Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kozy
    Komentář co uráží hráče World of Warcraft
    • Klucí, co jste jedli? Takovej průjem musí bolet...
      • walltar
        Bulgogi s rejží a potom zapečené palačinky.
        • Kozy
          Buldoky?
          • Bulgogi je takový korejský jídlo kterým krmí korejské WOW farmáře aby více vydělávali goldíky:))))))
            • walltar
              Ne je to speciálni jídlo pro korejské hráče Starcraftu ... prý zvyšuje počet kliků za sekundu až o 20%
    • walltar
      Reakce na komentář, která uráží autora předchozího komentáře.
      • Která uráží? Mezi uráží a nesouhlasí je trošku rozdíl..ale předpokládám, že někdo, kdo "přemejšlí" tak demagogicky jako ty, to nepozná. *3* (tohle byla urážka) *1*
        • Caincz
          Osočení z trollingu a několik poznámek na figuru a sexuální život tvé matky.
          • Tohle beru *4*
        • Kozy
          Nesouhlasím s tebou a tímto tě urážím
          • walltar
            Spíš něco ve stylu ... nesouhlasím s tebou a k tomu tě ještě urážím.
          • ..hm..?
  • smejki
    "dává tak zapomenout na nemastný neslaný Cataclysm"
    teda sleduju to všechno jen z povzdálí, ale mám dojem, že o Cataclysm se obecně říkalo "super nápad a provedení" a "konečně pořádnej datadisk po nemastným WotLK".
    • kapalka
      Tak to bud napsal nekdo, kdo dokazal jen chvili expit, jelikoz upravene stare lokace nebo nove zacatecni lokace goblinu a worgenu jsou jedine, co se da na cataclysmu hodnotit pozitivne, nebo sis prohodil vzpominky na wotlk, ktery byl kvalitni. Endgame v cataclysmu byl hrozny, jak pvp tak pve.
      • smejki
        ono se tohle říkalo ze začátku, kdy ještě nikdo k end game nepřičuchnul, čuju.
    • Magister_Peditum
      Trochu mi to připomíná pomocnou berličku, jak si odůvodnit dávat vysoké hodnocení každému dalšímu datadisku - napsat, že se jedná o zlepšení po to předchozím špatném, pokaždé. Jde jen o dojem. *3*
  • walltar
    Já sem nikdy nepochopil proč lidi tak nemají rádi wow ... uvědomte si, že to hraje 10M lidí .... to fakt chcete aby těch 10M lidí šlo do vaší oblíbené hry a začalo tam požadovat funkce z wow? Buďme rádi, že lidi kterým wow stačí hrajou wow a tlačme na vývojáře aby nedělali jeho klony.
    • Shania
      No vzhledem k tomu, že ty tzv funkce WOW Blizz prevzal z jinych her a da se to tak nejak dnes povazovat jako standart, tak by to ty nové MMO měli umět. SWOTOR je krasny přiklad ignorování posledních 7 let vývoje v MMO a jak díky tomu skončil.
    • ...třeba by těch 10M lidí (nebo dobře, přibližně 10M - čest výjimkám) se mohlo vrátit k normálnímu životu ;) třeba ke škole, nebo k zaměstnání, nebo k rodině apod... (opakuji čest výjimkám)
      • Veskoslav
        Tím chceš říct, že ten, kdo hraje WoW nemá život? Normální život? No asi bereš podle svého okolí a sebe, že? *11*
      • walltar
        Jako bys nevěděl, že normální život se přeceňuje ... se tak v devadesáti podíváš na svoje řvoucí vnoučata co chcou nový iPad a řekneš si "kdybych já radši hrál wowko" *1*
        • Porad to samy, tyhle hry sou proste pro lidi co nikdy nic nedokazou, pro plebs, tak jim to neber..
          • walltar
            Tak ono nakonec je červům jedno jestli si něco dokázal nebo ne ...
            • walltar
              Jo a oni si ti neříkali ... co já říkám nikjak neovlivňuje minulost a ani blízkou budoucnost ve větším měřítku ... takže kdyby byli v řiti ryby je dost irelevantní.
            • Kdyby si tohle rikali tvoji predkove tak tady nejsi.
    • "fakt chcete aby těch 10M lidí šlo do vaší oblíbené hry a začalo tam požadovat funkce z wow?"

a oni to snad nedělají?
      • walltar
        To dělají spíš ti co už wow nehrajou ne?
  • To zas bude diskuze,nic pro slabé povahy.
    • Tjn... samí mudrcové *7*
  • 8čka se dala čekat, ale ta recenze mě zklamala tohle všichni věděli už při vydání a nemuseli měsíc čekat...kde jsou ty doby kdy recenzenti popisovali krom takových obecných řečí i vlastní zážitky ze hry a dělali i svoje screeny s popisky. *13*
    • Tjn, na karulla nemaj :)
  • 8/10 si MoP urcite zasluzi. Cataclysm bolo totalne fiasko, uvidme co bude do roka s Pandariou. Je tam vela vylepsenych veci, zopar novych veci, spomeniem mounti su Bind on Account, loot v LFR je totalne prekopany a desiatky dalsich mensich zmien, ktore vylepsuju gameplay. Uvodna zona Jade Forrest je to najlepsie co vo Wow existuje, levelovanie je na dobrej urovni, opat ta zona Jade Forrest kde je asi spraveny najlepsi leveling v hre. Nadherna hudba, ktora sa tiahne celym kontinentom. Obtiaznost entry dungeonov na normal su asi na urovni WOTLK, aj heroic je lahky, kto chce pritvrdit, je tam Challenge mode na obtiaznosti aka bola v TBC heroic dungeonov. Entry tier raidy su OK, uvidime co bude dalej. Celkovo je to dobry datadisk. Pandaria je prijemna oddychovka, ano su tam pandy, ale je to vsetko urobene decentne, nevtiera sa to hracovi. Nie je to ziadna kung-fu panda, ako sa pred vydanim vtipkovalo.
    Hram Wow uz 7. rok, s prestavkami, MoP mi vyhovuje, je to akysi mix veci co fungovali predtym a tie co nefungovali vylepsili. Je to 8 rokov stara hra, ktora sa sa stale vyvija. Napr. mne nevyhovuje ten posun od classic ci TBC wow, kde bol doraz kladeny na server komunitu, na progress z tieru do tieru, urcita forma pretekov na serveri, kde zakladom hry boli vylepsenia gearu, taktik, skillu, hra doslova nutila hracov zlepsovat sa, to sa vytratilo z wow uplne, ostal len tier, ktory sa po case nerfne a vsetci zacinaju odznova s novym tierom. Toto je obrovska skoda, ze takto sa to obratilo naruby, ale je to asi evolucia hier a dan zato, aby Blizzard stale zarabal, styl konzolovych arkadovych hier, log in , play, log out.
    Je to dlhy cas co sa bavim s wow, ale nelutujem, nemam co lutovat, Bavim sa dobre s dobrymi ludmi. Kazdy potrebuje svoje hobby, a kazde hobby stoji cas.
    • Tiez suhlasim
    • kostejnesmrtelny
      Patrně nejlepší příspěvek, co jsem na Games.cz k téhle tématice četl. Chtěl jsem se k té recenzi taky nějak vyjádřit, ale napsal jsi to za mě, víceméně bezezbytku.

+1
  • tyhle kecy miluju.. nechápu proč někdo hraje wow taková ztráta času ......
    já nechápu lidi co si do péra zatloukaj hřebíky a přesto se jich najde dost co to dělaj, ale lidi sou různí tak ad si každej svůj čas prodrbe jak chce
    • Proč trolluješ na fóru ? Taková ztráta času *3*
  • Fascinuje mě, že po i tolika letech stále existují lidé, kteří tuhle hru pravidelně hrajou... Upřímně ale nedokážu říct, jestli jsou ti lidé obdivuhodní, nebo prostě jenom cvoci.
    • Stejně jako lidi po letech hrajou staré cod, csko, quaka, dooma, diablo 2, ultimu, everquest, starcrafta, warcrafta atd. atd. a to bez ohledu na grafiku a nové trendy. Jsou prostě hry s hratelností, která nestárne.
      • Srovnavat offline hry a MMO je hloupost. Klidne ses tebou vsadim,ze nejmene polovina lidi se drzi u ''svych'' MMORPG her jen proto,ze tam maji pratele.
        • Všechny hry, které jsem vyjmenoval, se hrají online, ty hlupane...
      • No nevím, pokud jde o Quaka. ID pěkně podělal Quake Live a ten zažil obrovský odliv hráčů. Když jsem teď koukal na zápasy finále na Dreamhack, tak tam i komentátor zmiňoval, že už je to skoro konec éry. Z oficiálních velkých šampionátů totiž QL podporuje jen právě Dreamhack a domovský QuakeCon. Je to bída, např. najít zápas v TDM je nadlidský úkol, a to jsem TDM miloval.
        • Tak, ale furt se to hraje. .) Jinak mi mluvíš mi z duše. Hlavně s tím TDM. Taky sem TDMař. :) Bohužel se hraje převážně noobácké CA. Zrovna včera sem si pár TDM matchů ke svému překvapení zahrál na Milano serveru. Kdyžtak můj nick je delosombres, můžem dát někdy. :)
    • hraju to proto, pac nic lepsiho (bohuzel) neni....
      • A Guild wars 2?
      • A co lotro(teda nevím jak teď,ale za Siege of Mirkwood to bylo stotisíckrát lepší než wow)???
      • nebuď pesimista;), vždycky se najde něco lepšího, jenom musíš líp hledat...
  • wow mam rád ale už neni nic moc od lich kinga
  • Super . Blizzard prostě umí dělat hry o tom žádná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit