Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen zcasti vi o cem mluvi. Napriklad hned prvni veta je nesmysl. WoW ,stejne jako jakakoliv jina MMORPG jde hrat nepravidelne. Navic si myslim,ze pravidelnost a zabava,to nejde ruku v ruce. Neni proste mozne kazdy druhy den v urcitou presne danou hodinu si sednout ke hre a pokazde na ni mit naladu. A hrat jenom z povinosti,protoze jste to slibili? To pak jakakoliv hra ztraci svuj smysl.
    Take konec prispevku nemusi byt pravda. Jak je WoW stara? Uz hezkych par let. Proc by tedy hrac hrajici od zacatku nemohl mit i pri pohodovem hrani 1000 mountu a 2000000M zlatych?
  • To je právě z důvodu té spolupráce s WOW fan stránkou :-) Až takových kvalitních stránek bude spolupracovat více, tak to bude různorodější...
  • proc se jednomu mmo venuje prostor i kvuli takove prkotine jako pravidelny event, nechapu. kdybyste tohle v ramci objektivnosti delali se vsema mmo, nemuseli by ste taky psat o nicem jinem .) nejaky major patch chapu ale tohle.
  • Diky bohu aspon nekdo normalni kdo vi jak to je, jde videt ze hru skutecne hrajes a vis jak to tam chodi. Ne jak ty maly decka co druhym kteri hraji WoW a samy to ani nezkusili a tudiz ani nevi co za lidi to opravdu hraje nadavaji do no liferu a horsich veci.
  • Toto jsi raději neměl rád, budeš teď ukamenován davem dětí.
  • smazáno
  • Tak ono se nedá hrát WoWko jinak než pravidelně. Příjdeš domů, guild master ti zdělí že se máš dneska dostavit na raid, ty mu řekneš že máš čas a prostě to wowko večer zapneš. WoWko je hra, která si potrpí na pravidelnost. V Cataclysm hráčům PvP blizzard povolil, takže díky novému PvP systému s conquest pointy u toho není třeba sedět 24 hodin denně. Stačí pouze jednou týdně odehrát dosažitelný počet conquest pointů, a tím to hasne. Většina mojich kamarádů ale hraje PvP, a jak říkám, potrpí si to na pravidelnost hraní, ale nemůže nikdo říct, že je člověk závislák, pokud si k tomu sedne na 2 hodiny večer. Je ale pravda že znám pár lidí z realmu Burning Blade, kteří nosejí nejaktuálnější PvP a PvE sety, mají 10 000 mountů, 150 000 goldů v bance a snad všechny PvE i PvP tituly. Těm teprv můžete říkat "NO LIFER".. :) Já jsem výhradně multiplayerový hráč, tudíž by u mně nikdo nenašel singleplayerovou hru, která neobsahuje multiplayerový MOD.. Takže ptáte se proč WoW? Velká masa hráčů, se kterými si můžete zahrát. Nic se nevyrovná útoku na město opačné frakce o 200 lidech :)
  • @Kajaa: Ty jsi ten typ člověka: "Já mám hru z war-fora a nemusím za ní platit, že?"
  • co je na ty hre tak skvelýho?
  • wow je pro me zabava. hraju kratce a je to pro me spis nova hra. hlavne tyto sezoni eventy. nekdy u toho vydrzim sedet dlouho, jindy me to prestane bavit po par daily questech, nebo me ta moje odtahne od kompu. zkusenost mam takovou, ze at ve wow delas cokoliv, tak je to vetsinou zabavne. muzu jen doporucit pokud si ho nikdy nehral ;)
  • Sry to nebylo na tene ale na dfffdd
  • Kajaa:Toho kamaráda si odpust.
    WoWko nehraju jen neškatulkuju lidi jak to je v dnešní době ve zvyku.
    To že prožívá WoW a baví ho neznamená vubec nic .
    Muj kamarád WoW žral a přitom sme věčně chodili ven.
    Já hrál MMO Guild Wars ale nák mi to nebránilo v tom abych si našel holku či čas na kamarády .
  • Ironie tvá, či ironie osudu?
  • Nerikam ze kdo hraje hry je hlupak, jen takovi co hrajou hry typu wow, nekonecne MMORPG a jeste za to plati, a co tu delas ty kamarade ? Bez radsi na Wowko *3* *3* *4*
  • Znám pár lidí ketrý kdyby nechodili na diskotéky apod. tak by byli taky jinde .
  • Ultimate ego boost complete.
  • A co s tim ma spolecneho WoW? Ja ho taky nehraji. Tvuj predchozi prispevek vicemene rika-jsi hlupak,protoze hrajes hry misto aby jsi si uzival real zivota...
    Ty jsi se nikdy nezabral do nejake hry? Jakekoliv?
    Pokud ne pak mi povez co delas na hernim serveru? Trotlujes?
  • Já sem wowko nikdy v životě nehrál tak nvm no, ale znám pár lidí, co kdyby ho nehráli tak by byli úplně někde jinde...... *3*
  • Takovehle reci mivaji podle mych zkusenosti vetsinou ti nejvetsi zavislaci nebo ti,kteri hrali 18 hodin denne a cca pred mesicem s tim skoncili. Nacez maji pocit ze snedli vsechnu moudrost sveta.
    Opravdu prekvapive-na hernim serveru se bavi o hrach!
    A vzhledem k tomu ze jsi tu i ty,tak zrejme jeste nejsi tak zcela vyleceny,jak si sam myslis.
  • Ale ostatní nehraje přes 11 miliónu lidí, z nichž polovina to bere za důležitější věc než hygienu, jídlo či vyměšován (sláva pet láhvi!!)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit