Přejít na výpis diskuzí
World of Warcraft po pěti letech - doba pokročila, hra se změnila
28.12.2013 | Adam Homola
189 příspěvků
-
Osobně si myslim, že tohle je spíš článek na blog. Tady mi to přijde celkem jako zbytečnost.
-
-
Porad si nekdo stezuje, ze na hernich webech jsou jen novinky a recenze. Sotva se tu objevi jinej typ clanku, tak se hned zacne nadavat, ze takovej clanek tu nema co delat a at si ho autor pise na blog ... OMG
-
-
to nebyla recenze ale popis nakupu v bille, to je rozdil
-
Tady nejde o to, že je to článek jiného typu, tady jde o to, že nemá dobrou kvalitu. Pokud by tu byly zajímavé články mimo recenze a novinky v kvalitě jakou mají například v Levelu, nebudu mít námitek. Ale jak už tu někdo konstatoval, od toho tu Level je a právě tam poputují ty kvalitnější kousky a na web zůstanou podobné blogýsky.
-
Já si nestěžuju, pouze konstatuju. Jelikož odebírám LEVEL, do toho čtu Games a semtam si projedu Kultůru Kriplů, kam Adam píše. Tak si myslim, že to měl radši hodit tam.
-
Další článek ponese hrdej název "Jak jsem se šťoural v nose... zatímco jsem hrál Call of Duty". To bude obsah, kterej žádnej jinej herní web nemá. A vo tom to je!
-
-
-
No já si dovolím nesouhlasit s těmi diskuzemi (nejen) v OG. Když to porovnám s jazykovou a morální úrovní hráčů na free serverech, kde se to pejorativními výrazy pro genitálie a příslušníky menšin sexuální orientace jen hemží, tak na tom je "ofík" pořád ještě docela dobře. Taky jsem se cca před dvěma měsíci zkusil po dlouhých letech (od vydání WotLK) připojit na WoW a byl jsem poměrně příjemně překvapen, hra odsýpá o poznání víc než před lety. Jenom pet battles nemám rád (zdržovačka), ženská část naší herní rodiny je však opačného názoru :D
-
-
Ono je to uplně jedno kde hraješ WoWko, jestli na ofiku a nebo neofiku, úroveň slušného chování je na obou místech stejně špatná. Ono totiž WoW přitahuje jistou skupinu lidí, která je jaksi vidět víc než "ti normální" a je jedno na jakém serveru. Ono to je konceptem hry, v jednoduchosti a dětských omalovánkách, mechanikou kterou zvládne na obstojné úrovni i pračlověk.
-
-
A tohle máš z vlastních zkušeností nebo sis to vymyslel? *7*
-
-
No mě petbattles chytly celkem dost, je to dobře propracované (skilly, klasy a tak) a navíc jsou za to dalši achievementy :D + ještě další expy takže zas taková zdržovačka to není, pokud tě to posouvá dál. Bud you must catch them all! ... ale po pár dnes už mě to přestalo bavit.
-
-
"Při jednom úkolu, kdy jsem zase musel jít sebrat deset už ani nevím čeho" - V tomto ohledu je mnohem lepší SWTOR. Snaží se simulovat poutavou kampaň, bohužel po čase troskotá na tom, že jinak je to naprostý klon WoW...
-
-
Tady si musím rýpnout. SWTOR jsme hrali velmi aktivně v době bety i po releasu, a ačkoliv byly questy uváděny celkem zajimavými dialogy, tak samotná náplň úkolů byla ještě monotónnější než ve WoWku. Je zvláštní, že bylo tolik lidí uchváceno dialogy, že si nevšimli, že stále dělají 4-6 stejných úkolů dokola. Já si tu zradu uvědomil asi až na levelu 30 a od te doby mě to dost iritovalo. Proč bych měl poslouchat dojemný příběh zrazeného manžela, když vím, že stejně nakonec půjdu sebrat 5 brambor ze země a kliknout na páku (a to jsem ještě dost originální).
Ja hrál tunu MMOček, včetně UO, která byla bez pochyb nejlepší. Momentálně beru stále wowko jako nepřekonané. Free to play je pro MMO nefunkční systém, který do MMO nepatří a zbylá pay to play MMOčka v poslední době stála za prd (zdravím SWTOR).
-
-
No nic, tak to Adame rovnou zabal. https://twitter.com/jaydeecz/status/417220124735598592
-
-
otresne nejhorsi recenze co sem tu cetl ty osobni blaboly o placeni a jinej problemech me absolutne odradilo od docteni a hlavne to nikoho podle me vubec nezajima, vzdal jsem to po uspesnem zalozeni jeho worgena....
-
-
takze Wotlk a Cata je uz zadarmo?
-
-
Jop někdy během roku Blizzard předělával všechny hry na novou verzi Battlechestu kde dal hráčům WoW + všechny datadisky kromě MoP.
-
-
K tým otravným pozvánkam do guildy - dajú sa vypnúť v nastaveniach. A podobne aj v chate sa da zapnuť filtrovanie vulgarizmov.
-
"Mysleli jste, že některé články tady na Games jsou špatné? Tak to jste ještě nečetli ten od Adama Homoly..." Já se jenom ptám PROČ tu něco takového musí být uveřejněno? Ať podobní blázni exhibují na blozích, ale proč proboha je dáváte na úroveň autorů, kteří alespoň za něco stojí a něco umí? Přemýšlejte!
-
Celý článek vypadá velice "relevantně" :D
-
/facepalm
1) First World Problem: FIO banka.. WTF?
2) WoWko je zdá se hlavně questech, you sure?
3) Jde Looking For Raid a stěžuje si na úroveň hráčů a vulgaritu haha
4) Ten Guild spam jde vypnout :)
5) tohle raději smažte... -
Sry, ale tenhle clanek je fakt naprosto o ničem a to je jeste sakra dlouhej, tak bych čekal aspon naky užitečny informace, ale skoro nic sem nenašel, co by mě zajimalo nebo proste cokoliv.. proste nic.
Tohle bych si uměl představit že najdu tak na nakym blogu, ale urcite ne na games.cz.