-
WT je ukazka toho jak se to ma delat. Je videt ze si na tom dali opravdu zalezet. V podstate jsou WT a WoW stejne hry ale detaily kterých je v WT nespocet valcujou WoW na cele care, uz jen to zbytecne vyskoceni pilota z letadla kdyz uz vite ze je s vami stejne konec a jen se nesete vzduchem bez kridel :) System vem vsechny svoje letadla do bitvy mi taky vyhovuje, nazacatek vemu stihacku a kdyz me sestreli tak si priste vezmu bombarder a jdu nicit pozemni cile, vyborne. Modely letadel jsou s WoW nesrovnatelne, stopy oletani na letadle, zacernene stopy od kulometu, voda od filtru + dalsi veci jako emblemy, decaly, letadla z WoW vypadaji jak kdyby prave vyjely z tovarny, moznost vyzkouset si letadlo nez ho koupim. Letiste na kterem vas opravi a prebijou. Mapy a grafika jsou tak o 2 urovne lepsi. WoW je horsi hra ktera ale stavi na masivni zakladne lidi z WoT. Je skoda ze se o WT tolik nepise a nema tak velky PR
-
Lepší prezentaci?.. No hlavně ten trailer kde letadlo brousí o koleje
-
Jako hráč WT jsem docela zklamaný. Na games není téměř zmíňka o WT ale zato tady je pěkné PR pro WOP. Docela by mě zajímolo, jestli se někdy dočkáme srovnání těhlech dvou her. WoP většina hráčů nemá ráda protože je to prakticky předělané WoT se vším dobrým i špatným. Například hraní na HP v leteckém simulátoru je naprostá pitomost. Hry jsou sice na první pohled totožné ale při hraní zjistíte že jdou naprosto jiným směrem.
-
OH pardón, že sem si vůbec DOVOLIL tady napsat svůj názor, obzvlášť na hru kterou je snad v módě hatovat víc než CoD. Těžký pochopit, že některý lidi to baví a bude bavit stejně i když tady bude konkurence. Aneb když se kopíruje nápad tak se dá zlepšovat, že? Nikdy sem nikde nečet, že by ta hra byla jen o tankach z 2SV. Graficky je hra pěkná, to že ty si grafickej onanista neznamená, že jsou i ostatní *7* Tady se normálně nedá vést nějaká diskuze, tohle je prostě jen stránka pro ovečky, které mečí spolu s ostatníma. Když se hatuje wargaming tak proč se nepřidat. Když se hatuje nový CoD, proč se nepřidat? Atd... Ale to, že někoho ty hry baví, nebo se u nich chtějí odreagovat neumí nikdo pochopit. Dále odpovídat nebudu, protože to tady nemá smysl. Budu zase maximálně tak umínuskovanej a odpovědi akorát bude vnucování nesmyslů, který mě stejně nezajímají. BTW WarThunder může bejt lepší, ale hry vod wargamingu nevystrnadí, na to nejsou dost bohatý.
-
Díky. Tak já mám ze stíhaček asi nejradši Spitfire, s tím většinou dosáhnu nějaký ten sestřel, proto mě zaráží že Spitfire je dosažitelný dříve než Bf 109, ale jak vidno tak tam budou všechny verze stodevítky. Naopak mě štvou taliánský potvory, který mají jenom 2x0.50, ale tak zase se to zakládá na realitě, no...Taková "Mašina" Veltro se mi vždycky líbila, má motor z mezka, výzbroj je však k ničemu... Docela fajn jsou i ruské dvouplošníky, sice mají flusbroky ale s neuvěřitelnou kadencí střelby, to je jako když spustí motorová pila...Ještě by mohli nějak oddělit spoušť kanonů a kulometů, třeba 110 vychrlí kanony hned a pak zkus sundat nepřítele mizernými slabými kulomety :( PS: Avia tam zatím není...
-
To není rotační dělo ale bazooka, jednoduchý tříhlavňový raketomet. Ovšem co já vím nosily ho P-51B a Thunderbolty...
-
ovladač může vypada třeba i takhle ;) http://www.ainonline.com/sites/default/files/uploads/pilot_mall_flight_simulator_panel.jpg
-
nemusí být jen joystick, ale i pedály, berany z boeingu, plynová páka a klidně i celá přístrojová deska, záleží jak moc velký jsi magor.. ale pochybuju že bys většinu z toho ve World of Warplanes využil :)
-
dobré PR *5*... hral jsem jak World od Warplanes tak WT zustal jsem u WT je proste lepší sorry
-
Ačkoliv ve WT zrovna nějak extra nalítáno nemám, WOWp šlo z disku po prvním letu, když jsem to z nudy zkusil... Doufám, že World of Warships bude lepší...
-
Sory pisu z mobilu a preklikl jsem se
-
ono není dobré lítat ani do velkých modrých chumlú, je žalostný pohled když se šest noobú žene za jedním zmateným hráčem a většina se srazí navzájem (a všichni bez vyjímky si pak nadávaj, že to byla vina toho druhého)
-
"Jde o jednu z nejlépe pochopitelných taktik: některá letadla mají silnější motory, takže vrtule dokáží umlátit řidší vzduch a vyletí mnohem výše."
Misto joysticku nevsedne souslovi "letecke ovladace" ...
Kterypak neumětel ma na svedomi toto lingvisticke veledilo ?!? *11* -
Ja jsem to s jinym webem nesrovnaval, ale proste v mych ocich kleslo a neni to jen o WT. Jinak to nic nemeni na tom ze moc vyberu nemam a games budu nastivovat porad
-
Nastoupej si a vrhej se na nepratele, nelitej do velkejch cervenejch chumlu. Nebo nastiv forum je tsm ceska sekce kde je uz hodne velka komunita a zeptej se nebo si vyber nejsky cesky klan aby si neletal sam. Je jich vice nez dost
-
možná kdyby dával wargaming méně pěněz do reklamy a více do hry, tak by pak reklamu nepotřeboval.......ten kdo hraje WoWp, ho hraje obvykle proto, že ještě neskusil WT nebo o WT neví
-
2 joe
vymysli si vlastni nick -
Me to moc jako reklama neprijde, a i kdyby, tak co jako? když můžete 20x denne koukat na slecnu z Evropy 2 a další reklamy tak tohle je ještě zlaty, aspoň se něco malo uzitecnyho dozvite.
-
ano my víme ...
-
Bohužel, tohle nejsou dojmy ani v nejmenším, je to obyčejná reklama, tak by tak mohla být označena... Sice jste si to asi opravdu napsali sami, ale pořád jde o reklamu. Rozdíl mezi dojmy a reklamou poznám poměrně snadno, taky píšu oboje...