Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rozhodně v tom rozdíl je, protože televize (a zvláště ČT, o které se někteří v souvislosti s potenciálním pořadem pana Drdy zmiňovali) zasahuje a ovlivňuje statisíce až miliony diváku, zatímco můj anonymní akt neovlivní krom onoho puberťáka (a sebe samého) nikoho.

Mimochodem, nesnaž se ani náhodou srovnávat hodinu a půl konstantního proudu vulgarismů z úst pana Drdy s tím, jak působím ve zdejších diskuzích já. To, že občas použiju nějaký vulgarismus, není nic tak skandálního. A ani panu Drdovi bych to v podcastu nevyčítal.
  • "Až budu mít vlastní veřejně vysílaný pořad.." Tak si ho běž založit a nevymlouvej se až až až *2* Chytrý jak rádio,ale že by pro to něco udělal,to néé radši bude prudit,prudit a prudit *6*
  • Tak v tom právě rozdíl není. A pokud si myslíš, že je, tak máš dost pokřivenou morálku.
  • vlastik.plaminek
    Trol: To mě těší, též podobné ambice nemám a ani by se mi nechtělo šéfovat něčemu tak velkému.
  • vlastik.plaminek
    Asharak: Bávíme se o něčem, co má aspoň trochu úroveň. Je sice pravda, že i na tu webku se dá údělat dobrý pořad, ale využití bych spíš viděl při různých rozhovorech.
  • To rozhodně není... Narážím na to, že pomočit moderátora v televizním pořadu a náctiletého fracka za rohem, je tak trochu rozdíl. Stejně tak je rozdíl hovořit jako dlaždič v podcastu a v anonymní internetové diskuzi.
  • Budiž, tvůj názor respektuji.
  • Pak se jim nejspíš nikdy nestaneš. Nemám ambice tohohle druhu.
  • nehodlá = nerovná
  • Pro mě má být rozdíl, kde se člověk jako ovado chová? Asi lidskost beru jako něco víc, než se jen přetvařovat a dělat ze sebe něco jinýho.
  • Naopak, mně přijde velice výstižná. vis. "Mimochodem, v porovnání s mnoha jinými uživateli je má psaná mluva ještě zdaleka na úrovni." *1*
  • No, myslím, že stačí koupit webku a hodit to na utube, hned máš svůj vlastní pořad! *5* *15* zas tak nereálné to není, ale nemyslím že na to má koule *7*
    Pokud se to může brát jako veřejně vysílaný pořad samo... *8*
  • A proto pojďmě pi***... a tak dále, dokud se můžeme ukázat v naší pravé podobě! Amen.
  • Ehm?
  • vlastik.plaminek
    Až ty budeš mít svůj pořad, já budu prezident vesmíru.
  • V zákoně taky není nikde uvedeno, že je zakázáno na ulici močit na kolemjdoucí, a taky se to považuje za veřejné pohoršování. *1*
  • Mile deti sup sup reknete rychle svym kamaradum at svama jdou hrat wowicko, at se muzete promenit v mounta :-))))
  • Tvá implikace je chybná, ale budiž.
  • Pro tebe to možná stejnou úroveň má, už z podstaty věci je však tohle tvrzení nesmyslné. Oficiální veřejně streamovaný a posléze zveřejňovaný pořad profesionálního webu o hrách se rozhodně nehodlá anonymní diskuzi k článku na daném webu.
  • To je jako kdyby se zloděj hájil tím, že krade míň než ostatní. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit