-
Ty obrázky jsou ze hry?
-
Proč je tu milion článků o WoWp, které nikoho nezajímají a článků o WT minimum v porovnání s WoWp? Stačí se podívat do kterékoliv diskuze a většina dává přednost WT, ale redakce má asi jiné preference.
-
tak to cele bude mega ... este pustit medzi to vsetko pešiakov a o zabavu mame postaarne *14*
-
Musím uznat že WT už konečně má dobré ovládání myší (dříve se to prostě nedalo), takže arkádové ovládání už vůbec nevadí a tím pádem není vůbec důvod proč by někdo měl hrát WoWP.
U WT tanků se ale obávám, že to nebude taková arkádovka jako WoT, ale že se to vydá směrem k simulaci jako jejich letadla. Těším se i na lodě, u Wargamingu se obávám o5 stupidního visibility systému (což bych prostě nehrál) :/ -
No nevim, asi zustanu u Sturmovika
-
War Thunder na PS-4 asi bude ovládán skrze pohybový senzor v gamepadu, jinak si to nedovedu vysvětlit, mě to s joypadem ani joystickem nešlo vůbec hrát (na arkádu). Obávám se že World of Planes bude zase naprostý nesmysl kde budete létat se sci-fi letadýlkama které ani neopustili rýsovací prkna. Ve WT se mi líbí že tam jsou historická a skutečně používaná letadla, takže si s jistými limity můžete vyzkoušet jak se létalo s tím či oním typem. Zjistil jsem že třeba stařičké dvouplošníky jako Ki-10 nebo He-51 jsou skvělé na získání sestřelů, nejsou moc rychlé ale skvěle točí a je to stabilní střelecká platforma, takže s nimi snadno dosáhnete za chvíli pár "kills". S novějšími letadly je to o trošku složitější. Ale překvapilo mě že u Japonců dostanete hnedka "Rufe" tedy plovákovou verzi Zera, sice asi bude mizerně točit kvůli tomu bazmeku ale má dva kanóny... Docela mě štve Německo, kde je první verze Bf 109 až někde na šestém tieru. IMHO by šlo do hry zařadit Bf 109E-1 která měla jen kulomety a pak Bf 109E-4 atd... Taky se mi nelíbí že ve hře je sice Hurricane Mk. II ale jestli se nemýlím tak nejde překonvertovat na Mk. IIC se čtyřmi kanóny Hispano, i když jestli se nepletu tak časem (nebo se to musí koupit ?) jdou pod něj podvěsit kontajnery se 40mm kanony. Taky jsem tam jednou zahlédnul Dewotine D.520, která mě vzápětí sundala, ovšem nejsem si jistý jestli to není prémiový stroj... Bylo by fajn kdyby dali do výběru typů i naši Avii B.534, protože taková kanonová verze BK by byla hooodně zajimavá mašinka a ani standardní by nemusela být špatná, pokud se nemýlím byla rychlejší než Gladiátor a to je skvělý dvouplošník. A taky nechápu proč má "Beau" vymontované kulomety... Ve skutečnosti přece tahal ještě 7.7mm kulasy x 6.
-
Panebože, proč vůbec někdo ztrácí čas psaním o takovém propadáků. Tohle je asi jedna z nejpřihloupějších her historie, která snad nemá ani jedno plus. Tam nemůže být o nějakém lítání ani řeč.
-
No myslím si, že War Thunder je prostě bez konkurence WoW jsem hrál betu od minulého roku a dneska se tomu směju byl a je to propadák Naprosto odfláklé ovládaní naprosto odfláklá grafika no prostě hruza Wargaming jsem měl rád za WOT ale upřímně i z toho se stává čím dal vetší srajda.Jsem velice zvědavý jak dopadnou u war thunder lodě a tanky bylo by docela fajn kdyby byli lodě tanky a letadla na 1 mapě a vše se to řezalo dohromady :D
-
War Thunder: Mohu se zde zeptat jaké máte nastavení pro klávesnici a myš? Gamepad se mi nepodařilo zprovoznit a při ovládání klávesnicí a myší je každý pohyb silný výpad do strany následovaný návratem do původní polohy. Nějak se nemohu plynule otáčet, což činí střelbu stíhače velmi nepřesnou. Na Gameplay videích to ovládání není tak citlivé a letadlo se chová klidněji. V nastavení jsem už vyzkoušel snad vše, jakkoliv změnit citlivost nebo styl ovládání myší. Takže zatím mohu efektivně hrát jen za bombardéry.
Hrál jsem IL-2 Strumovnik a Wings of Prey a tohle se mi tam nedělo.
Nějaká rada prosím? -
Reakce na dole, skočilo to jinam...
-
Oh, počkat. :D
Ne 15:5 na jednu bitvu, ale ve třech bitvách, vždyť jsem to psal. Jedna bitva tak 5:1/2 -
WoT je sra***. Tanky, které jsou ve hře se nedočkaly reálného nasazení a je tam spousta podivných blbostí, nad kterými zůstává rozum stát. Nechápu, jak to někdo může hrát. Hratelnost je ubohá a grafika je předpotopní. Když hraju WT na plné detaily a zřítím se s letadlem, tak to vypadá jako kdybych spadnul do Skyrimu, což už se nedá říct o WoWP nebo o WoT. Navíc WT je rozhodně reálnější a sejmout s letadlem těžký tank nejde jen tak + pozemní jednotky budou mít samozřejmě k dispozici i protiletadlovou techniku, takže bych se nebál toho, že by lidi na zemi byli v nevýhodě. Jsem si také jistý, že včetně společných bojišť, tam budou k dispozici i oddělená bojiště extra pro tanky. Mě osobně na WoT a WoWP vadí nejvíc zpatlaniny, nechápu, jak si někdo může vymýšlet. Pokud hraju tanky z druhé světové války, tak chci vidět tanky, které doopravdy bojovaly. To samé platí o letadlech. Z WoT a WoWP se staly hrozné hry, a proto WT zvítězí, protože to, co dělají, dělají pořádně.
-
zacal jsem s World of Warplanes a vcera objevil a zkusil na Steamu War Thunder a vubec se mi nehce vracet.
-
I po novém patchi je stále přítomna naprosto debilní prodleva v ovládání myší. Tady War thunder jasně vede, protože tam se ty letadla daj normálně řídit.
Matchmaking je taky divný, protože to co funguje u tanků, tedy že i jako low tier jste užiteční, tak tady moc nefunguje. Dál už jenom detaily jako šílené fps dropy.
Je to furt nedodělek a pro toho, kdo rád létá, je stáole lepší volbou konkurence. -
WAR THUNDER bude jednou ze startovních her pro PS4. Hra bude distribuována systémem "free to play" a bude možné hrát společně s PC hráči.
http://www.youtube.com/watch?v=Vq8dp3PQ22I -
no co sem hral naposledy, tak v arkadovem rezimu byla mys+klavesnice v ovladani vyhodnejsi nez joystick co se WT tyce
-
Jo, sestřely se hodí
-
no pc a ps4 hraci budou hrat spolu ve stejnych bitvach
-
Ty už si hrál WT s tankama, že víš jak to bude vypadat *8* je smůla, že ve wot neni mapa kde by si mohl jet 10minut, aby tě pak něco zničilo na ránu. Nemluvě o tom, že tanky se opravdu nekryly za kameny a domy tak jako to je ve WoT.
-
WAR THUNDER je od 15.8.2013 dostupný na Steamu
http://warthunder.com/en/news/234/current/