Přejít na výpis diskuzí
World of Warcraft umožňuje proměnu v mounta
21.7.2012 | Petr Poláček
112 příspěvků
-
Ale jo, ok, už to asi jen hraju moc dlouho a tak začínám koukat po ostatních titulech, co kde mají za dobré nápady. Rád bych se někde odreagoval od WoW, jenže zatím žádná onlinovka mi pro něj není alternativou. Třeba Tera má dobré souboje a grafiku, SW mají dobrý příběh, GW zase sympatický platební model a systém eventů, ale já prostě čekám, kdy tohle všechno někdo konečně spojí dohromady.
-
Ten film je plánovaný na rok 2013 myslím ale taky jsem dlouho o tom nic neslyšel *3*
-
Už wowko nechte už ho nekomentujte, nehejtujte... Už má svoje odslouženo a takovou kritiku si nezaslouží. To je to samé jako nadávat na Schumachra, že je strašnej jezdec, že už nevyhrává.... Je to prahystorická hra a kapku uznání si zaslouží co Blizzard(nebo co dokázala samotná hra na pomi MMORPG do teď. Upřímě bude dlouho tvat až samotnej WoW někdo pokoří-do teď se nestalo a slavné GW2 na to stačit asi nebude. Nechci se zastávat wowka, ale kdo bude tvrdit opak tak je blázen samotné kecy tu byli když měl vyjít Warhammer online - vlastně jakákoli MMO - SW,connac,AOIN,warhammer atd... takovej pokusů, že už začínám být skeptycký zda se to někdy někomu povede.)
to, že zbytečně prodlužujou jeho konec je věc druhá... -
UE? Si blázen? *1* Ani ne, maj skvělý engine, programátory a taky dobré vývojářské prostředí. A co máš vůbec na mysli s tím převodem? Celou hru nebo jak? *8* A k čemu by to mělo vlastně být? Maj to nenáročné, umí v tom, a nemusí už nic kupovat/platit, jen upgrady... nevadí, možná jsem tě jen nepochopil. *7*
No já zkoušel cata z nudy na ofiku a s 200+ms sem to po pár hodinách vypnul :( A animace mají prostě vždycky super, o tom žádná. Viz Diablo 3 *4* -
Já bych stylizaci taky neměnil, ta je prostě pro Warcraft typické. Ale určitě by ji šlo převést třeba do toho Unreal enginu. A souboje jsou fajn, dokud člověk leveluje nebo je před ním nějaká výzva. Když ale farmí reputaci nebo jede na lorekeepera jako já, tak souboje se slabšími moby dost nudí, v případě akčních soubojů v Teře tohle moc nehrozí.
Jinak je fakt, že grafiku notně s Cata vylepšili i třeba nastavení zvuku je na slušné úrovni (je tam i možnost zapnout si sluchátka s prostorovým zvukem atd.). V MoP by měl mít mnich zhruba dvakrát tolik animací než současná povoláni, tak se těším. -
Spíš jen ty souboje... pro mě. Grafika je pořád aktualizována - sice ne celá, nevím teda jak je to teď, vím jen, že pořád něco přidávají a mám za to, že když překopávali Azeroth a Kalimdor v Cata, že tam dali i upravené modely , vlastně nevím nic -.- No co už, ale pořád to má ten skvělý feeling u mě, nechtěl bych to vidět úplně v jiném stylu.
-
WoW nebyl ani v počátku originál, ani GW2 podle bety není v ničem originál. Pouze využívá prvky z her, které nebyli mainstream :D Což neni zápor, ale argumenty o kopírování z jiných MMO jsou smutné :D
-
Aneb jak udělat mmorpg ještě více dementní než je, trošku se bojím další generace MMORPG her kde pravděpodobně nepůjde ani umřít :)
-
tak nejde o rekordky ale proste wowka ma uz kazyd plnou zadnici. A GW2 vypada ze by mohlo spousty lidi nalakat. mozna to tak nebude ale jestli neco ma hodne ubrat lidi z wowa tak je to prozatim tahle hra.
-
:) ja jsem jeste GW2 nehral tak se mozna pletu ale obvykle to tak je :) kdyz budu mit cas tak bych si ho taky rad zahral
-
Těžko soudit:-) WoW mě ale baví. Škoda, že už zastarává v grafice a mechanismech soubojů. V tomhle směru se mi teď dost zalíbila Tera.
-
A ty si dítě nebo dospělý člověk? *15*
-
A v čem je problém?
-
No já osobně jsem měl po betě GW2 problém hrát jiné MMO, a to jsem měl rozehraný a slušně vybudovaný SW a The Secret World ani jedno není špatné ale proste jim něco chybí
-
Váš kamarád získá:
Startovní verzi hry, která mu umožní hrát do 20. úrovně zdarma LULZ.
Bohužel služba Recruit-A-Friend není dostupná pro hráče z České republiky a Slovenska. -
vzdy kdyz mu to rikala tak jsem ji mel chut prastit xD jinak ja si ale nemyslim ze GW2 bude trhat rekordy jako vzdy se par hracu trhne a par se jich objevi a nektery se vrati jako vzdy :)
-
Hele, to, o tom filmu bych i bral, ale dívat se víkend, co víkend na hlody o World of Warcraft je hrozné. Jak říkám, lepší nic, než špatný článek.
-
No nevím, mě zajímá zmínka o filmech na námět hry. Teď vím že se vůbec něco na téma WoW opravdu chystá *7*
Ale neboj, taky mě ty rozsáhlé zprávy o jedné věci štvou,a nejen u tohohle sobotního článku. -
A to je to, co mně na tom vadí, že je to reklama a prezentuje se to jako normální zpráva, i když to normální zpráva není.
-
nevis nic johne snehu hh to na tebe sedi jak rit na hrnec. GW2 z mmo hrama urcite zamicha.