-
vskutku, nejpozději bych to viděl v den vydání PS4, páč jestli jsem to správně pochopil, tak launch verze WT na PS4 už bude tanky obsahovat. A PC a PS4 verze mají být totožné, takže... :)
-
*facepalm*
-
Jednou jsem skoro rozmlátil klávesnici. Můj bombardér jak řešeto. Zadní střelec pryč, z motoru jde podezřelý dým. Letím asi deset metrů vysoko a hází to se mnou ze strany na stranu (historická bitva), jdu na přístání. Už dosedám, když se ta blbá stíhačka za mnou trefí a pilot mrtvej... Zuřil jsem o to víc, že ho AA dělo u letiště o pár vteřin později sundalo.
-
Té zásluze se říká: "Peníze inestované do reklamy" Z tohoto článku zaplacená reklama přímo ukapává.
Ale já myslím, že není třeba se obávat. Dobré zboží se prodává "samo" a v tomto případě nese jméno "WAR THUNDER". Chtělo by to aby http://gaijinent.com/ více investoval do reklamy. -
Také se přidávám s žádostí, zda by zde nešlo častěji informavoat o dění kolerm hry WAR THUNDER.
-
Nepadne nic. To je možná tvuj mokrej sen. Nechápu ten neustálej hate na wargaming. WoW je sice trošku slabší, ale WoT je dobrá hra a stále jí hraje asi tak 10x tolik lidí jako WT (pochybuju, že se lidi jen tak seberou a odejdou, když tam mají nahráto miliony expů) a pochybuju, že se to změní. Vono ve WT bude strašná sranda hrát s tankem, aby si tam 10 minul jel po tý mapě jako kráva, aby tě pak sundal bombardér *7* . Nemluvně o absenci jakéhokoliv krytu pro tank na půlce map.
-
si pridej neco do vydrze pilota. me se to stava jen minimalne
-
Taky jsem si to myslel, ale už je pozdě, na WoT a WoW už ani nesáhnu, jen si užívám kvality a čekám na tanky...
-
mluvi se o zari/rijen
-
WT je super, ale jeste jednou dostanu pilot knocked out a uz asi vyhodim monitor z okna *7*
-
WOT jsem hrál asi půlroku a bavilo moc.WOA jsem betatestoval asi měsic a bavilo ještě víc.Oboje už je z pc pryč těším se na lodě.
-
Dobrý den
Můžete pls udělat novinku i o War Thunderu ? Je to mnohem lepší hra a třeba to naláká další potenciální sestřeli do hry *1*
Díky ! -
Asi proto, že nemá takovou reklamní kampaň. A proto, že je WoW pro masy. Netvrdím, že by byl Warthunder v arkádovém režimu nějak těžký, ale pořád se řídí líp joystickem než myší. A u WoW je to naopak.
-
Datum není, propojené to být má, lodě, tanky + letadla na jedný mapě a všechno ovládané hráči.
-
dve slova ....... WAR THUNDER .......
-
je aj nejaký dátum kedy majú byť tanky ? a bude to vlastne všetko prepojene, ze budem moc zostrelovat lietadla ? :)) tak BF z ww2 ?
-
Pavlova matka pracuje v divizi WoWP!!! *1*
-
Mám, ale nezůstanu... už teď to hraju tak, že si dám sotva jednu/dvě bitvy za měsíc a určitě nejsem sám :)
-
tak tak, WT je neskutočné ... hráči pochopia :)
-
nepadnou, ludia svoje ucty neopustia, ked tam ma niekto nahranych stovky hodin a vyexpenych zopar vysokych tierov tak tam zostane...