl profesionalni pocitacovy grafik, ktery nepozna rozdil mezio directx 7 a directx 10 ... demente
  • proc by to zabijelo wow ?
    podle me se stane asi toto:
    wow ma skoncit porazenim plamenne legie v poslednim datadisku, kde bude max lvl 100 (podle blizzardu)
    potom blizzard skonci s vydavanim datadisku, vyda warcraft 4, kde zacne novy pribeh a ten pak rozviri WoW 2, kde zacne vycucavat jeste vice penez z lidi :D
  • v Lotro-vi nikde nic??? to si mal asi len premenovanu hru... vidiet ze si WoWfan!!! :D
  • Ale kdo to delal? Tady to delaj lidi ktery uz za sebou neco maj tak tomu verim ze to vyjde. A hlavne co je nejdulezitejsi tak tamhle hra prijde s non-target systemem uz zadny nakliknuti moba a jen mackat skilly a stat na miste. Tohle uz bude konecne o skillu hracu a ne jen samy volani jako ve WoW jakej je tvoje gear skore. Kdyz mas horsi tak si hned mysli ze si lama jen proto ze ma o trochu lepsi veci ale jinak stoji jako tvrdy Y

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit