Přejít na výpis diskuzí
World of Warcraft umožňuje proměnu v mounta
21.7.2012 | Petr Poláček
112 příspěvků
-
No, kromě té úspěšnosti, tak všechno ostatní je vysoce diskutabilní. A oprav mě pokud se mýlím, ale novinář má informovat i o věcech, které třeba nejsou tolik populární. Takže tvá věta je v novinařině naprosto mimo.
-
Nevím, protože se o ně nezajímám. A informace se dají nalézt i jinde, ne jen na fan stránkách.
-
Právě probíhá beta GW2:). A i když si jí nemůžu pořádně užít, vzhledem k značně pomalému počítači, je to celkově paráda:). Na Guild Wars 2 bych vsázel, a to hodně. *4*
-
U mad bro?
-
Ellendway, čím to, že se můžeme přebrodit dalším rektálním průplachem ze světa WOW? Taková nesmírná pocta! *14*
-
Seš v hledáčku, když se snažíš vyniknout :|
-
nevim o tom že by d3 byl propadak, naopak je to nejlepsi diablo historie
-
ono existuje nake jine mmo co je tak uspesne, zabavne a hratelne a stoji za zminku ? neexistuje :-)...
-
Ja sakra. Odted nejdu spat dokud se nepromenim v letajici slepici ...
btw. velice vyzivny clanek ... -
Aha, diky za vysvetleni.
-
A kolik jiných MMO-RPG má svůj web co spolupracuje s tiscali a aktivně se o hru zajímá? -.-
-
Pro me hlavne kvuli ovladani. Nemam rad kdyz se postava toci dokola a zasekava jak pandulak z playstationu jednicky. (ti co hravali resident e. a mgs pochopi) a kdyz se pri casteni nejakych spellu zasekne do zeme a nejde s nim hnout (u swtor me to docela hodne stvalo, hlavne pri pvp).
Dal ze blizzardu se povedlo u hodne veci vyvazit grind/reward a i rychlost expeni. Nikdy jsem nemel pocit (kdyz pominu endgame) ze neco grinduju. Lokace se stridaly dost rychle, lvly taky skakaly.
Pvp mi prislo taky minimalne o tridu lepsi, nez treba u SWtoru, kde mely vsechny classy vicemene stejny ability a tim padem i mechaniky souboju. A hutball byla cypovina.
*15* -
Ok, ale v čem to je. Já taky hrál WoW i SWTOR i LOTRO a pro mě bylo nejlepší SWTOR kvůli příběhům jednotlivých postav, pak jsem se na to vykašlal.
-
Tak samozrejme ze ve srovnani s ostatnima "konkurentama". Cloveku co nema rad / nebavi ho mmo nenabizi nic.
Ale kdyz je nekdo fanda techto 123 wowstyle mmo, tak je wow asi jedno z nej. Zkousel jsem hodne ruznych klonu, od saskaren typu Metin, nejaky f2p, pres L2, warhammer, conana az po SWtor a zadna z nich nebyla tak dobra jak wow. -
na mop se teším, protože miluju world pvp, to bude gank fest *1*
-
Lol, tak to jméno je pro mě gol *1*
-
A co nabízí? Já WoW nehraji, protože mě nebaví a ani tam není nic, co by mě mohlo bavit. Tzv. expení je hrozně nudné a to samé platí na konci, kdy je to jen o nejlepším setu, což mi připadá naprosto stupidní a hlavně nudné. Takže co je na WoW tak úžasné?
-
http://www.wowhead.com/item=67538
Archeolog muze najit ten recept, alchymista udela potion kterej je vlastne ten mount. -
To není podstatné. Tento článek není pro hráče World of Warcraft, ale má pouze navnadit ne-hráče, aby začali hrát nebo alespoň zkusili WoW. Zajímavé je, že o jiných MMORPG se moc o víkendu nepíše (vlastně skoro vůbec).
-
Nevzpomenes si jak se ten predmet z archeology jmenuje ? Na wowheadu jsem se dival a nasel tam jen 2 predmety pro nelitaci mounty.