Přejít na výpis diskuzí
World of Warcraft žije Midsummer Fire Festivalem 2011
25.6.2011 | Redakce Games.cz
71 příspěvků
-
WoWko, WoWko... Nejlepší hra na světě. Není nejhezčí, není nejzábavnější, nemá hezkou dějovou linku a q jsou hezky řečeno o ničem, ale když jí člověk zahraje tak se probudí až za nějaké tři roky a zbudou mu jen krásné nostalgické vzpomínání na to jak dostal první kill, pak i stý atd., na svůj první dung, na svou první 70ku (wotlk už je moc adiddas. CA ani nemluvě)... Kdy se z WoW stal nudný stereotyp? kdy se stali dungy nudnými? Kdy mě přestalo bavit resskillovat drobné alíky? Kdy mě přestalo bavit hádat se s idioty? WoW je nejhezší období v srdci hráče. No nic jdu se ožrat s kamarády.
-
V tom případě by tu nemělo být vůbec nic, protože snad pro každou hru existuje stránka.
-
Hra jako hra klidně můžu ztrávit hraním AC 8h deně a hráním Wow hoďku tak dětě s těma No Lide kecama někam.pokud nemáte co napsat tak napište a děte někam ven.
Tyhle novinky jsou na tomhle webu k ničemu.Ten kdo wow hraje nebo se o něj zajíma tak si zajde na web specialně o wow.Ten kdo se o wow nezájíma tak se logicky nezajíma ani o novinkach. -
"sam nezapomenu na hledani plamene v ironforge, kde sem k memu prekvapeni dokazal prezit asi 30 minut, ale ohen sem jaksi nemohl vubec najit. nakonec to vse dobre dopadlo a moje kravicka dokazala bezpecne odletet. jizda na mamutu v exodaru, nebo nalet na ohen ve stormwindu uz byla prakticky sebevrazedna mise :D" zkus někdy jít ven nebo se projet na kole *1* *1* tam uvidíš lepší věci než WOW třeba nahaté baby *1* *1* jinak *12* NO LIFE *12* *12* *2* *2*
-
spis bych rekl, ze wow zije v ocekavani noveho patche :) par achievu z eventu je sice fajn. sam nezapomenu na hledani plamene v ironforge, kde sem k memu prekvapeni dokazal prezit asi 30 minut, ale ohen sem jaksi nemohl vubec najit. nakonec to vse dobre dopadlo a moje kravicka dokazala bezpecne odletet. jizda na mamutu v exodaru, nebo nalet na ohen ve stormwindu uz byla prakticky sebevrazedna mise :D
-
zrovna na něm dělám *1*
-
Presne :D
-
:-D a já si říkal, že je to akce, aby všichni hráči wow vypli svá PC a vyrazili na nějaký festáček na louku, kde by zas spatřili skutečné slunce, trávu atd....
-
Nechce si dát někdo Mojito?
-
Zase dalsi blbej event na honeni Achiev :/
-
No life kalba... *1*