Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prudislav
    :-D By mě v životě nenapadlo že WoWko s příchodem asijskýho datadsiku vykrade i Pokémony :-D
  • No hodnoceni 8 je velice moc, pandy nic noveho do hry neprinaseji, jen rozsiruji jiz vymyslene viz repky za DQ a jine nesmysly, ostatne ve wowku se toho jiz moc vymyslet neda preplacane je to az az, objektivni by bylo 6,5/10 - pro fanousky 7/10 vic ani tuk.
  • delat recenzi na wow uz asi nema ani smysl :) pro hrace wowka tu moc zasadnich novinek neni a navic vsichni uz pandu nejakou dobu hraji a pro newowkare to je jen misto ke komentarum nechapajicim hrace wowka, atd..... vetsina uz ma svuj nazor a recenze, kterou nejspis ani neprecetli na tom nic nezmeni :D ja bych pridal neco pro mensinu. jeden muj kamarad vekem kolem 30 se rozhodl zkusit wowko v dobach kdy zacinal cataclysm a dnes je stale spokojeny hrac obcas brblajici nad nizkou obtiznosti nekterych casti hry. pokud jste tedy wowko nikdy nehrali a nechapali co na tom tech X milionu hracu vidi, tak neni problem ani po 8 letech zkusit zacit hrat a udelat si vlastni nazor
    • Radsi to ani uz nezkousejte...wow to ma uz davno za sebou
  • Menttor
    Tady má někdo anální kolik značky SS Blizzard zaraženej až do dvanácterníku.
    • proč?
  • no, WoWko jsem chvíli hrál, je to velkej žrout času. Jako dítě si dovedu představit že bych to mohl hrát déle, ale jako pracující moc ne. Ale zpátky k věci, sice to již nehraju, ale upřímně tenhle datadisk by mě odrazoval, jelikož mi ty pandy prostě přijdou kýčovitý a vzpomenu si na opičího krále :)
    • Záleží na tom jakej seš level- vyšší level=lepší questy
    • zdeeneek
      Wowko neni zrout casu. To jen porad pretrvava predstava, ze te nekdo/neco nuti u toho sedet 10 hodin denne. Ti kteri u toho sedi porad pak postavaji ve hre, nemaji co delat, stezuji si, ze uz to neni vono a nostalgicky vzpominaji na dobu TBC atd ... Hraval jsem wow po dobu cca 6 let a porad me to bavilo - hlavne z toho duvodu, ze jsem u toho nevysedaval cely dny a mel tak porad co delat kdyz jsem si nasel vecer chvilku casu na hrani.
      • fizola
        Suhlasim s tym čo hovoriš, sam to na sebe pozorujem, začal som hrať WoW na strednej, free serveri, cez vyšku a až po štatniciach som si zaplatil ofik a ako na potvoru teraz ked pracujem tak na to nemam poriadne čas :D ale zasa hra sa posunula pekne dopredu, stale je tam čo robiť a ked sa podari tak 2-3 hodinky raz za tri dni je to stale celkom dosť. je to zrut ale ktora cinnost nie? ked si predstavim kolko ludia presedia pri TV (ktoru nemam nastastie) alebo v krcme, tak wowko je len dalsim zrutom
      • Niekto by namietal, ze sa to neoplati mat zaplatene, ked pri tom sedis len sem-tam, ale zase listok na mestsku dopravu mam tiez na tri mesiace a nemusim sa kvoli tomu vozit nonstop :)) a teda suhlasim s tym co si napisal. Ked sa mi chce, nehram aj mesiac a platbu nerusim. Necelych 13 eur za 30 dni ma nevytrhne z biedy.
  • co me na end game contentu wowka vždycky vadilo a proč jsem se k nemu nikdy nedostal bylo, že vyžaduje prispusobeni vašeho programu dne. Tohlle kvuli hre nikdy delat nebudu. Neni to tak že mate volno, tak sednete ke hre a hrajete. Nekdo by mohl namítat že kvuli tomu je tam raid finder ale ten vas odmeni slabším gearem. Proste wowko zvyhodnuje hrace kteri tomu obetuji svuj realny život. To se týče taky pvp.
    • Jirx
      Zakopanej pes je spíš v tom, najít tu správnou partu. Nevim na jakým realmu konkrétně, ale existuje česká guilda plná dospělých tatíků, pár maminek a i dědečků, kteří hrajou jen pro relax po práci, a když se v jich dost sešlo, šli si prostě odprogressovat nějakej ten raid, a dostali se do závěsu těsně za top no-lifers guildy ;)
      • Myslím, že se jmenují Midnight Runners. :) Ta pozice není tak silná, jak popisuješ, ale špatně si rozhodně nevedou. :)
      • Myslíš Nihilum s Kungenem v čele?:)) /Vtip/
    • Shania
      Kdyz chces byt nejlespi, nebo jeden z nejlepsich, tak pro to musis neco udelat.
      A to neplatí nejen u WOW.
      • To zni hezky,ale vytraci se smysl her-hrat pro zabavu. Pokud chces byt ve hre TOP,nejmene polovinu casu stravis vecma co te nebavi.
        A ensouhlasim ze tohle se tyka vsem MMO aktivit. Moderni MMORPG(napada me treba The Secret World) jsou tezke a pritom si klidne muzes vecer na hodinku sednout a zajit do elite dungu s pugem.
        • Shania
          Tohle se nedá podle mě absolutně srovnávat, obtížnost je naprosto někde jinde.
          RAidy jsou prostě pro určitou skupinu lidí, kterou to baví a obtížnost tomu odpovídá.

Secret world jsme tak daleko nedohrál, ale dost pochybuji, že ty tzv elite dungeony dosahují obtížnosti normálních raidu ve WOW. Už z principu není možné, aby obsah co dokáže dát parta lidí, kteří se předtím neviděli a nejsou ani na TS, tak se za hodinu nedokážou sehrát natolik, aby dokázali dát skutečně obtížný encouter. Pokud jsou ty elitní dungeony pro 5 -6 lidí , tak to bude zhruba na obtížnosti chalenge módu, kde si ovšem taky s nesehranou partou moc neužiješ.

TOP gildám ve WOW trvá zabití bosé na HC sice jen pár dní, ale jsou to stovky pokusu. Uvědom si, že tihle hráči jsou neskutečně sehrání, ví co ostatní udělají, dokážou bleskově reagovat a vědí jak maximalizovat dps.

Většina normálních raideru se plácá dlouhé měsíce na normální obtížnosti, protože v raidu má většinou 2-3 dobře hráče a ty ostatní jsou průměrní a trvá jim týdny, než natrénuji a zkoordinují boj. Absolutně bez šance, že tyhle boje budeš absolvovat s lidma, které jsi předtím neviděl a můžou být sebelepší, stejně se za hodinu nikam nedostaneš.

Dřív na raidy chodilo max 5% polulace s LFR se tam dostane tak 60%
    • To mas samozrejme pravdu, ovsem tva pointa plati v podstate pro jakoukoliv multiplayerovou aktivitu =).
      • to je pravda
    • Ještě v době TBC by to možná i častečná pravda byla, ale dneska je už podlě mě jedno.Jestli se budeš mít tu nej výbavu hned nebo za měsíc...Co se tím změni ? Nic protože za dalších pár měsícu bude k ničemu :)
  • WoW není špatná hra. Taky jsem u ní asi rok offi a semtam neoffi skejsnul a bavilo mě to. Myslím si však, že nejlepší léta má už za sebou a hráčů bude už jen ubývat. Ty systémy na ktrých stojí ji ještě nějaký ten rok při životě udrží, ale nic zásadnějšího, co by jí navrátilo předešlé úspěchy, dle mě už nepřinese. Její místo by pak mohla převzít hra, vybudovaná stejným způsobem na dlouhodobě oblíbeném single player universu jako například might and magic či připravovaná TESO , od věci by nebyl možná ani Mass Effect se svým rozlehlým vesmírem a spoustou ras.
    • Jako já osobně byl z počátku hrozně nadšený z SW:TOR. Přislo mi, že ta hra měla oproti WoW skvělou atmosféru a expení se stávalo parádní zábavou. Bohužel endgame obsah byl bohužel dosti o ničem a tam zas to nadšení vyprchalo.... Mít to endgame obsah na úrovni WoW, tak ja to naprosto skvělé MMO. Bohužel takto mixovat to jen tak nejde :)
      • Kdyby udelali SWTOR jako singl + nejaky ten multak melo by to vetsi uspech si myslim...
      • Myslím, že podobný názor mělo víc lidí. Včetně předních wow guild, které tenkrát na SWTOR přešly a nakonec se vrátily. :)
        • rhaegar
          Nyní je endgame naprosto ok ve swtor...navíc nás čeká další wz a snad brzo i funkční Ilum... jediná výtka chtělo by to přidat fp pro tier 2 aspoň 5( v současnosti je pouze jeden)
          • Teď už je asi pozdě...Jestli jsem někdy nad SW:TOR přemýšlel, tak s přechodem na f2p mě to přešlo. Já osobně budu bránit WoW ani ne kvůli obsahu ( roky jsem nehrál ), ale kvůli tomu, že si stále drží měsíční poplatky, za které dostaneš to, co všichni ostatní a nic víc...
            • Omlouvám se že to tak vyznělo....hrál jsem betu a z expení jsem byl nadšený. Řekl jsem si, že pár měsíců počkám, jak se to vyvrbí a tak... Bohužel lidi to začali masivně opouštět právě kvůli endgame a tak jsem se do ofic hraní nikdy nepustil
            • rhaegar
              Jsem tě moc nepochopil... Hrál jsi to nebo? první komentář píšeš co si o epxení a o endgame a další komentář--že by jsi o swtor přemýšlel ,kdyby nebylo f2p.Takže si docela protiřečíš...
  • Keyz
    A je to tady! *5*
  • Pandaren barbarian lvl 90 , full legendary set, projeto na všechny obtížnosti. Dobrá hra, mohla být delší . 3/10 *11* *12* *6*
    • Veskoslav
      I na trolling slabé.... *11*
    • *1* loool, tos nevychytal
    • Taky dohrano za Paladina na HC vsechny raidy a dungy SOLO a 10/10 *1*
  • Zerathus
    Já jsem WoWkař. WoW hraju již...no minimálně 5-6 let.Na MoP jsem se těšil jako malej.Čekal jsem nové a skvělé věci (daily questy za které bude možné získavat body pro lepší gear (valor points) a challange dungeons) nakonec jsem MoP po vyexpení asi 3 postav opustil.Ne že by to byla špatná hra.Ale prostě z ní mam divný pocit.Je to jako kdybych se jako malej koukal ráno na pohádky a pak mně tam nahodili nějaký dokument a mně by to vůbec nebavilo.Prostě takový pocit že tohle není už ono.Cata byl sh*t nebudem si nic namlouvat.Ale MoP na mně působí jako hra ve které je toho je hodně co dělat a zároveň nic.Za mně jako za dlouho věrného WoWkaře je to 6/10.
    • A pro srovnání předešlé datáče + hodnocení pls?
      • Hm, ja třeba taky hral WoWko od začatku a po velkém nadšení z pandarie sem ho opustil ani ne po měsíci. Ale řekl bych, že to záleží na subjektivní míře přežranosti.

V době vanilly mě to strašně moc bavilo, ale bylo to opravdu objektivně lepší než dnes? Řekl bych, že přišla spousta vylepšení které už nejsem schopen ocenit, protože mě to jednoduše omrzelo. Taky bych řekl, kdyby mi někdo vymazal vzpomínky na WoW a já začal hrát teď, byl bych z toho neméně nadšený než tehdy, jenže teď to "už prostě není to co bylo" a ty negativní věci od lagujících serverů po masivní grind rezist gearu abych mohl vůbec do MC už nějak opomíjím.

Když se zamyslím, napadlo mě opravdu bizardní srovnání. Je to jako když jíš španělský ptáček. Prvně je to nový pokrm který přijmeš s nadšením, ikdyž není úplně extra. A je pak pokaždé trošku jiný, jiné koření, nádivka, pořád se nabalujou další a další vrstvy, upravjí oblohu, kuchař se ho snaží vylepšovat. Pokud ho ochutnáš až v jedné z posledních fází, může to být nejlepší co si kdy jedl (v závislosti jestli ti tenhle druh jídla chutná), ale pokud ho jíš v jednom kuse od začátku, buďto si závislák, nebo si řekneš už to nechcu, není to co bývalo, resp. se z toho eventuálně pobliješ... ale s mírou a přestávkama ti to třeba bude chutnat pořád...
        • masivni grind resist gearu byl negativni vec ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit