Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tonnymontana
    mno tak tohle byl otresnej "clanek" pokud ma autor 14 let a je to prvni co napsal po prvnim emailu tak mozna jo ale pokud zapl pc vice nez sestkrat tak timhle bych se nikde nechlubyl... sileny skoro mi tekla krev z oci pri popisu nejake nezaautorizovane transakce a jeho problem s placenim v bille coz me vubec nezajimalo... nechapu v cem je prinosnej clanek se slohem 8tridy cloveka kterej se pred X lety nedostal ani na max level, neumi si hru nastavit, addony podle nej nejsou nutne pac tam ma sipku a nedokaze porovnat vubec nic..sileny a uprimne tady by bylo lepsi priznat si ztratu a clanek hned smazat..
  • to je nejaký blog? *3* ja bych wowko hrál jen v random bg je spousta botu a blizz s tim nic nedela a co se týče end game contentu, nemám bohužel čas ani chut delat pravidelní raidy a obtížnost raidu pres raid finder mne uráží.

Já bych uvítal ve hre raid finder pro 10 lidí se stejnou obtížností jako normální raidy a se stejným dropem. A mohli byste si vybrat ktereho bosse chcete delat (treba když už jste udelali první 4 a pak nekdo v grupe leavne, že byste mohli jít rovnou na pátýho s novou grupou). Komu by se to nelíbilo a nechtel by hrát s pugem, nemusel by to delat ale spousta lidí by to uvítala.
    • oQueue addon + Flex obtiznost je presne to co hledate, trosku vyssi obtiznost pro 10+ lidi a oQueue doda ty random lidi.
      Jooo kdyby tak lidi mely ty spravne informace nez spusti no...
  • Vážně nechci hejtovat, ale tohle je prostě hrůza.
    • co to je dojmi
  • Toz tak uz ale stacilo ne?! Kazdy uz si vsiml ze je pulka clanku o hororu z banky. Ale to ze to tu tupe stokrat napise sto lidi, to neni o moc lepsi;-)
    • Taky jsem si zrovna rikal, at uz proboha drzej pecen...
      • To je zas beztak nejakej jeden hovnozrout, co se nudi pri cekani na jidlo od mamky.
  • Adam Homohla - fakt spatny :(
  • Co to má bejt, vcelku průměrnej článek a pak se na konci projeví autorova feminita, která předchozí text uplně zabije.
  • Autore, autore... ta pasáž z problémech s placením kartou nemá v článku vůbec co dělat. S WoWkem totiž nemají nic společnýho. Já mám taky kartu od Fio, platil jsem s ní WoW komplet, od Battlechestu po Pandarii + už několik 60denních herních karet, všechno z obchodu MMOBoost a všechno to byla záležitost dvou-tří minut a to včetně takových termínů jako třeba neděle tři hodiny ráno!! Prostě jsem to zaplatil a během pár minut jsem měl v mailu naskenovanej serial number a mohl jsem hrát! Že specielně ty máš nějaký problém s kartou to fakt nikoho nezajímá a už vůbec nechápu proč to dáváš do souvislosti s WoW, jakoby snad za to Blizzard mohl *7*
  • Guild wars 2 nic ? co ma WoW ma guildwars taky. Naopak v mnoha mnoha vecech je lepsi. Napr neplatej se mesicni nesmysly (a novyho obsahu pribejva neskutecne moc). Nebo neotravujici system kvestu je naprosto uzasnej - zadny hledani ocasku. Krasne (zacatek je vybornej) to schrnul Angry Review http://www.youtube.com/watch?v=Ax-_06Acj8Y ....
    • určitě je v mnoha věcech lepší, ale oproti wowku totálně ztroskotává s high-endovým PvE
      • No ve WoW pro me PvE stejne nebylo. Neb jsem nemel max oblecek, a tudiz me jako DPS nikam nevzali. Tim padem jsem nemohl ziskat ten oblecek. A navic hodinu mackat dokola 5 klaves jak robot. Ale je pravda ze do gw2 by asi meli naky dungy pribejt.
  • Autor sa stazuje na pubertalny chat vo WoW a potom hodi do placu tento vyblitok? Paradox...
    • WoW je placený MMO a já myslel, že v placeným MMO žádný pubertální chat není. Jsem se dočetl na jednom odborném foru o elder scrolls online. *4*
  • Sry za offtopic ale mužete mi doporučit nejaké dobré rpg, nejlépe izo s tahovými souboji. Muže být i starší ale zas ne tak staré jako Fallout 1,2 nebo Baldurs Gate. Zaklínače nechci. byl bych vám moc vdečnej
    • Drakensang, Neverwintery, Silent Storm.
    • kickasl
      Dej fallout sanci. Je to porad pecka... dukazem budiz, ze jsem jeste vzhuru.
    • sim city 4
    • jestli ti nevadi starsi grafika a emulace tak Fire Emblem 4-5
      pak Fire Emblem Path of Radiance a Fire Emblem: Radiant Dawn
      final fantasy tactics
      Langrisser 2-4 jsou v anglictine Front mission,Shining Force,
      ,Ogre Battle, La Pucelle: Tactics, Phantom Brave,Disgaea: Hour of Darkness,growlanser,sakura wars 5,Valkyria Chronicles,Eien no Aselia,Kamidori Alchemy Meister celkem dobra hratelnost ale je to hentai :P,Tears to Tiara
    • Já bych nejraději fantasy, a nebo sci-fi - ale raději z pohledu klasického oddáleného a nebo first person. Jako je SW-KotOR, Mass Effecty - Divinity, Skyrim atd. Bohužel už jsem nejspíš všechno kvalitní hrál.
    • Icewind dale 1,2 a nyni se chysta po novem roce Wasteland 2. Dale se dela na hre Torment Tides of Numenera, coz by mel byt udajny nastupce Planescape Torment (ale zatim to vypada ze to nebude takove).
      • to je jasný, na tyhle kickstarterový projekty se teším
    • Thorar
      Shadowrun Returns
      • o tom jsem premýšlel, jen mne odradilo zdejší nízké hodnocení a negativní komentáře v diskuzi
        • Jedina chyba na Shadowrun Returns je kratka herni doba.
          • Thorar
            Hlavní kampaň je krátká, ale hráčských kampaní jsou desítky, obsah tvoří hráči pro hráče.
        • Thorar
          Hodnocení redakce 8/10, čtenářů 9/10, komentáře nejde brát vážně, určitě ne tady :-) Já jako hráč pc rpg a hlavně pnp rpg jsem si hru užil.
    • Neverwinter nights 1 x 2
    • takovych her moc neni pokud nemyslis ty stare .) Dragon Age 1. dil
      • ty jo ted jsem koukal a dragon age prvni dil stoji porad 20 e co to je
        • Na steamu byl predevcirem za 5e.
        • EA (Příspěvek obsahuje příliš mnoho velkých písmen (vypněte si CAPSLOCK))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit