Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bez brecet jinam omg
  • To cos vysmrkal, může jen člověk, který původní samostatnou hru, popřípadě TBC nikdy nehrál. Krom toho posuzovat to ze zkušeností hrání na free, to sme kde? A World of StarCraft? To snad raději ani ne... No Titan už se blíží, tak uvidíme co má blizzard v rukávu, ale jsem dost skeptickej.
  • no to je zase diskuze... wow je wow, ze to hrajou jen male deti je podle me blbost. co se tyce blizzardu, tak je to pro ne hra, o kterou se staraj jako nikdo jinej o sve mmo < no neasi, kdyz jim to sype.
    stezovat si na nove datadisky je dedkovina. blizzard se drzi hodne dobre, vzhledem k tomu jak dlouho je na trhu... porad vede. a to i pres to, ze se kazdej rok objevuji mraky mmo her.
    co se me tyce hral jsem na par freeckach, protoze jsem se do toho sveta chtel proste podivat a nechtel jsem se mesice honit za nej lvlem, gearem atd. a jeste za to platit. konecnej verdikt. udelejte scifi "wow"! (ze by world of starcraft?, umel bych si to predstavit :)
  • On je rozdíl mezi lovením a lovením :)
  • Achievementy považuje za naprostý hnus. Denodenně to vidím např. v PvP, kde jen část hráču prostě masí jak se má a velká část loví achievementy a je jim naprosto putna zda vyhrajou nebo prohrajou.
  • K 1. bodu: Na DrakThulu jsem hrál jenom asi měsíc. Ne že bych měl něco proti Slovákům, ale slovenština byla užívaná více než čeština, a já slovenštinu nesnášim, takže jsem nakonec skončil na Defias Brotherhood, kdysi asi nejlepší realm mezi RP/PVP realmy. A pokud máte lepší progres jak HC guildy, pak jak pořád ještě ty guildy můžeš považovat za HC???

K 2. bodu: Samozřejmě že žádná hra nemůže být nikdy dokonalá a specielně ne MMORPG, ale ještě právě přesně před TBC byl celkem solidní balanc v PvP, eng game epicy měli skutečně jen borci, atp. S příchodem TBC došlo k celkem zásadnímu zásahu do PvP i PvE, ale stále ne každý mohl mít všechno. Pořád si mohl masírovat, a jakej jinej smysl má např. raidování, než prostě ukázat, že si někdo. Dnes je raidování totální nuda, nečeká tě nic objevnýho, nic co z tebe udělá někoho. Vidim pouze honbu za achievementama a to je hodně ubohé. A nakonec s patchem 2.4 došlo i zase na jakýs takýs PvP balanc, který už od té doby nikdy neexistoval. Ale hlavně TBC bylo skutečně něco novýho, jinýho. WoTLK a CATA je o ničem.
    A to uplně vynechávám příběh (ač sám o sobě nic moc), kterej dostal pořádný kapky už s TBC, ale přiznejme si, až Fury of the Sunwell příběh poslal do věčných lovišť. Příběhově je nyní WoW naprosto rozerván.
    A ke skillu, ve WoWu vždy šlo a vždy půjde v prvé řadě o equip a teprve poté o skill. Neříkám že skill není potřeba, ale jak u jakého povolání. Co za skill potřebuje PvP Frostmage nebo PvE Arcane mage?
    K tomu co jsem psal o tom jak blizzard dlabe na hráče dám příklad. Kolik let už combat roguni naříkají nad Killing Spree, nad touto hovadskou abilitou a nic, atd.
  • Je mi prostě líto, že mě hra nezačala nudit (což by bylo v pořádku), ale byla mi znechucena blizzardem.
  • Ono je taky blbý komentovat WoW, pokud jsi hrál stále na Drak'Thule. To se pak nemůžeš divit, že šlo WoW do prd*le. V guildě máme nejmladšího kluka, kterému je 20 a není žádný problém (podotýkám, že jsem guilda na lepším World Ratingu, raidující 3 dny v týdnu - tzn. lepší progress jak HC guildy).

Ano, Blizzard udělal hodně chyb, ale musíš to brát tak, že tu hru dělají pro širokou veřejnost a ne pro pár set hráčů. Cataclysm se hodně změnil. Snaží se hru dostat do kolejí, ve kterých byla. Neříkám, že TBC bylo nejlepší, že Vanilla byla moc uber, protože to hrálo mnoho starších hráčů, to ne... protože to není pravda, ale chci říct, že například patch 4.2 vypadá hodně slibně. To, že pár lidí neustále brečí na fórech je jasné, protože nemají skill (ano, proto se jebe PvP jak se dá) a pak to dopadá jak to dopadá. Nikdy nemůžeš dosáhnout toho, aby jakákoliv hra byla vybalancovaná... toto nejde ani v CoD.
  • Tos to špatně pochopil, nebylo to myšleno jako mrtvá z pohledu hráčské populace, ale mrtvá co se obsahu týče a co se komunity týče. Krom toho sám Blizzard přiznal, že WoW začíná hráče ztrácet. Co z toho že hru hraje ještě možná 10 milionů malých fakanů. V podstatě všechny HC guildy jsou již rozpuštěny. Ve hře již není nic, čim by jste ze sebe udělali borce, jako za starých časů.
    Hra je mrtvá, bez života. Nyní netěží z pravidelně platících hráčů, ale z valné většiny obměnou dětských hráčů, kteří si 2-4 měsíce zahrajou a pak bajko, na jejich místo přijde nové děcko, atd. Starší hráči odchází, ne proto že by je hra začala nudit, ale proto, že se Blizzard vydal špatnou cestou (samozřejmě z mého a jejich pohledu) a hru jim v podstatě znechutil. A to vidím jako ohromný podraz, protože kdyby nebylo právě té komunity "staříků", WoW by se nikdy na špici tak dlouho neudržel, ba ani nedostal.
    Můžete oponovat ve smyslu ať se podívám na MMORPG kolem, že jejich 90% daleko horších než WoW, což je pravda. Jenže je tu zásadní rozdíl. WoW měl neskutečně velkou odezvu od hráčů, kteří denodenně upozorňovali na nedostatky, nelogičnosti a bugy. A vývojáři zpětně reagovali, tak by se dalo říci že byl WoW těsně před TBC dokonalý (berte s jistou rezervou), a to díky zpětné vazbě hráčů a vývojářů. To začalo pomalu končit před WoTLK a s WoTLK definitivně skončilo. Dnes si vývojáři dělají co chtějí a nikoli to co funguje. Mají určitý teoretický nápad a ačkoli v jádru může být dobrý, v reálu je nepoužitelný. Přesto ho do hry implementují a hráči jestli se ti to nelíbí, nezájem... Atd.
  • Ethy
    Nauč se psát bez chyb a pak se vyjadřuj...
  • Je to mrtvá hra, která má 10 milionu aktivních účtů. Pravda... Mrtvá hra... A to samozřejmě nikdo nepočítá private servery. Proč by tedy 10 milionů lidí hrálo mrtvou hru, že?
  • no a co ze nepotrvá věčne co jako jaký mas problém kdyz uz te to nebaví co?
  • WoW neni blbost kazdy si tam najde co ho bavy, ja kuprikladu lovim Achievements :)
  • WoW je v kytkách, hranice 10 millionů dětí se zatim stále drží, ale to nepotrvá věčně. Vynikající hru, která z počátku měla docela solidní základnu hráčů 15-25 let, nyní hrají usmrkanci pod 10 let a tak je tomu dlouhodobě hra přizpůsobována. WoW je mrtvá hra, jen to ještě neví, mmorpg hry drží při životě komunita, kterou již WoW v podstatě nemá. S příchodem WotLK bylo celkem jasné, že stávající WoW končí a je deformován a znásilňován až do krve. Cata tuto špinavou práci dokončil. Prostě realita je taková, že blizzard se topí v $$ a tedy mu jde nyní pouze o zisk. A na hře je to zatraceně znát, bohužel...
    Uplně mi to připomíná srovnání s filmovou serií Terminator, 1. díl výbornej, ale trochu strohej, 2. díl teprve pořádnej nářez, 3. díl pouze si namastit kapsu, 4. díl pokračování v pouhém maštení kapsi. Samozřejmě že o prachy jde především, ale 1. a 2. díl v sobě mají stopy, tzv. "duševního vlastnictví". Stejně tak WoW a TBC. WoTLK a CATA - radši zamáčknout slzu...
  • Omlouvam se za preklepy. Je to ostuda.
  • Proc si vsichni mysli ze MMO hry jsou nekonecne? Hrajete to treba tri roky a pak vam zcela logicky!! musi pripadat ze uz to neni ono. I kdyby do hry pridali treba uber super truper veci,nad kterymi novi hraci slintaji. Podobni hraci si po tech letecjh v podstate uz jen hledaji heldaji zaminku proc to neni ono,aby mohli odejit. Ne kazdy si umi priznat ze uz hru proste vyzdimal a ze je nacase si bud dat pauzu nebo jit o dum dal...
  • Spíše jsi furt v lihu. Kecáš blbosti.
  • Nezapomente ze spousta hracu wow by radi zmenili hru jenze jeste nevisla napr SWTOR,GW2 tak cekaji az to vyjde a budte si jisti ze z wow do techto her odejde hodne lidi. ve WoW uz je to same porad dokola pvp,raidy,dungy nekoho to sice bavy ale taky to par lidi nasere co se z wow stalo. Prome a hodne lidi wow zkoncilo kdy blizzardi zabili nejvedciho hrdinu/zloducha warcraftu Arthase/Lich King. ( btw nejlepsi wow bylo klasicke wow ted jsou tam jen same blbosti ) - slava kocovine ze jsem to napsal vubec XD
  • nic, jen k.urevsky chytlavá, člověk začne a za čtyři roky se bude ptát co celou tu dobu dělal, a proč už ho WoW nebaví
  • 2Kajaa-Ocividne jsi nikdy zadne MMORPG nehral. Tve prispoevky jsou absolutne mimo misu. Mozna jenom flamujes. Tak nebo tak,lepsi pro tebe bude sem uz nepsat. Aspon se nebudes ztrapnovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit