Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • what the fuck fio cožé nákupy v bille cožé?!
  • To je tak dlouhý, to snad nikdo krom fandů WoW nedočetl celé :)
    • shefield2
      Hlavně ten odstavec týkající se nákupu v Bille a FIO bankou jsem přečetl, abych náhle zjistil, že to nemá se hrou jako takovou vůbec žádnou souvislost. Parádní práce, takhle se má správně vyplnit článek, když není o čem psát. *1*
  • tak uděláme z nejlepší online hry kid-friendly kravinu a rodiče jim to zaplatí. Jako marketingovej tah super, ale jako hro už to stojí za vyliž pr*el. Na offiku jsem přestal s přípravným patchem na wotlk, už i to mě připadalo jako pěkná koko*ina. A když se tu řešilo GW 2. Měl jsem tu čest se dostat do bety i později hrát v ostrém provozu. Je to nuda a ukázka hry, kde autoři naslibují revoluci a dodají 100x viděnou kravinu.
    • Presne tak 100% pravda ,NAJHORSIA VEC NA SVETE... kapitalisticke marketingove k*k*tiny ktore spravia z dospelej hry DETSKU hru a lahku HLAVNE ...lebo nejaky zasran nemoze dat bossa alebo nema epicke veci ,sa postazuje na fórach a potom mu zlepsia tymito somarinami hru a nam znicia zazitok
  • 1 krok bych asi udělal že bych zrušil fio banku okamžitě a krok 2 že bych se do wowka vubec nemontoval 5 let a 17k achivu stačilo :) už je ta hra o ničem ale nostalgie láká jenže už tam není co dělat zabít pár bosu udělat par questu a par achivu jako jo vždy to bylo o tom ale dřív to mělo takový šmrnc a nebo sem s toho vyrostl
    • Dobre a jednoducho napisane...najdolezitejsie je to ze ta hra stratila šmrnc a to je detske veci detske hranie a zlahcovanie a podobne kapitalisticke nezmysly ...ktore hru znicili , za starych cias to bolo drsne a tazke a si sa tesil ked ti padli veci a hlavne nebol PVP equip a ine somariny ktore sa potom tahali do dungeonoch a ludia uz mali fialove veci a to bolo ten zaklad
  • Autorovi bych doporučil GW2, WoW už je skutečně bordel pro děti.
    (netřeba na mě reagovat, wow sem hrál na rozdíl od autora těch 5 let v kuse, do pand ofc)
    • PravyMonty
      Ty asi žiješ v paralelním vesmíru, ve kterém GW2 není hloupost plná děcek.
    • GW2 nema s MMORPG nic spolecnyho, nebrat. Pokud se teda pri hrani nechces cejtit vetsinu casu jako demonstrant v davu.
      • Toz to je zajimavy pocit, trosku to rozved, takovy nazor jsem jeste u zadne hry necet:-) Ale vazne.
        • Tak treba souboj s drakem ? stojis 20 minut mezi 100 lidma a mackas dokola 2 tlacitka, pripominalo mi to, jakobych na demonstraci vyrvaval dokola to samy ( v tomhle pripade - "Tvurci, dejte mi hru, kterou muzu opravdu hrat a citit se jako jedinecny tvor!") a hrozil a maval ceduli s napisem nad hlavou misto hole. Pulka questu, stuj na miste a cekej na vlny, obcas se presun tam, kde jeste moby nechciply ve 2 sekundach. Dungeony naprosto o nicem a PVP ani nestoji za rec.
          • souhlasim. u GW2 je ale prostě největší fail ten endgame. tam prostě není co dělat. a ještě fakt, že v pvp mají všichni stejnej gear...fuj..nuda jako prase vydržel sem to půl roku a to jen proto,že jsem na to dva roky čekal a doufal sem, že se něco stane. nestalo. lvlení byla zábava, questy mi nevadily, ale že by mě nějak moc bavily to taky ne.
          • Tak ono by asi bylo tezke udelat nejaky slozity progres u stovky hracu - to neni raid ve wowku o 25 lidech. Dungy jsou jednoduche, to je fakt. Pvp je podle me ale nejsilnejsi cast hry, hlavne pro casual hrace. V spvp maji vsichni rovne sance a ve wvw se v davu taky solidne pomlatis i kdyz tam vlezes na 1.lvlu. Ono GW se i casual hranim prezentovalo, takze bych mu to nevycital. Tech 8 stovek za necely rok zabavy alespon pro me nebyly vyhozene prachy.
    • GW2 jsem sice vydrzel hrat vkuse dele nez wow, ale taky uz se dostavuje nuda. Asi to bude i tim, ze na prvni lasku se nezapomina, ale porad pro me bude Lineage2 tou nej mmo co jsem hral. Doted mam pred ocima scenu, kdyz jsem s destrem na frenzy v cata vymlatil sam skupinu 4 lidi co me chteli zabrat mistnost a ti jen nevericne zirali:-) Ten poctivy hardcore grind mobu, castle siege, pvp a pk....joo to byly casy:-)
  • Když se podívám na WoW a jiná MMO, pořád si říkám, jak by vypadaly některá MMO, kdyby měly takový prachy jako WoW. Takový LOTRO má zlomek zisků a přesto je to tak dobré MMO, že kdyby mělo prachy WoW, mám takový dojem, že by bylo mnohonásobně lepší než WoW. A takto bych mohl zmínit další MMO. Musím se pořád ptát, zda-li WoW je opravdu o tolik lepší než ostatní MMO, o kolik větší má zisky. Je to sice čistě subjektivní názor, ale já si myslím, že o tolik lepší prostě není - WoW by za ty prachy mohlo být o dost lepší.
    • hral jsem LOTRo 3 roky,bavilo me to-ted jsem se k nemu vratil a tak tupy grindfest od 65. lvl jsem snad nezazil..jiste stale tam jsou pribehove q ale uz to nezachrani.Priznavam ze LOTRo i v dnesni dobe je pomerne slozite na spolupraci ve skupine (12ti clene raidy,instance pro 6 lidi kdyz byl 50 lvl)a casto byl problem sehnat lidi...obtiznost neberu jako chybu ale cekat 2 dny abys slozil grupu a pak tam 6 x wipenout uz jo :) tohle se podarilo odstranit SW:TOR kde jsou skupiny po 4rech a jeste tam mate pripadne ,pety, kteri jsou skoro plnohodnotnymi zastupci.WoW jsem moc nehral kazdopadne tj jednodussi na skill i v poctu lidi a proto je tolik oblibene
    • Ber to tak, že WoW by se dalo nazvat "otcem" součastných MMO tytilů, Ať už RIFT, LOTR nebo jiný, zadalo to směr a teď se ho všichni drží. Pokud někdo nedostane nějaký nápada a neudá nový směr, vše se bude dělat "přes" kopírák.

Jedno se musí WoWku nechat. Jediná hra, která mě držela 6 let a stále mě bavila.
      • Kolik si zkusil jiných MMO a jaká? Spousta lidí hraje WoW jen ze zvyku a nikdy nezkusila jiné MMO, nebo zkusila jiné MMO a čekali WoW s jinou grafikou, což se nedostavilo, protože WoW klonů je málo - tedy já neznám ani jeden. Je to zvláštní, ale lidi si na jedný straně stěžujou, že je tu moc WoW klonů a na druhou stranu si stěžujou, že jiná MMO nejsou jako WoW. Příjde mi to pitomý.
    • Ano WoW je opravdu o tolik lepší než ostatní MMO.
    • Neni o tolik lepsi, jen je delany pro sirsi skupinu lidi.
  • Amylee.Anderson
    Já mam teda s WoW docela velkej problém, ale tenhle článek se četl skoro sám. Až bych si to zas zkusila :)
    • Jojo, pěkně napsané :)
  • Tady se zase někdo vykecával, až mi z toho bylo blbě. Toto sem nepatří. Autor se prostě chtěl podělit o zkušenosti s placením na internetu. To si měl spíš hodit na svůj soukromej blog. Moje rada pro autora je: Neotravuj nás blbostma a změň si banku.
    • Naprostý souhlas. Autor by se měl zamyslet nad tím, jestli je tato práce pro něj vhodná -_-.
      • Panebože ta část s Fio bankou je tak zbytečná, navíc si měl asi přečíst http://www.penize.cz/internetbanking/53605-proc-se-utrata-kartou-odepise-z-uctu-az-za-nekolik-dnu . Nejdřív si zjisti jak vůbec funguje placení kartou ty lamo
        • "ty lamo" To mi úplně stačí, abych si o Vás udělal ne moc lichotivý obrázek...
  • I na vanocni sucho je tohle fakt spatny vyblitek...
  • WoW rád nemám ale dobře že vím jak je FIO užasná banka *8*
    • Naprosto "skvělá" ... Taky mám účet u Fio před měsícem přestala fungovat na den karta, když jsem byl uprostřed neznámého města v Thajsku bez peněz ... Neocenitelný zážitek a pak mně dorazilo, když jsem se vrátil a nemohl jsem udělat regulérní platbu, protože nechodili autorizační SMSky ... A opravdu mi pomohlo, když jsem si na to stěžoval, že mi bylo řečeno, že to je problém operátora ... (měl jsem signál, byl jsem uprostřed Prahy a jiné SMSky mi chodily).

Po těhle zkušenostech jsem si otevřel účet jinde a jak všechno přemigruji, tak Fio ruším.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit