Přejít na výpis diskuzí
World of Warcraft: Mists of Pandaria - recenze
24.11.2012 | Martin Kapalka
206 příspěvků
-
jsem nejlepsi ve wofku, nikdo na me nema.
-
-
Jo jenže já wowko vyrobil doma v garáži a znám číty
-
-
Hele, taky diskutuju!
-
-
Vodprejskni! Máme plno!
-
-
Fajnova hra jenom skoda ze 8/10 dal bych tak 9.5 ale co *6* No nic du se ponorit do hrani s dalsimi 12 mil lidmi co si uzivaj tuhle skvelou hru :D
-
-
kdyz je neco masova zalezitost tak to jeste neznamena ze je to dobre prece.... nebo si myslis ze telenovely jsou skvela vec ? vzdyt na ne koukaji miliony lidi.... povzdech
-
-
No ono v MMO byt nejlepší není zas takový problém, když máš pár let náskok, dost lidi a konkurence za moc nestojí.
-
-
trochu mi to pripomina Angry Birds - neni to nahodo od Half brick ?? *7*
-
-
Já vám to přeju...
-
Ahoj, vím že je to trochu OT otázka, ale zajímalo by mě to. Hraju Assassins Creed 2.... kdyby např. Ezio umřel, tak automaticky umře i Desmond v Animusu.... nebo by se jen probral? :-) Dík za odpověď.
-
-
Vím že je to OT, ale nevíte jakou mouku mám použít na palačinky.
-
-
Hladkou a pokud nemáš tak polohrubou
-
S broukama. Ta je nejlepší...
-
-
tohle není Počátek xD tady to je trošku jinak.
-
AC se odehrává zjednodušeně řečeno ve vzpomínkách. Takže když umře Ezio, tak se prostě přetočí vzpomínka o kousek zpátky. S Desmondem jako takovým ta "smrt" nemá nic společnýho.
-
-
Jsou to vzpominky, ale DNA vzpominky. Ezio je Desmonduv praprapraprapraprapraprapra děda, kdyby umrel nez by mel dite, tak by se Desmond nenarodil...
-
-
Nechápu.. jsou to DNA vzpomínky, tím pádem Desmondův předek nemohl umřít dřív, než měl děti. Žádná jiná možnost neexistuje.
-
-
No samozrejme, on tu jen tak polemizuje
-
-
-
-
Kdyby umrel, tak se nacte posledni ulozena pozice :D. Jinak samozrejme ze jednou umre, ale musi nejdrive mit potomka, kdyby umrel pred potomkem asi by Desmond neexistoval...
-
-
we must go deeper
-
-
-
wow :)))))))))))))))))))))))))))))
-
Takže ak správne čítam tak niektorý hrajú 10 hodín denne? Uff. Bez komentára.
-
-
Taky se mi zdá málo
-
-
dosť málo :DD
-
-