Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jsem nejlepsi ve wofku, nikdo na me nema.
    • Kozy
      Jo jenže já wowko vyrobil doma v garáži a znám číty
  • Hele, taky diskutuju!
    • Vodprejskni! Máme plno!
  • Fajnova hra jenom skoda ze 8/10 dal bych tak 9.5 ale co *6* No nic du se ponorit do hrani s dalsimi 12 mil lidmi co si uzivaj tuhle skvelou hru :D
    • kdyz je neco masova zalezitost tak to jeste neznamena ze je to dobre prece.... nebo si myslis ze telenovely jsou skvela vec ? vzdyt na ne koukaji miliony lidi.... povzdech
      • Shania
        No ono v MMO byt nejlepší není zas takový problém, když máš pár let náskok, dost lidi a konkurence za moc nestojí.
    • trochu mi to pripomina Angry Birds - neni to nahodo od Half brick ?? *7*
  • MidnighT91
    Já vám to přeju...
  • Ahoj, vím že je to trochu OT otázka, ale zajímalo by mě to. Hraju Assassins Creed 2.... kdyby např. Ezio umřel, tak automaticky umře i Desmond v Animusu.... nebo by se jen probral? :-) Dík za odpověď.
    • Vím že je to OT, ale nevíte jakou mouku mám použít na palačinky.
      • Hladkou a pokud nemáš tak polohrubou
      • S broukama. Ta je nejlepší...
    • tohle není Počátek xD tady to je trošku jinak.
    • AC se odehrává zjednodušeně řečeno ve vzpomínkách. Takže když umře Ezio, tak se prostě přetočí vzpomínka o kousek zpátky. S Desmondem jako takovým ta "smrt" nemá nic společnýho.
      • Jsou to vzpominky, ale DNA vzpominky. Ezio je Desmonduv praprapraprapraprapraprapra děda, kdyby umrel nez by mel dite, tak by se Desmond nenarodil...
        • Nechápu.. jsou to DNA vzpomínky, tím pádem Desmondův předek nemohl umřít dřív, než měl děti. Žádná jiná možnost neexistuje.
          • No samozrejme, on tu jen tak polemizuje
    • Kdyby umrel, tak se nacte posledni ulozena pozice :D. Jinak samozrejme ze jednou umre, ale musi nejdrive mit potomka, kdyby umrel pred potomkem asi by Desmond neexistoval...
      • Kozy
        we must go deeper
  • wow :)))))))))))))))))))))))))))))
  • Takže ak správne čítam tak niektorý hrajú 10 hodín denne? Uff. Bez komentára.
    • Taky se mi zdá málo
      • dosť málo :DD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit