Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    to si koupis 2 cheese a muzes tloustnout u WoWka jeste vic *3*
  • JO a fraze "vlez mi na zada" ma hned jiny rozmer
  • A to uz to neni co to bejvavalo. Ja to tak mel snad uz od BC a bylo to 260 misto 350ti.
  • Možnost měnit se v létajícího mounta jako taková novinkou není - už od datadisku Cataclysm si můžeme vycraftit (i díky předmětu z archeology) Sand - dragona, ve kterého se může postava měnit.
  • A proto je můj acc označen jako UK. Platim subscription v librách, takže na měsíčním vyučtování ušetřim ~30-40 korun :)
    Jinak titulek článku je zavádějící, hráči se v mounta (konkrétně draka) mohli změnit už v minulosti (a to dokonce 2x) a vozit na svých zádech jiné hráče. Už od začátku Cataclysm.
    A jsem zvědavej na WoW Film, už dlouho se o něm mluví, ale už je to tak dlouho, že jsem o tom, přestal dávno hledat informace :D
  • Vždycky mě wow nechávalo chladným. Hrál jsem LOTRO,Warhammer online i Rift. Zkusil jsem WoW trial, zaplatil si plnou a teď i všechny datadisky. Jedním slovem bomba. Samozřejmě mi na wow pár věcí vadí ale to je zanedbatelné v porovnání s tím, co nabízí. Prostě dokud člověk nezkusí, tak neví a u WoW to platí tuplem.
  • skoda, ze mi nektery z tech propadaku aspon na mesic nepatri, par melounu na konte by se hodilo
  • RaF uz funguje par let, nejdriv tam byla zebra, pak nejaka dvoumistna raketa.
  • No jo vlastne wowkari ted hraji propadak roku zvany DIII tak je treba chytit dalsi do stada :)
  • Kdo je registrovan pod CR/SK battlentu ma holt smulu to jaksi zapomnel auto zminit, nicmene tenouci se stebla chyta , aneb dalsi zhovadilost blizzardu jak ulovit hrace, kterym se jich uz nedostava, asi v blizzardu pocitaji, ze pocet platicich hracu hrajici tu smesnou komedii bude neustale soupat
  • ..to je take gay :)
  • To je všechno hezky, že se tu píše jaký programy běží, jaký mají výhodu, co všechno získáte, ale jaksi se tu někdo zapomněl zmínit že tyto "úžasné" programy, a balíčky neplatí/nefungují v Česká a Slovenské republice. Takže máme my čecháčci smůlu :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit