Přejít na výpis diskuzí
World of Warcraft umožňuje proměnu v mounta
21.7.2012 | Petr Poláček
112 příspěvků
-
to si koupis 2 cheese a muzes tloustnout u WoWka jeste vic *3*
-
JO a fraze "vlez mi na zada" ma hned jiny rozmer
-
A to uz to neni co to bejvavalo. Ja to tak mel snad uz od BC a bylo to 260 misto 350ti.
-
Možnost měnit se v létajícího mounta jako taková novinkou není - už od datadisku Cataclysm si můžeme vycraftit (i díky předmětu z archeology) Sand - dragona, ve kterého se může postava měnit.
-
A proto je můj acc označen jako UK. Platim subscription v librách, takže na měsíčním vyučtování ušetřim ~30-40 korun :)
Jinak titulek článku je zavádějící, hráči se v mounta (konkrétně draka) mohli změnit už v minulosti (a to dokonce 2x) a vozit na svých zádech jiné hráče. Už od začátku Cataclysm.
A jsem zvědavej na WoW Film, už dlouho se o něm mluví, ale už je to tak dlouho, že jsem o tom, přestal dávno hledat informace :D -
Vždycky mě wow nechávalo chladným. Hrál jsem LOTRO,Warhammer online i Rift. Zkusil jsem WoW trial, zaplatil si plnou a teď i všechny datadisky. Jedním slovem bomba. Samozřejmě mi na wow pár věcí vadí ale to je zanedbatelné v porovnání s tím, co nabízí. Prostě dokud člověk nezkusí, tak neví a u WoW to platí tuplem.
-
skoda, ze mi nektery z tech propadaku aspon na mesic nepatri, par melounu na konte by se hodilo
-
RaF uz funguje par let, nejdriv tam byla zebra, pak nejaka dvoumistna raketa.
-
No jo vlastne wowkari ted hraji propadak roku zvany DIII tak je treba chytit dalsi do stada :)
-
Kdo je registrovan pod CR/SK battlentu ma holt smulu to jaksi zapomnel auto zminit, nicmene tenouci se stebla chyta , aneb dalsi zhovadilost blizzardu jak ulovit hrace, kterym se jich uz nedostava, asi v blizzardu pocitaji, ze pocet platicich hracu hrajici tu smesnou komedii bude neustale soupat
-
..to je take gay :)
-
To je všechno hezky, že se tu píše jaký programy běží, jaký mají výhodu, co všechno získáte, ale jaksi se tu někdo zapomněl zmínit že tyto "úžasné" programy, a balíčky neplatí/nefungují v Česká a Slovenské republice. Takže máme my čecháčci smůlu :)