Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "aby si tam 10 minul jel po tý mapě jako kráva, aby tě pak sundal bombardér"

Kdo bude chtít, tak bude hrát jen tanky proti tankům, kdo bude chtít mód se všema jednotkama bude hrát tohle. Rozhodně tam nebude jen jediná možnost, a to hrát proti letadlum z tanku/lodě.
  • Myslím že ovládání ve WT je naprosto v pořádku, nejspíš si udělal chybu v nastvení ovládání. Zde na videu je vysvětleno jak na to a jakých chyb se začátečníci nejčastěji dopouštějí *3* http://www.youtube.com/watch?v=QCZvG9KyQ4U
  • Děkuju, měl jsem tam "Úplné ovládání letounu". Teď tam mám to nejjednodušší. Hned první hra - 2 sestřely; 2 asistence a kamikadze nálet do lodi. Hned je to zábavnější :D
    I když snažit se ukočírovat těžký bombardér a při tom střílet po stíhačích při "úplném ovládání" byl taky nářez. *15*
  • :-D
  • těma tankama jsem myslel WT
  • Na jedne mape bude 100 hracu je to napssny u clanku ze to vyjde na ps4 a hrat se bude PCxKonzole
  • Když mi "slušně" zaplatíš, abych psal o hře, u které je ztráta času už jen ta insatalace na PC, tak o ni budud klidně psát a vychvalovat ji až do nebes :) Peníze NESMRDÍ :))
  • Nejsi první kdo se tomu zde diví. Jak jsem psal, už v jedné reakci: "Z tohoto článku zaplacená reklama přímo ukapává". Miliondeset článku tu bude dokud bude Wargaming platit za reklamu. A tenhle článek bezesporu je placenou reklamou.
  • tomocz
    Souhlasím a doplňuji :) Pokud jde o další letadla či jejich verze, jak píšeš, tak jich ve hře ještě spousta chybí a jsem si jist, že se "svých" verzí určitě dočkáš. Zde seznam všech možných letadel, která se ještě vyskytnou http://warthunder.com/en/game/releasetree/

Co se týče D.520, tak ten jest premiový.

Btw: dát 109-ky níž, tak to bude nehratelný, už takhle mi oproti jiným letadlům na stejné třídě přijdou ku*evsky lepší :D
  • Souhlasím :)
  • Souhlasím, zkoušel jsem betu WoWP a měl jsem pocit, že to co řídím není letadlo, ale letící cihla. Nic proti hře WoWP nemám, ale Wargaming usnul na vavřínech a konkurence Gaijin ho nejen že dohnala, ale i předehnala. To co nabízí ve svém WT je totiž na hony vzdálené WoWP. Mě osobně je na War Thunder nejsympatičtější, že zde nabízí možnost zábavy jak pro příležitostné hráče, kteří mají rádi nerealistickou arcadu, tak i možnost se vyřádit zarytým milovníkům leteckých simulátorů v FRB.
  • Baví mě, jak spousta lidí vykřikuje že War Thunder je Arkáda zatímco WoWp je simulátor. Nepopletli si to tady tak trochu? WoWp je čistá arkáda zatímco War Thunder nabízí možnosti nastavení a hraní od arkády po simulátor či realismus. A že tomu také odpovídají mise, detaily atd. Pohled z kabiny realistické ovládání, tlak větru, např. při výbuchu tanku pod mým letadlem mě to krásně odhodilo atd. WoWp je totální a ubohá sra*ka a s War Thunder by se v žádném případě nemělo srovnávat. War Thunder mi v mnohém připomíná právě IL-2 Sturmovik, už jen možnostmi nastavení obtížnosti, vzlety z dráhy či letadlových lodí, přistání na nich pro dobytí nábojů a dodání paliva atd. Mise jsou skvělé (kdo by si nechtěl vyzkoušet na vlastní kůžu obranu Pearl Harboru) atd. ;) za mě je War Thunder jasná jednička a když vám příjde příliš arkádové klikněte si na realistickou obtížnost a pak mluvte ;)
  • V tom případě žádnej extra velkej šlágr. Jako neni to zlé, to zas ne, ale vše se odvíjí od toho jakou třídu letadel hraješ a jak umíš lovit, jaký máš tým(když tě moc nekrejou, tak marnost *4* ) a taky na štěstí. Včera jsem hrál s kamarády 2-3 já měl 5 letadel třída 0-1 a na tři mé dvouplošníky padlo za jednu hru 10 nepřátel a z toho jen 2byly dvouplošné. Další mapu padlo 7 nepřátel opět na mé tři. Pak jsem hrál třídu 10-11 na mé tři smrti jsem odepsal 7 nepřátel a to je na tu třídu slušné, když každý má už moc silnou výzbroj. P-63 či Jak 9 za ocasem = 90 % konec. Ještě jsem hrál třídu 4-5 zničily mě 3x a já nedal nic. *1* Zaleží jak se zadaří no . *5*
  • pořád je to arkáda, ne?
    Ale nějaká penalizace manévrovatelnosti vs váha výzbroje by tam být mohla.

Já jsem zvědavej na tanky, jak budou vybalancovaný a jak se budou chovat. Snad to nedopadne tak, že bude mapa plná Tigerů a IS2, co se budou přestřelovat na 5 km...
  • Ja litam na mysi a je to uplne bez problemu ale je fakt ze mireni mam docela zazity i z jinejch opravdovejch simulatoru takze mi nedela takovej problem.
  • Rada při první příležotosti si pořid bombardér :D a skus si zapnout před střel :D
  • Inquisitor
    To ovládání ve WT je docela masakr. Zkoušel jsem to na gamepadu, tam se to ovládalo dobře, ale zaměřit celkem nemožný. S myší mi to nešlo vůbec. Po pár hodinách jsem to vzdal, protože většinu času jsem tam jenom lítal jak magor a zaboha nic trefit :D.
    Chtělo by to knipl.
  • Tak koukám na ten obrázek... Může mi někdo vysvětlit co dělá na P-40 kittyhawk ten nesmysl co vypada jak 50 mm rotační dělo?:D Vzhledem k tomu, že jsem koukal na steam video od WT z nějaké akce kde létaly mimo jiné thunderbolty mustangy ale i kittyhawk (musím říct, že ve hře se chová jako na té akci což je doslova nadherná prace) křídla kittyho by podle všeho takovou tíhu nezvládly kůlu manévrovatelnosti kdo stím létal tak vý jak se to letadlo otačí. :D
  • Musíš si v "controls-ovládání" přepnout na záložku "mouse aim-míření myší". Přikládem video, kde je to srozumitelně vysvětleno: http://www.youtube.com/watch?v=QCZvG9KyQ4U
  • Inquisitor
    To je trochu jiná liga.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit